1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by indie View Post
    Hoca gelmeden transfer yapılıyor diyenleri anlamıyorum. 19-20 yaşında u21 seviyesinde milli olmuş Türk pasaportlu oyuncular (Oğuzhan, Berat) alınırken illa hocaya mı sorulması gerekiyor?

Hani Almeida kule forvet, sistemime uymaz ya da Quaresma bencil, ben oynatmam diyen hocayı anlarım da Oğuzhan'ı neden aldınız, hayatta forma vermem diyecek hoca zaten Beşiktaş'a gelmesin. Hatta hocalığı bıraksın limon satsın.

Zaten eldeki takımı toparlayacak, geçen seneki sistemsizlikte formu düşen kaliteli oyuncularımızı ve hala gelişme potansiyeli olan Necip, Ersan, Cenk, Tanju, Burak, Mustafa, İsmail (iyileşince) gibi gençleri parlatacak bir hoca istiyoruz şu durumda, gelen adamın bana onu alın bunu alın 10 kişi gönderin 10 kişi getirin diyecek lüksü olmayacak.
    Belki gelecek hocanın farklı planları var.Bildiği tanıdığı başka genç yetenekler var.Belki adam bu oyuncuya bu kadar para verilmez o paraya daha iyilerini biliyorum vs. diyecek.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Belki gelecek hocanın farklı planları var.Bildiği tanıdığı başka genç yetenekler var.Belki adam bu oyuncuya bu kadar para verilmez o paraya daha iyilerini biliyorum vs. diyecek.
    500 bin euro bonservisle türk pasaportlu genç ve daha iyi bir yetenek biliyorsa gelen hoca onu da alırlar. Beşiktaş'ın mali durumu ne kadar kötü olsa da Oğuzhan'ı aldı diye batacak hali yok. Farzedin altyapımızdan çıkmış, bu sene kontrat yeniledik.

Beşiktaş belki 20 sene sonra genç oyuncularla yeni bir yapılanmaya gidebileceği bir sezona giriyor, bırakılsın da bu sene genç yetenekler doldurulsun takıma. sonra sezonun ortasında eldeki tek tük 2-3 genç çocuk bocalarsa alternatifimiz olsun, tabata, aurlio, yusuf gibi transferlere saldrmayalım.

Galatasaray Arda'yı yetiştirene kadar, Fenerbahçe Tuncay'ı çıkarana kadar aynı tipte belki 10 tane genç yetenek denediler ve harcadılar. Sende de Hasan Türk, Erkut, Necip, Oğuzhan, Muhammed, Alves vs. oyuncular mücadele verir, içlerinden 1 tanesi avrupa seviyesine gelebilirse ne mutlu, 2 tanesi parlarsa bonus olur.

Ha gidersin ne idüğü belirsiz bir alman 3. lig takımından Barış Özbek tipinde (ki o bile ilk senesinde katkı verdi) sırf gurbetçi diye futbolcu alırsın, anlarım eleştiriyi, lakin bu çocuk hollanda u21de kaç sezon kaptanlık yapmış, Wenger'in gözüne girmiş, arsenal rezervlerinde istatistik yapmış, cv'si gayet sağlam.

Mesaj Yetkileri