Sayfa 611 / 896 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
18,301 ile 18,330 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kuyt'a girişimimiz olduğunu kim söyledi yahu adamı sadece 1-2 taraftarımız istediğini yazdı başka bir şey görmedim ben...Fotomaç'ı gördüm de onu da yazmayalım Fotomaç'a inanacaksak vay halimize

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Parayı vermek ne zamandan beri ayartmak oluyor ?
    Para vermek değil de çıkıp "Bu dakikadan sonra Beşiktaş forması dışında formaa giymem" diyen adamı kulübüne getirmek ayartmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Para vermek değil de çıkıp "Bu dakikadan sonra Beşiktaş forması dışında formaa giymem" diyen adamı kulübüne getirmek ayartmaktır.
    Oyuncuyla anlaşır , kulübüyle anlaşmazsan etik olmayan transfer yaparsın ve kulüp + oyuncuyla anlaşılıp formayı giydirmek normaldir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o değil de kuyt gol attığında ertesi gün gazetelerde atılacak başlıklardan çekiniyorum hani kayt diye konuyor ya

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Oyuncuyla anlaşır , kulübüyle anlaşmazsan etik olmayan transfer yaparsın ve kulüp + oyuncuyla anlaşılıp formayı giydirmek normaldir.
    Ne diyeyim etik anlayışlarımız farklı. Senin stilin biraz Süleyman Hurma tarzı.

Yanlış anlama ortam yumuşasın diye küçük bi espri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne diyeyim etik anlayışlarımız farklı. Senin stilin biraz Süleyman Hurma tarzı.

Yanlış anlama ortam yumuşasın diye küçük bi espri
    Etik anlayıişlarımız farklıymış napalım

Nesil
    2006

Kimse bence Türkiye'de etiklikten bahsetmessin, her gün bir Galatasaray'lı Fenrbahçe'yi ihraç edecek diyorlar, üstüne her maçtan önce rakip oyunculara transfer teklifleri ile gazetelerde yer alıyorlar. Bence bu durum düzelmeden kimse etiklikten bahsetmesin.

Kaldı ki bütün dünyada ki futbolda para konuşur. Barcelona gibi kulübü bırakıp R.Madrid'e gidenler oldu. Aradığı her şey vardı Barça'da ama gitti, futbol hiç bir zaman paranın ikinci planda olduğu bir spor değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya benim anlamadıgım Ziegler %100 kalacak diyorlar Hasan Ali için de %100 gelecek diyorlar.2si beraber fazla lüks bence.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ya benim anlamadıgım Ziegler %100 kalacak diyorlar Hasan Ali için de %100 gelecek diyorlar.2si beraber fazla lüks bence.
    İkisininde birinden fazla özelliği yok, Hasan Ali gelsin hem yerli hem daha genç...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    İkisininde birinden fazla özelliği yok, Hasan Ali gelsin hem yerli hem daha genç...
    Bende Hasan Ali'yi istiyorum ama Aykut Kocaman lig boyunca istisna 1-2 maç dısında yedek kulubesine almadıgı Ziegler'i yedek kulubesine çeker mi diye düsünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bende Hasan Ali'yi istiyorum ama Aykut Kocaman lig boyunca istisna 1-2 maç dısında yedek kulubesine almadıgı Ziegler'i yedek kulubesine çeker mi diye düsünüyorum.
    Asıl sorun yedek değil, ikisininde hücum özelliği yok, eğer savunmada ki isimleriniz maç içinde hücuma katkı sağlamazlarsa takım etkili olamıyor.

Düşünün Ziegler Galatasaray maçında bir kere ileri çıktı ve gol attı, kazanmasında payı oldu, bize böyle isimler lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keşke şuanda sizler gibi benimde kafamda sadece "kim gelecek kim kalacak" problemi olsaydı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Asıl sorun yedek değil, ikisininde hücum özelliği yok, eğer savunmada ki isimleriniz maç içinde hücuma katkı sağlamazlarsa takım etkili olamıyor.

Düşünün Ziegler Galatasaray maçında bir kere ileri çıktı ve gol attı, kazanmasında payı oldu, bize böyle isimler lazım.
    Dedigin isim olarak Taiwo filan var ama Ziegler kesin kalacak deniyor.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Keşke şuanda sizler gibi benimde kafamda sadece "kim gelecek kim kalacak" problemi olsaydı : )
    Elimizden birşey gelmiyor. Ama Kuyt gibi bir transfer yapıldıysa men filan olacagını düsünmüyorum.Diarra ile filanda ciddi ciddi ilgileniyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kuyt'un transfer edildiği gün Ömer Temelli'ye bir soru soruldu "Aynı soruyu ben soracaktım"

Soru: Kuyt'un transfer edilmesi demek Uefa'dan ceza almıyoruz demek değil mi Ömer Bey ?
    -Hayır, İkisi birbirinden farklı durum

diye cevap verdi. Ben Kuyt'un Avrupa için transfer edildiğini düşünmüyorum. İhtiyaç vardı ve transfer edildi. Bu yaştan sonra Kuyt'un öyle bir ideali "Avrupa kupalarında boy göstermek" olduğunu da düşünmüyorum. Alan memnun veren memnun meselesi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tabii ki yönetici emin konuşmaz ama ben öyle düsünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

men filan olmaz rahat olun türk basininin abartmalari onlar.. bu arada ziegler kalsa bile ona iyi bir yedek sart hasan ali yedek olarak gelecektir sonucta 3 kulvarda oynayacak bu takim.. canerle gitmez sol bek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    men filan olmaz rahat olun türk basininin abartmalari onlar.. bu arada ziegler kalsa bile ona iyi bir yedek sart hasan ali yedek olarak gelecektir sonucta 3 kulvarda oynayacak bu takim.. canerle gitmez sol bek..
    abartmaysa bizim kulübün abartması o zaman açıklama da diyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    abartmaysa bizim kulübün abartması o zaman açıklama da diyor
    ama o aciklamada dikkat edersen basina gönderme var olasi bir men cezasinda sucu fenerbahcenin üstüne yikacaklar deniyor.. ayni uefa gecen sene sike dosyasinda adi gecen bjk ve ts takimlarini niye men etmedi ozaman?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kuyt'a girişimimiz olduğunu kim söyledi yahu adamı sadece 1-2 taraftarımız istediğini yazdı başka bir şey görmedim ben...Fotomaç'ı gördüm de onu da yazmayalım Fotomaç'a inanacaksak vay halimize
    Kaan sen ben inanmıyoruzda bu sitenin yarısı bi duyum aldım diyip fanatik fotomaç haberini yazıyor buraya
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Kaan sen ben inanmıyoruzda bu sitenin yarısı bi duyum aldım diyip fanatik fotomaç haberini yazıyor buraya
    Çünkü bazen onların haberleride doğru oluyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ömer Temelli'ye sormuş birisi ;
    +Abicim isim istemiyorum, yabancı ön libero olacak mı?
    -Evet.

Demiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

luuk de jongun menajeri fenerbahcenin benfica ile cardozo konusunda anlastigini söylemis sayet gelirse sow cardozo ikilisi cok can yakar

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cardozo için dedikleri gibi 10-15 mn vericeksek tarihin kazıgını yeriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cardozo'dan önce Diarra'yı ve stoperi halletsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

he adamı kaçırıp , otellerde tutup , başka takımın görüşmesini engelleyip , sonra televizyona istediğini söyletmek ayartmak değil , bizimki ayartmak , tamam canım , oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

orta sahaya alıcağımız oyuncu inşallah tino costa tarzı yumuşak oyuncu olmaz,sert güçlü oyuncu istiyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yalnız kulübün yaptığı açıklama ile şu dakikadan sonra yabancı oyuncu transferi konuşmak pek mantıklı olmaz.UEFA büyük ihtimal ceza verecek inşallah avrupadan men cezası almayız.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    he adamı kaçırıp , otellerde tutup , başka takımın görüşmesini engelleyip , sonra televizyona istediğini söyletmek ayartmak değil , bizimki ayartmak , tamam canım , oldu.
    Tamam canım.

Nesil
    2006

Ben UEFA kararını açıklamadan hiçbir oyuncunun bu takım ile sözleşme imzalayacağını düşünmüyorum.

Ben UEFA kararını açıklamadan hiçbir oyuncunun bu takım ile sözleşme imzalayacağını düşünmüyorum.
    Kuyt?????????????????????????????

Mesaj Yetkileri