Kuyt'a girişimimiz olduğunu kim söyledi yahu adamı sadece 1-2 taraftarımız istediğini yazdı başka bir şey görmedim ben...Fotomaç'ı gördüm de onu da yazmayalım Fotomaç'a inanacaksak vay halimize![]()
Kuyt'a girişimimiz olduğunu kim söyledi yahu adamı sadece 1-2 taraftarımız istediğini yazdı başka bir şey görmedim ben...Fotomaç'ı gördüm de onu da yazmayalım Fotomaç'a inanacaksak vay halimize![]()
o değil de kuyt gol attığında ertesi gün gazetelerde atılacak başlıklardan çekiniyorum hani kayt diye konuyor ya![]()
Kimse bence Türkiye'de etiklikten bahsetmessin, her gün bir Galatasaray'lı Fenrbahçe'yi ihraç edecek diyorlar, üstüne her maçtan önce rakip oyunculara transfer teklifleri ile gazetelerde yer alıyorlar. Bence bu durum düzelmeden kimse etiklikten bahsetmesin.
Kaldı ki bütün dünyada ki futbolda para konuşur. Barcelona gibi kulübü bırakıp R.Madrid'e gidenler oldu. Aradığı her şey vardı Barça'da ama gitti, futbol hiç bir zaman paranın ikinci planda olduğu bir spor değildir.
Ya benim anlamadıgım Ziegler %100 kalacak diyorlar Hasan Ali için de %100 gelecek diyorlar.2si beraber fazla lüks bence.
Keşke şuanda sizler gibi benimde kafamda sadece "kim gelecek kim kalacak" problemi olsaydı : )
...
Kuyt'un transfer edildiği gün Ömer Temelli'ye bir soru soruldu "Aynı soruyu ben soracaktım"
Soru: Kuyt'un transfer edilmesi demek Uefa'dan ceza almıyoruz demek değil mi Ömer Bey ?
-Hayır, İkisi birbirinden farklı durum
diye cevap verdi. Ben Kuyt'un Avrupa için transfer edildiğini düşünmüyorum. İhtiyaç vardı ve transfer edildi. Bu yaştan sonra Kuyt'un öyle bir ideali "Avrupa kupalarında boy göstermek" olduğunu da düşünmüyorum. Alan memnun veren memnun meselesi.
...
Tabii ki yönetici emin konuşmaz ama ben öyle düsünüyorum.
men filan olmaz rahat olun türk basininin abartmalari onlar.. bu arada ziegler kalsa bile ona iyi bir yedek sart hasan ali yedek olarak gelecektir sonucta 3 kulvarda oynayacak bu takim.. canerle gitmez sol bek..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ömer Temelli'ye sormuş birisi ;
+Abicim isim istemiyorum, yabancı ön libero olacak mı?
-Evet.
Demiş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
luuk de jongun menajeri fenerbahcenin benfica ile cardozo konusunda anlastigini söylemis sayet gelirse sow cardozo ikilisi cok can yakar![]()
Cardozo için dedikleri gibi 10-15 mn vericeksek tarihin kazıgını yeriz.
Cardozo'dan önce Diarra'yı ve stoperi halletsinler.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
orta sahaya alıcağımız oyuncu inşallah tino costa tarzı yumuşak oyuncu olmaz,sert güçlü oyuncu istiyorum ben
Yalnız kulübün yaptığı açıklama ile şu dakikadan sonra yabancı oyuncu transferi konuşmak pek mantıklı olmaz.UEFA büyük ihtimal ceza verecek inşallah avrupadan men cezası almayız.
Ben UEFA kararını açıklamadan hiçbir oyuncunun bu takım ile sözleşme imzalayacağını düşünmüyorum.