arsenalle başarılı olmuş arkadaşlardan taktik antreman konusunda yardım bekliyorum.bi türlü oturtamadım takımı.
şimdidien teşekkürler.
arsenalle başarılı olmuş arkadaşlardan taktik antreman konusunda yardım bekliyorum.bi türlü oturtamadım takımı.
şimdidien teşekkürler.
her zamanki taktiğini uygula kardeş başarılı olursun gilberto silvayı kesin oynat
kadroda hiç değişiklik yaptın mı yaptıysan say yapmadıysan ben hemen sana sayayımOriginally Posted by holybat
drogba,gudionsen,essien,gallas aldım henryi verdim.bide motta ve frey var.
arkadaslarla kendi aramızda oynuyoruz ağdan.taktiği oturtamadım.bi sürü şey denedim olmadı.
bi el atarsan sevinirim büyükpivot kardeş.
Dostum arsenal'le her türlü başarılı olursun en kötü ikinci olursun..
mondi,polat keser
cihan,tudor,puyol,orhan,ergun,suat defansım
jankulovsky,yıldıray,tuncay,ayhan,sabri,volkan
umit karan,hakan sukur,cafercan,tevez
arkadaslar gobekte puyol ve tudor ile oynamama ragmen 1.3 gol yiyorum mac basına buna cagre bulacak bir taktik lutfen birde unutmadan ben hucumda 2 fotvet arkasına ileri kosular yapan bir amc ile oynuyorum ona gore bir taktik cıkarırsanız bana sevinirim gol yemek en buyuk sorunum bunu engellicek transfer ismide soyliyebilirsiniz
drogbayı nie aldın fred vardı i**uinta vardı
bak şimdi 4-4-2 oyna sağ ve sol kanat en ileri doğru çıkar mc oyuncularından birini amc ye dierini de dmc ye doğru okla çek ilk onbir önerim şöle
GK: Sebastian Frey
DR: Kolo Toure
DL: Ashley Cole(Gael Clichy)
DC: Sol Campbell
DC: William Gallas
MR: Michael Essien
ML: Robin Van Persie
MC(ofansa yönelik): Aliaksandr Hleb
MC(defansa yönelik): Gilberto Silva
FC: Didier Drogba
FC: Eidur Gudjohnssen
ayrıca abi bence transfer bütçen varmı varsa sana bikaç önerim olacak acele cvp yaz ki yetişsin miktarı da yaz
su anda 64 milyon dolar bütçe var.frey seneye gelcek ama lehmanla devam etmem gerekecek(
cok sagol walla ilgilendiğin için.
C:\Documents and Settings\XX\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2006\tactics\mutu taktik (Middlesbrough, Mar 2006).tac