Aa, 7 puan farkı çok fazlaymış ya. 2 ya da 3. haftada şampiyonluğumuzu ilan ederiz diye düşünüyorum![]()
Aa, 7 puan farkı çok fazlaymış ya. 2 ya da 3. haftada şampiyonluğumuzu ilan ederiz diye düşünüyorum![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
İsyanlar başladı kadroda, bilmiyorum ne olurFazla yükleniyorum oyunculara, yabancılar -özellikle Portekizliler- pek memnun değil benden
Ziraat Türkiye Kupası
Yarı Final
Her şey yolunda giderken 90+3'te gelen gol soğuk duş etkisi yaptı resmen... Rahat bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılıyoruz diye düşünürken oyun disiplininin kaybolduğu anda Stancu'nun golü geldi ve maçı uzatmaya taşıdı. Değişiklik haklarımızın da dolması yarım saatlik dilimde çok yıprattı oyuncularımı. Artık iki tarafta penaltıları düşünmeye başlamışken normal sürenin sonunda olan şey bu kez bizim lehimize oldu ve 120+1'de Mustafa Pektemek finale adımızı yazdırdı. Geç de olsa gelen galibiyet sevindirdi beni ancak bazı oyuncuların sergilediği (daha doğrusu sergilemediği) futbol canımı çok sıkıyor...
Maçın Adamı : Egemen Korkmaz
Finalde rakibimiz Eskişehirspor'u 2-1'lik skorla geçen
TRABZONSPOR
Spor Toto Süper Lig
Şampiyonluk Play-Off Grubu
Taraftarın büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada evimizde en ciddi rakibimiz Fenerbahçe'yi ağırladık. 32bin'e yakın seyircinin önünde onlara yakışır bir futbol sergiledik diyebilirim. Çok sayıda gol fırsatı yakaladık maç boyunca, ancak gol için 25 dakika beklemek durumunda kaldık. Veli Kavlak'ın sol taraftan ceza alanına girip altıpasa çıkardığı topa Wallyson dokundu ve takımımızı 1-0 öne geçirdi.
İkinci yarıda da üstün oyunumuz devam etti, Fenerbahçe pozisyon üretmekte zorlanırken uzaktan şutlarla ve duran toplarla gol aradılar kalemizde. Ender gelişen hücumlarından birinde Stoch savunmamızın arkasına sarktı, içeri kestiği topa savunmada Mehmet Topal müdahale etti, ceza sahasında topla buluşan Alex gelişine sert ve düzgün bir vuruş yaparak skoru eşitledi.
İhtiyacımız olan gole ulaşmak için yorgun ve düşük performans gösteren Ernst ve Quaresma'yı kenara aldık, yerlerine Pogba ve Muhammed Demirci girdi. Yine kanatları etkili bir şekilde kullanmaya başladık, özellikle Muhammed ve Wallyson'un çapraz koşuları rakip savunmanın düzenini bozdu. 86. dakikada Muhammed içe kat ederek yarattığı pozisyonda savunma arkasına hareketlenen Mustafa Pektemek'i gördü, şık ara pası sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa, takımımıza galibiyeti getiren golü kaydetti.
Bu galibiyetle çok ciddi bir avantaj sağladık şampiyonluk yolunda. Kalan 5 karşılaşmadan 6 puan çıkarmamız kupaya uzanmamıza yetecek. Ya da Fenerbahçe deplasmanında alınacak bir galibiyet yeterli olacak.
Maçın Adamı : Mustafa Pektemek