Sayfa 722 / 1204 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
21,631 ile 21,660 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adebayor haberlerine inanmıyorum daha geçen sezon devre arasında redknapp adebayor u alırız ama ücretinde indirime gitmeli dedi adebayor da gitmiceğini bildirdi ki yaklaşık senelik 5m euro civarı alıyodu yanlış hatıralmıyosam ne biz bu parayı veririz nede daha azına adebayor gelir kaldıki ben hala tottenham a gitceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    adebayor haberlerine inanmıyorum daha geçen sezon devre arasında redknapp adebayor u alırız ama ücretinde indirime gitmeli dedi adebayor da gitmiceğini bildirdi ki yaklaşık senelik 5m euro civarı alıyodu yanlış hatıralmıyosam ne biz bu parayı veririz nede daha azına adebayor gelir kaldıki ben hala tottenham a gitceğini düşünüyorum
    8 yada 9 mılyon alıyor dıye hatırlıyorum bende

edit: haftalık 170.000 pound alıyormuş yıllık yaklaşık 8.160.000 pound

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ric-deals.html

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yıllık maaşı 9 milyon eruo Adebayor'un.Vergiler düştükten sonra bile ciddi bir rakam kalıyor elde.Zor.Sponsorsuz olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adebayor'un artık paraya ihtiyacı mı kalmıştır arkadaş Gel bedava oyna Ade

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Adebayor'un artık paraya ihtiyacı mı kalmıştır arkadaş Gel bedava oyna Ade
    Totnım Adebayor'u karşılayamıyor beyler.2 sene önce bende çok istedim Beşiktaş'a gelmesini .Ama gerçekçi olmak lazımmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şöyle sürpriz yumurtadan çıkar gibi Bale-Modric tarzı 2 adam bulsak sırtımız yere gelmez
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şöyle sürpriz yumurtadan çıkar gibi Bale-Modric tarzı 2 adam bulsak sırtımız yere gelmez
    bide üstüne yerli messi yi buldukmu tamamdır

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Üzerinede az Ronaldo ekledik mi tadından yenmez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Üzerinede az Ronaldo ekledik mi tadından yenmez.
    İma ettiği şey "ucuz fiyata ilerde Bale ve Modric gibi patlayacak 2 oyuncu bulsak fena olmaz" sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Direnme ve Efsane ol Melo

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İstemiyorum Melo'yu falan artık. O kadar Galatasaraylıyım dedin be adam şurada 500000 Euro'nun hesabını yapıyosun bize

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gio Dos Santos'u alsak ya yeniden. Sağda oynar, solda oynar, 2. Forvet oynar, direk forvet oynar, ne iş olsa yapar.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Verdiğin link açılmadı, orda öyle bir rakam geçiryorsa bile vergiler çıktıktan sonradır Melo'nun Juve'den aldığının aynısını GS'dan aldığına eminim. Ayrıca GS'dan maç başı alıyorda Juve'dan almıyor mu?

zaten senin dediğin gibi 4.5 milyon diye bir rakam yok, bugüne kadar fotomaçta bile öyle gerçek dışı bir haber çıkmadı sana böyle bir bilgi nerden geldi? 3-4 gün sonra 2.5-3'e anlaşırlarsa gördün mü deme lütfen. Melo zaten en başından beri da 3'e razı. GS'ın vermek istediği rakam Selçuk'un aldığı kadar.

3.3 milyon garanti para
    +
    mac basina 30 bin Euro

40 mac desek

Eder 4.5 milyon Euro.

Fotomac ve benzeri gazeteleri okumayali saniyorum 10-15 yil oluyor.

Melo'nun Galatasaray'a gelirken mevcut sozlesmesinden cok daha yuksek rakamlara imza attigini soyledigi bir cok haber var yabanci kaynaklarda. Bunlari bulmak oldukca kolay.

Bir futbolcunun Avrupa'dan aldığının fazlasını Türkiye'den almaması gerektiğini savunmanın ve aksi halinin yolunmak olduğunun bir fikir olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahat olabilirsin. Avrupa'dan talipleri olan bir futbolcunun daha fazla para kazanmak dışında STSL'de oynaması için bir neden gösterebilir misin?

