Her seride olduğu gibi bu seride de Sociedad ile kariyere başladım 1 sezon geride kaldı 2. sezonun başındayız.
Kadrosu genç ve çok sağlam bir ekip Sociedad.Medya ve taraftarın beklentisi yüksek olmasada ben takımın iyi yerlerde olacağını düşünüyordum.Ancak ilk sezon böylesi bir aşları aklımın ucundan geçmezdi.
Sezona transferde çok hareket yaşamadan başladık.İhtyacımız olan bölgelere genç ve gelecek vaadeden isimler alarak hem günü kurtardık hemde gelecekteki kadromuzun iskeletine katkı yaptık.
Bu transferden Jali ve Xulu takıma direk katkı sağladı.Sime ve Nangis oynadıkları bçlgelerde dişli rakiplerle mğcadele ettikleri için zaman zaman forma şansı buldu.
İlk sezon ligde Barcelonanın gerisinde kaldık.Ligde ençok gol atan 2, en az gol yiyen 2, en çok puan toplayan 2. takım olduk.İspanya kupasında Barcelona'ya yarı finalde elendik.Adamları ilk maç sahamda ezerek yendim ondan sonra kabusum oldular.
2. Sezona balarken 2 önemli bedelsiz transfere imza attık.Bunun yanında Vela'nın boşluğunu Burak ile doldurma planındayım.İtalyada 2. lige düşen Udinese'den Asamoahı kaparak çok iyi bir hamle yaptığımızıda düşünyorum.
Sezon sonu görüşmek üzere![]()

Alıntılı Yanıtla