Bienvenu gidicekmiş zaten Barış Oruç yazdı. Sow , Gamiero , Semih yeterlidir![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Barış ORUÇ @baris_oruc
Arkadaşlar twitlerden anladığım kadarıyla UEFA dan gelicek cezanın endişesini yaşıyosunuz.Evet bi ceza gelebilir ama bu TECİL edilcek.
Yani bi ceza gelse bile bu ertelenicek diyor ,bakalım.
Barış Oruç'a neden bu kadar itibar ediliyor? Sıradan bir kongre üyesinden farklı kılan ne onu?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Vay be dehşet oldu bu transfer.Şimdi çift forvet mi oynıycaz ne Sow ne Gameiro yedek kalır.En azından kalmamalı.
Kayseri Amrabat ve Hasan Ali'yi bırakmıcaz diye açıklaması olmuş.Hasan Ali için anlaşılmamışmıydı?
Hücum hattını costurduk belki 1 kanat alınabilir ama olmazsa da önemli degil.Simdi 3 transfer daha lazım Mehmet Topal , Hasan Ali ve sağlam bir stoper (tercihen Ömer Toprak)
Gameiro gelirse gene 4-3-3 yarınlara kalacak.(geleceğini zannetmiyorum.)
Gameiro yedek olarak gelecekse verilen bonservise yazik Aykut hoca büyük ihtimal cift forvet düsünüyordur..
Milli forma giyiyor yazoyo Fransa mı o? Fransa ise Euro 2012 ye çağrılmamış demek.
stoch da gidecek bence. sow sol açıkda oynayacak.
sow gamerio kuyt
Stoch büyük ihtimalle gidecek , ciddi teklifler varmış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu kadar hucumcu ilk 11'de oynayacaksa Alex yedek olacak demektir. Emre'de yok. Orta sahayı Cristian - Topuz domine etmesi çok zor. 4-4-2 oynatmaz bence Kocaman.
Daha orta saha transferi gelicek Cristian - Topuz ortasahası olmaz.
Ben Salih'i ilk 11 oynatabileceğini düşünüyorum şu aralar. Kampta kendini gösterirse neden olmasın ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sow dar alanda etkili değil bence. Sow hızlı bence ama daha Fenerbahçe de hızını kullanacağı pozisyon bulamadı gibi. tabii ki bir Niang değil. ben Niang'ın bile kanatta oynamasına karşıydım. Sow'dan sol açık hiç olmaz gibi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ne oldu? Kimi transfer ettik yahu?
(/s)
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
sow'un güiza dan tek farki son vuruslaridir.. yoksa güiza ile ayni tipte oyuncu önüne top atacaksinki pozisyona girsin gol atsin niang gibi kendi kendine pozisyon yaratabilen bir oyuncu mu ? degil.. teknik degil iste kac kisiye calim atti bu sezon ligde? kac kere topu alip kapip gitti niang gibi? sowun bir numarasi yok fenerbahce formasi giyiyor diye abartmaya gerek yok kendisini..
Last edited by di canio : 08.Haziran.2012 at 21:57 Reason: Alıntılanan mesajda düzeltme
guiza ile aynı bence hiçbir farkı yok... sow'un sezgisi çok iyi, ayrıca süratli de. tekniği de iyi pas alışverişlerinde. niangla kendisinin pozisyon yaratma stilleri farklı niang sürerek sow vurarak. zieglerin iyi olmayan ortasında benim gözümde pozisyon yarattı. Fenerbahçe forması giyiyor diye abartmaya gerek yok diyen bir topluluğun, emre çolak > stoch diyip kuyt'a hiçbir vasıf nitelendirmemesi çok ironik. dia çalım manyağı yapıyordu rakibi çok mu teknikti?
Bugün, bazı internet sitelerinde; Kulübümüzün, Paris Saint Germain'de forma giyen Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı, transferin tamamlandığı haberleri yer almıştır.
Bahsi geçen bu haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, adı geçen futbolcuyu transfer etme gibi bir düşüncesi ve böyle bir çalışması yoktur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
...
Genç ve güvenilir kongre üyesi Barış Oruç da patlamış oldu böylece.
Sow , Bienvenu , Dirk Kuyt , Semih Şentürk 4 Forvetle napacaklarını merak ettim doğrusu ya Şampiyonlar Ligine gittikleri için gaza gelip transfer yaptılar yada 4 Forvetten 1,2sini satacaklar.