Riera'ya verilen 2.7milyon euro yolunmanın önde gideni ama bunu her futbolcu için söylemek abes olur. Senin mantığınla dünyada 3 milyon edecek bir oyuncu yok yada Melo'yu çok küçük falan görüyorsun?
    Melo'yu kucuk gormuyorum. Piyasasinin dar oldugunu ve Galatasaray'in bundan faydalanmasi gerektigini dusunuyorum. Melo'nun su anda gitmek isteyecegi bir cok kulupten alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise (benim tahminim boyle), Galatasaray'dan gecen sezon oldugu gibi 3.3 + mac basina 30 bin almamali. Turkiye'de oynama primini de dusunursek 2.5-2.6 milyon Euro gibi bir rakama anlasir diye tahmin ediyorum. Ayni maasa sozlesmeyi kabul etmesinin nedeni de Galatasaray'dan alacagi sozlesmenin, Juventus'ta kalan sozlesmesinden daha uzun sureli olacagindandir.

Eger Juventus sozlesmesi bitince Melo'ya 1.5 milyon Euro'luk teklif gelecekse, gelecek 3 yil icin Melo 2.6+2.6+1.5 = 6.7 milyon kazanir. Yilda 2.5 milyon Euro'dan Galatasaray ile 3 yillik sozlesmeden de 7.5 milyon kazanir.

Avrupa'daki bir cok kulubun finansal fair play nedeniyle oyuncu maaslarini olabildigince dusuk tutmaya calistigini da gozardi etmemek lazim. Oyuncu maaslarinin Avrupa genelinde dusecegi bir doneme girdik. Bu da Melo'nun piyasasinin daralmasinda etken.

Riera cok kotu bir hamleydi ama yapildi. O hamle yanlis yapildi diye bundan sonraki hamlelerde ayni hatalari yapmak sadece hatalardan ders alinmadigini gosterir.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ronaldinho bile gelse 3'ten fazla vermemeliyiz dedim. Bende Melo'nun maliyeti 4 - 4.5 gibi bir rakam olacaksa kalmasından yana değilim zaten. Konu aslında şimdiye kadar Melo'yu bile bitiremedik dememle başladı ve yönetime ufak bir eleştiriydi. Melo'nun yaptığı piyasasını düşürmez ama taliplerini azaltır bu ikisi farklı şeyler. Ibrahimovic ve Giuseppe Rossi'yi aynı fiyata satışa koysak Rossi'nin talibi daha çok olur ama Ibrahimovic daha fazla kazanır. Aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ama ben Melo'nun arada kalan 200-300bin euro için kaybedilmesi taraftarı değilim açıkcası.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler finans mevzuna takılıp niye kafanızı yoruyorsunuz ben çözemedim hala Finansa uymayacak bir hareket yapacaklarını düşünmüyorum.Şahsen finansı da kafama takmıyorum.Önerim sizde takmayın.Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    34

07 Haziran 2012 Perşembe - 15:50
    Sporx.com

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Rumen futbolcu Chivu'nun geleceği belirsizliğini koruyor! Inter ile olan sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan 32 yaşındaki sol bek oyuncusu için menajer Becali bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın transfer süreci için beklemede olduğunu belirten Becali, "Chivu'nun transferinde bir şey çözülmüş değil. Türk futbolunda şu anda bir belirsizlik hakim ve Galatasaray da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynamayacağının bilgisini bekliyor. Bu kararın açıklanması için 1 aylık bir süre öngörülüyor. Inter tarafıyla da bir görüşmemiz olacak ve daha sonra da kararımızı vereceğiz" dedi.

CHIVU İÇİN NAPOLI DE PUSUDA...

İtalyan basını Galatasaray ile adı anılan Chivu için Napoli'nin de devreye girdiğini duyurdu. Savunma takviye için ilk olarak Lyon'dan Aly Cissokho'yu düşünen ancak Fransız temsilcisinin 11 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından transfer sürecini askıya alan Napoli'nin Pandev'den sonra Chivu'yu da transfer edeceği ve Rumen futbolcu ile pazarlık masasında olduğu belirtildi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beyler finans mevzuna takılıp niye kafanızı yoruyorsunuz ben çözemedim hala Finansa uymayacak bir hareket yapacaklarını düşünmüyorum.Şahsen finansı da kafama takmıyorum.Önerim sizde takmayın.Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.
    Ben kendimi taraftar olarak gormuyorum ama.

