Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyon Hangi Takım Olur

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Anadolu Efes

2 16.67%
  • Beşiktaş Milangaz

10 83.33%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 123 sonuç

Konu: TBL - Play-Off Final Serisi | Şampiyon Beşiktaş Milangaz

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Efes kaldi nefes nefese. 3. ceyrek bitti fark 24

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

71-39 nedir ya oha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç da gösteriyor ki biz istesek efes'i 4-0 la süpürürmüşüz. 3. maç rehavetin sonucu olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada 60 göremez demiştim 50 yi bile göremeyecek sanırım Efes.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görecekler sanırım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu maç da gösteriyor ki biz istesek efes'i 4-0 la süpürürmüşüz. 3. maç rehavetin sonucu olmuş.
    4-0 bi maça göre belirlenemez aslında. Geçen yıl Olympiakos - M.Siena serisiydi sanırım yanılmıyosam ilk maç 40 küsür farkla bitti ama seriyi diğer takım aldı Euroleague'de. Olabiliyor böyle şeyler

3-1 oldu seri bakalım öbür maçlar da neler olucak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    4-0 bi maça göre belirlenemez aslında. Geçen yıl Olympiakos - M.Siena serisiydi sanırım yanılmıyosam ilk maç 40 küsür farkla bitti ama seriyi diğer takım aldı Euroleague'de. Olabiliyor böyle şeyler

3-1 oldu seri bakalım öbür maçlar da neler olucak.
    İşte ben de bir maça göre konuşmadım zaten kardeşim

Sezon içinde iki maçta da yendik. Final serisinde de zorlandığımızı sanmıyorum. 3. maçın ilk yarısında da güle oynaya öndeydik ne olduysa ikinci yarıdaki rehavetle oldu. Yine de kesin süpürürdük falan demiyorum ama Efes'e büyük üstünlük kurduk.

Edit 81-55 yendik. harika bir sonuç. Tebrikler Kartallar. #PotaninKartallariSampiyonlugaUcuyor !!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Helal olsun Potanin Kartallari! 26 sayi fark attik, sampiyonluga 1 maç kaldi..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Beşiktaş sonuna kadar hakediyor ve kazanacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İşte ben de bir maça göre konuşmadım zaten kardeşim

Sezon içinde iki maçta da yendik. Final serisinde de zorlandığımızı sanmıyorum. 3. maçın ilk yarısında da güle oynaya öndeydik ne olduysa ikinci yarıdaki rehavetle oldu. Yine de kesin süpürürdük falan demiyorum ama Efes'e büyük üstünlük kurduk.

Edit 81-55 yendik. harika bir sonuç. Tebrikler Kartallar. #PotaninKartallariSampiyonlugaUcuyor !!
    Bu maç gösteriyor deyince bu maça göre dedin sandım

Beşiktaş bu sene yüzünü Erkek Basketbol'da güldürdü. 3'te 3 yapıcaklar heralde.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayır Anıl, rehavetle alakası yok. Öyle olsa ilk devre 18-0'lık seri yakalayıp soyunma odasına 12 sayı farkla gitmezdik. Bence, Ergin Hoca'nın dediği gibi Efes koçunun ağlamasıyla alakası var. İlk 2 maçta deplasmanda gelen galibiyetlerden sonra sürekli hakem hakem dedi, 3. maçta bu sefer biz hakem hatalarına maruz kaldık ve haksız bir yenilgi aldık. Bu maç, Efes koçuna ve 3. maça yapılan bir göndermedir.

Helal olsun Potanın Kartalları. Bugün galibiyete inanıyordum; fakat bu kadar büyük bir farkı beklemiyordum gerçekten. Dirençleri şimdi kırıldı Efeslilerin. Cuma günü Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz ve kaldıracağız şampiyonluk kupasını.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3-1'den çevirilen seri görüldü mü bilmiyorum ama benim bildiğim Beşiktaş en fazla 3-2 yaptırır sonra alır şampiyonluğu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Play-Off finalinde rakibine 26 sayı fark atmak büyük olaydır vesselam...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    89-41 bitmişti evet , hatta ilk yarı Siena sadece 9 sayı atabilmişti

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum , onlar adına sevindim zaten Efes'in almasını istemiyordum.Buradan da vereceklerini düşünmüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

