1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Başın Sağolsun Deniz Barış...

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Unhappy Başın Sağolsun Deniz Barış...

Profesyonel Futbol takımımızın oyuncusu Deniz Barış’ın eşinin bugün Hamburg’da vefat ettiği öğrenildi. Hollanda’da kampınının son günü teknik heyetten izin alarak bir günlüğüne Almanya’ya ailesinin yanına giden oyuncumuz ailesi ve çocuklarıyla hasret giderdikten sonra dün sabah saatlerinde Türkiye’ye gelerek akşam Samandıra’da yapılan idmana katılmıştı. Şanssızlıkların bir türlü yakasını bırakmadığı oyuncumuz, bu sabah aldığı acı haberle bir kez daha yıkıldı. Hamburg’a sabah saatlerinde kalkan bir uçakla hareket eden oyuncumuzun eşi Bayan Frauke’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

www.fenerbahce.org

23 Temmuz 2006 Pazar

Allah, merhuma rahmet geride kalanlara sabır ve baş sağlığı versin...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum gerçekten çok üzüldüm

http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=294600

Nesil
    2006

Allah Rahmet eylesin başın sağ olsun Deniz Barış, Galatasaray SK gösterdiği davranışından dolayı tebrik ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Allah rahmet eylesin,geride kalanlara da sabır versin.

Çok kötü bir şey tabi. Deniz'in başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin. gerçekten üzücü bir durum

ALLAH Rahmet eylesin... Başın Sağolsun Deniz Barı$

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

gerçekten büyük acı allah yardım etsin kardeşlerim gerçekten üzüldüm düşünsenize karınızı görüyorsunuz 1 gün önce hiçbirşeyi yok ertesi gün ölüm haberi arkanızdan geliyor allah yardım etsin deniz barışa TEKRAR BAŞI SAĞOLSUN

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne diyelim ki; ALLAH rahmet eylesin !
    Gerçekten Deniz için çok çok kötü bir durum.Sekopej'inde dediği gibi umarım futbol hayatını etkilemez bu olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

allah rahmet eylesin ,çok üzüldüm gerçekten

çook kötü allah sabır versin...

ne desek boş ancak....
    bu durumlarda klasikleşmiş sözleri söylemek sanırım en iyisi Deniz Barış için..

ama şunu diyeyim onu kalbinde yaşat.....

ben ölen tanıdıklarımı kalbimde yaşatıyorum ...
    benimki ile deniz barış ın ki çok farklı ama.....

neyse kısa keseyim....
    Allah mekanını cennet etsin...
    Geride kalanlarada sabır nasip eylesin....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

off ne kadar kötü 1 sey. bugun ögrendigimde gercekten üzüldüm
    allah sabır versin ailesine..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Allah kimsenin başına vermesin,başı sağolsun...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Allah ramet eylesin.Mekanı cennet olsun.Başın sağolsun Deniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Almanya'da Frauke için yas!

Milli futbolcu Deniz Barış'ın 27 yaşındaki eşi Frauke Barış'ın beklenmedik ölümü Hamburglu sporseverleri derinden sarstı.
    Çocukluğu ve gençliği Hamburg'da geçen, efendiliği, yardımsever kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan Deniz Barış'ın eşinin ölümü üzerine açıklama yapan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu "Acımız büyük. Sevgili Deniz Barış'a, ailesine ve eşinin ailesine büyük sabır, merhumeye Tanrı'dan rahmet diliyoruz" dedi.

Hamburg Beşiktaşlılar Derneği, Galatasaray Spor Kulübü Hamburg Derneği, Trabzonsporlular Derneği ve Malatyaspor Derneği yöneticileri de açıklama yaparak Barış ailesine başsağlığı dilediler.

Barış Ailesi'nin yakın dostu ve Deniz Barış'ın kardeşi Engin'in oynadığı Örnek Türkspor'un kurucusu Behçet Algan da büyük bir şok yaşadıklarını söyleyerek, "Böyle bir anda teselli sözleri bulmak çok zor. Çok büyük acı içindeyiz. Deniz ve kardeşleri kendi çocuklarım kadar bana yakın. Tüm aileye başsağlığı diliyorum. Allah hepsine sabır versin" dedi.

Bir gün önce Samandıra'da antrenmanlara katılmak üzere Hamburg'dan İstanbul'a uçan ve ertesi sabah acı haberi alarak ilk uçakla Hamburg'a dönen Deniz Barış büyük bir üzüntü içinde kimseyle görüşmüyor. Fenerbahçeli yöneticilerin de ulaşmadığı futbolcunun yanında olmak için idari menajer Volkan Ballı'nın Hamburg'a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Deniz Barış İçin...

(Beni çok sarsan sıradan bir ölüm üzerine yazdığım savruk bir yazıyı Deniz kardeşimiz için yineleme gereği duydum. Tekrar okumak durumunda kalanlardan özür dileyerek..)