Amacim Galatasaray'da transferlerin neden hemen kisa surede bitirilmemis oldugunu kendimce rasyonellestirmekti.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Evet finansın ne önemi var canım. 2-3 yıl har vurup harman savuralım sonra da 10 yıl çilesini çekelim. Zamanında çektiğimiz sıkıntılar çabuk unutuldu herhalde, ya da Beşiktaş'ın şu anki durumuna bakın. Her şekilde çileyi yine biz taraftar çekiyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Evet finansın ne önemi var canım. 2-3 yıl har vurup harman savuralım sonra da 10 yıl çilesini çekelim. Zamanında çektiğimiz sıkıntılar çabuk unutuldu herhalde, ya da Beşiktaş'ın şu anki durumuna bakın. Her şekilde çileyi yine biz taraftar çekiyor
    ''Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.''

Bu cümlemden sonra senin verdiğin cevabı ben anımsayamadım.Anlatmak istediğin ne ? Taraftarlar mı finans ile uğraşacak ? veya ben ''paraları herkese dağıtalım'' mı dedim ? Sadece burada finans ile ilgili konuları konuşmamızın hiç kimseye fayda sağlamayacağını anlatmaya çalıştım.Sadece kafanızı yorarsınız.Finansa kafasını yoracaklar yönetim ve Fatih Terim'dir.(Burada bahsettiğim finans transfer ve maaş bütçesi) Taraftar olarak finans ile ilgili somut bir adım atmayı düşünmüyorsan ne diye finansı konuşalım veya kafamıza takalım ? Hadi konuştuk diyelim bize ne fayda sağlıyor ? Fayda sağladığını düşünen varsa buyursun konuşsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gonzalo Higuain ile görüşmeler var fakat bu transfer imkansıza yakın yönetim sadece şansını deniyor PSG Higuain'i çok istiyor. Buna benzer 2 isim daha var listede ama dediğim gibi Higuain çok zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emir Sarıgül, ses getirecek transferler yapıyoruz 15-20 gün içinde bitecek ve kampa yeni transferlerle gireceğiz demiş. Melo'yla da aramızda ufak bir pürüz bulunduğunu bunun da en kısa zamanda çözüleceğini söylemiş.

http://spor.milliyet.com.tr/ses-geti...42/default.htm

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

transferler en geç haziranin sonunda bitcek diyorlar umarim geçen yilki gibi olmaz bu yil hemen bitmeli bitmesi lazim kampta hepsi olmali.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Anlaşmalar vs. hazırdır UEFA kararına göre açıklanır.Umarım sadece şikeyi yapanlar ceza alır da biz alnımızın akıyla Avrupa'da mücadele ederiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Higuain transferi olursa kulübün kasasından para çıkmayacak.

Ya ne çıkacak?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Ya ne çıkacak?
    Real Madrid diğer takımlara göre bizden daha az bonservis bedeli istiyor olabilir. Bu transfer sponsor da karşılayabilir ama bildiğim kulüpten para çıkmayacak. Yİne söylüyorum transfer çok zor sadece görüşme var. Real Madrid ikna edilecek gibi işin zor olan kısmı Higuain.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Higuain niye gelsin ya Adam R.Madrid'te oynuyor.Gencecik adam geleceği parlak.Madrid'ten ayrılırsa en kötü Premier Lig'e falan gider.Tabi para işin içine girerse PSG de olabilir.

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Ya ne çıkacak?
    Civciv çıkacak kuş çıkacak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Higuain niye gelsin ya Adam R.Madrid'te oynuyor.Gencecik adam geleceği parlak.Madrid'ten ayrılırsa en kötü Premier Lig'e falan gider.Tabi para işin içine girerse PSG de olabilir.

O da doğru yani. Hani adamın yaşı geldi desek, yaşı gelmedi. E adam kötü performans gösteriyor desek e kötü de oynamıyor herif. Neden bize gelsin?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türkiye'ye Higuain'in abisi gelir bi tek boşa ümit etmeyelim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Türkiye'ye Higuain'in abisi gelir bi tek boşa ümit etmeyelim
    Ahahahah