3.maçın intikamını fena almış bizimkiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hayır Anıl, rehavetle alakası yok. Öyle olsa ilk devre 18-0'lık seri yakalayıp soyunma odasına 12 sayı farkla gitmezdik. Bence, Ergin Hoca'nın dediği gibi Efes koçunun ağlamasıyla alakası var. İlk 2 maçta deplasmanda gelen galibiyetlerden sonra sürekli hakem hakem dedi, 3. maçta bu sefer biz hakem hatalarına maruz kaldık ve haksız bir yenilgi aldık. Bu maç, Efes koçuna ve 3. maça yapılan bir göndermedir.

Helal olsun Potanın Kartalları. Bugün galibiyete inanıyordum; fakat bu kadar büyük bir farkı beklemiyordum gerçekten. Dirençleri şimdi kırıldı Efeslilerin. Cuma günü Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz ve kaldıracağız şampiyonluk kupasını.
    Neyse artık Mehmet abim sonuç olarak #PotaninKartallariSampiyonlugaUcuyor !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efes cuma günkü maç için tribünlerin tamamını bize vermeleri yönündeki isteğimizi reddetmiş. Zamanında Fenerbahçe'ye gık etmeden vermişlerdi. Neyse korkunun ecele faydası yok..

Nesil
    2006

Efes cuma günkü maç için tribünlerin tamamını bize vermeleri yönündeki isteğimizi reddetmiş. Zamanında Fenerbahçe'ye gık etmeden vermişlerdi. Neyse korkunun ecele faydası yok..
    Bir yıl sonraki aynı isteğimizi red etmişlerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz de, Tuncay Özilhan'a Beşiktaşlı diyelim; Beşiktaş ve Efes birleşsinler diye can atalım. Efes'in müthiş bir taraftar potansiyeli olsa, onu da geçtim; salonun yarısını dolduracak kadar seyircisi olsa tamam deriz yine; fakat o da yok. Neyse, Anıl'ın dediği gibi korkunun ecele faydası yok.

Nesil
    2006

Bu arada artık cuma günü Beşiktaş şampiyon olur, Efes üst üste 3 maç kazanabilecek kapasiteye sahip değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kim can atıyor ki Efes ile birleşmek için. Ben böyle birşeye inanmıyorum.

Yaptıkları bence çok yanlış, tribünler boş mu kalacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kim can atıyor ki Efes ile birleşmek için. Ben böyle birşeye inanmıyorum.

Yaptıkları bence çok yanlış, tribünler boş mu kalacak.
    Can atan atıyor, kadro bile yapıyorlar kafalarında: 'Beşiktaş ve Efes birleşse oradan hangi isimleri alıp oynatırız' diye. Bir kısım taraftarın isteği: 'Efes ile birleşelim ve Tuncay Özilhan'a şubeyi emanet edelim.'

Nesil
    2006

Bence Efes artık basketbolda bir marka ve üç büyüklere kafa tutabilecek tek yapı, bağımsız olarak kalıp mücadele etmelidir. Kaldı ki birleşme olursa Avrupa'da temsilci sayımızda azalacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir yıl sonraki aynı isteğimizi red etmişlerdi.
    Tadında bıraksaymışsınız siz de

Bu arada Beşiktaş'ın binicilik şubesi olsa onda dahi başka bir takımla birleşme istemem. Beşiktaş yektir ve yek başına herşeye yetecek güçtedir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bu aksamki maçi kazanarak sampiyon olalim uzatmaya gerek yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence Efes'in yaptığı doğru. Niye sahasını rakip taraftara açsın ki ? Hem de rakibi Beşiktaş'ken. Hemde Final maçıyken. Saçma olur rakip taraftara izin vermesi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Polonya altından sorna sıra Beşiktaş galibiyetinde haydi Kara Kartal.

Nesil
    2006

Maçın en ateşli olduğu dönem, ne kadar Efes istemesede Beşiktaş seyircisi, şuan salonu yıkıyorlar sesleri ile.

Beşiktaş şampiyon olur...

Nesil
    2006

Beşiktaş şuan şampiyonluk için geri sayım yapıyor, tebrikler kara kartal.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tebrikler Efes , son taktik guzeldi.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri