Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyon Hangi Takım Olur

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Anadolu Efes

2 16.67%
  • Beşiktaş Milangaz

10 83.33%
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: TBL - Play-Off Final Serisi | Şampiyon Beşiktaş Milangaz

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu maç da gösteriyor ki biz istesek efes'i 4-0 la süpürürmüşüz. 3. maç rehavetin sonucu olmuş.
    Hayır Anıl, rehavetle alakası yok. Öyle olsa ilk devre 18-0'lık seri yakalayıp soyunma odasına 12 sayı farkla gitmezdik. Bence, Ergin Hoca'nın dediği gibi Efes koçunun ağlamasıyla alakası var. İlk 2 maçta deplasmanda gelen galibiyetlerden sonra sürekli hakem hakem dedi, 3. maçta bu sefer biz hakem hatalarına maruz kaldık ve haksız bir yenilgi aldık. Bu maç, Efes koçuna ve 3. maça yapılan bir göndermedir.

Helal olsun Potanın Kartalları. Bugün galibiyete inanıyordum; fakat bu kadar büyük bir farkı beklemiyordum gerçekten. Dirençleri şimdi kırıldı Efeslilerin. Cuma günü Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz ve kaldıracağız şampiyonluk kupasını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hayır Anıl, rehavetle alakası yok. Öyle olsa ilk devre 18-0'lık seri yakalayıp soyunma odasına 12 sayı farkla gitmezdik. Bence, Ergin Hoca'nın dediği gibi Efes koçunun ağlamasıyla alakası var. İlk 2 maçta deplasmanda gelen galibiyetlerden sonra sürekli hakem hakem dedi, 3. maçta bu sefer biz hakem hatalarına maruz kaldık ve haksız bir yenilgi aldık. Bu maç, Efes koçuna ve 3. maça yapılan bir göndermedir.

Helal olsun Potanın Kartalları. Bugün galibiyete inanıyordum; fakat bu kadar büyük bir farkı beklemiyordum gerçekten. Dirençleri şimdi kırıldı Efeslilerin. Cuma günü Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz ve kaldıracağız şampiyonluk kupasını.
    Neyse artık Mehmet abim sonuç olarak #PotaninKartallariSampiyonlugaUcuyor !!!

Mesaj Yetkileri