Bir bankada gişe memurusunuz, işiniz gücünüz faturalar çekler havaleler olmuş, havalelere imza koymanın ötesinde içselleşmiş havaleler yaşıyorsunuz belki. Belki bir şirkette gelen gidenin envanterini tutuyorsunuz sarraf titizliğiyle. Ya da bir okul servisinde şoför ya da hostessiniz, gününüz neşeli çocuk sesleriyle harmanlaşıp geceye karışıyor. İşsizsiniz veya, eller cepte bir avare seyyahlığın “kompedanı” olma yolunda epeyce yol almışsınız. Ya da bir futbol takımında oyuncusunuz. Her şey mümkün insana dair, lakin hepimizin ortak paydasıdır insan denen muammanın yazgısı.

Bankada mesai bitiminde mesai sonrasına dair neler planlanır mesela? Semt kahvehanesine gidip “çocuklarla” birkaç el iskambil mi, yoksa Kiryako’nun meyhanesinde birkaç kadeh “akşamlık”mı? Belki, Mediha’larda toplanıp Leyla’nın son sevgilisiyle yaşadığı sorunları konuşursunuz. Ya da , evde bunca iş beklerken bunlara vakit mi var serzenişi yapışır gününüze..Mümkündür.

Belki evinizle işiniz arasındaki mesafe hayatı bıktıracak kadar uzaktır. Keşke dersiniz, evimle işimin arası bir türkülük mesafede olsa, mesela eller cepte “koyverdun gittun beni” ile yola düşüp son adım evin eşiğine değerken “yine bana kalasun” la merhaba desen evine, sevdiklerine..Oğlun, kızın okuldaki yaramazlıklarından söz etse mesela, eşiniz kuru fasulyenin pişmemekteki direncini sizin inadınızla benzeştirse, dokundura dokundura.. Ama işte, daha 1 gün önce sıcaklığını hissettiğiniz, sevginizin meyvesi çocuklarınızı emanet ettiğiniz, bir ömrü paylaşmak için “yoldaş” seçtiğiniz öte yanınızın, sizi “koyverip” gittiğini anlatır bir telefon. İçinizde bin bir duvar yıkılır belki, kim bilebilir. Hayat sıfırlanır, sıfırlanırsınız, tükenen zaman değil bizizdir zira.

Aşka düşmüşsünüzdür belki, yüzünüzdeki o “tarifsizliği” hep farklı yorumlasa insanlar. Herkes bir şeyler söylese ve aslında şair Orhan Veli’nin dediği gibi gerçek sebep bunlardan hiçbiri olmasa. Hiç tanımadığınız minik ayakların açlık ve sefalet içinde, dehşetli bir yalnızlıkla sarmalanmış veda edişlerinin hüznü olsa yüzünüzdeki..

Sırtında yorganla yazı yazmak zorunda kalan büyük Türk romancısı Orhan Kemal’in bir dilim ekmek uğruna onurla tüketilen hayatını düşünsen önce, sonra da zavallı bir İspanyol denizcinin çalınmış hayatıyla gözümüze “yazar” diye sokulan sokma akıllı zavallı balonları..

“Keşke” dersin içinden, “keşke Orhan Kemal’in cezaevinden çıktıktan sonra Mahmutpaşa’da sokakta pişirip sattığı kuru fasulyeden ben de yeseydim, yeseydim de ruhumu terbiye etseydim.”

Sonra büyük Rus şairi Mayakovsky’nin genç yaşta intiharının sırrın keşfetmeye çalışsan, ve birkaç dize kendine getirse seni:

“sıran geldi deseler günün birinde / savaşa itseler beni, vurulsam
    kan değil adın fışkırır yırtık dudaklarımdan..”

Hayat , seninle sarmaş dolaş olmuşuz, bizi mahkum denizlerin sularında yüzdürme e mi!

Deniz Barış kardeşimiz. Şairin dediği gibi, ölüm bazılarına kendisinden önce yalnızlığını yollarmış.

Bilmelisin ki, yalnız değilsin. Edirne’sinden Kars’ına; Diyarbakır’ından Trabzon’una;
    Acını paylaşıyoruz kardeşim.. Başın sağolsun.

SEDAT TUNALI

haberi ilk okuduğumuzda çok üzüldük deniz barışa Allah'tan rahmet diliyoruz...arkadaşlarım sinan ve sercanın herkese slmı var onlarda üye olcakmışşş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü bir durum. Allah kimsenin başına vermesin.

Allah rahmet eylesin
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ALLAH RAHMET EYLESİN ,bende geçen gün görmüştüm gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun deniz barış.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Futbolcu olarak denizi hiç sevmiorum ama ölüm çok kötü birşeyy heleki bu en sevdiğiniz insanlarsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

allah rahmet eylesin Deniz

Mesaj Yetkileri