İbrahim Seten 1:30'da açıklayacağım dediği Galatasaray'ın golcüsünü açıkladı 5 dakika önce , Diego Milito'ymuş doğruysa hayırlı olsun , çok kaliteli transfer.
İbrahim Seten 1:30'da açıklayacağım dediği Galatasaray'ın golcüsünü açıkladı 5 dakika önce , Diego Milito'ymuş doğruysa hayırlı olsun , çok kaliteli transfer.
Görcez bakalım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
adebayor için gerçekleşicek demedi , ibrahim seten'i bayadır takip ediyorum öyle yalan yazdığını görmedim , zaten kesin demedim ben de zaten diğer gazeteler hep çalıyo diye 1.30'da açıklayacağım dedi , onun için kesinliği olabilir.
İbrahim Seten'in başında olduğu Vatan Gazetesi Spor Servisi en güvendiğim kaynaktır spor haberlerinde. Milito haberi umarım doğru olsa bile gerçekleşmez, başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Adebayor'u da karakterinden dolayı istemiyorum.
Milito"ya bence gerek yok diyorum hep fazla uzaga gitmeye gerek yok diye Forvete bunlardan biri webo.
2. Assaidi ismide geçiyor bu aralar.
Danny Nounkeu(nonkö) çok iyi bir transfer çok sevindim hayırlı olsun
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Abi Allah aşkına ne Webo'su.Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız Webo'yla olmaz bu işler.Webo öyle ahım şahım bir futbolcu değil ki.Sadece bizim ligimiz ona bu kadar iyi oynama imkanı sunuyor.ŞL'de Webo napabilir ? Milito'yu tartışmaya gerek yok zaten.Ama 33 yaşında olması büyük dezavantaj.
aygun webo dedigin adam en az 7-8 yil ispanyada oynamis bir oyuncudur rahatlikla kaldirir sampiyonlar ligini. sadece geçmis yillara bak yildiz diye diye hep geriye gittik webo tam bir takim oyuncusudur.
Milito geleceğine Necati ile idare ederiz. Milito bundan sonra iş yapmaz bence söndü artık.
İspanya'da oynamış ama kaç Avrupa kupası maçı var adamın ? İspanya'da oynaması bir şeyi değiştirmez.Avrupa'da yerler adamı.Türkiye'ye gelmeden önce İspanya'da oynadığı 186 maçta 36 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz.Dediğim gibi Türkiye ligi ona uygun ve burda Mallorca'da 72 maçta attığı golü 36 maçta atmış.Lig için iyi olur ama Avrupa'da Webo'dan bir şey beklememek gerek.Eğer Avrupa'da hedefimiz iyi bir yerlere gelmekse Webo'nun 2 gömlek üstü adamlara ihtiyacımız var.
Abi elbette basit bir lig değil İspanya ligi.Ama Webo'nun istatistikleri de çok kötü orada.6 maça 1 gol düşüyor ortalama.ŞL'de oynananacak maç sayısı da 6Büyük ihtimalle 4.torbada olacağız ve işimiz çok çok zor olacak.Leblebi gibi gol atan bir forvete ihtiyacımız var.Yoksa leblebi gibi yerler bizi.Türkiye'ye gelebilecek,parası karşılanabilecek sağlam golcüler de haliyle 30larında oluyor.
Diego Milito, Gökmen Özdemir'in haberi; yarın A.M.K. gazetesinde çıkacak diye biliyorum. İbrahim Seten ile eskiden aynı gazetede çalışıyordu ve geçen sene çoğunlukla Galatasaray cephesinin transferlerini doğru biliyordu. Şimdi oradan ayrılınca tahmin tutturma yüzdesi bir hayli düştü.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
3 milyon euro para değil yahu dany için... ligin en kalite 4-5 stoperinden biri. bizde daha da iyi olacaktır...
İnşallah Milito doğru değildir. Bizim hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var. Bu sene en büyük eksiğimizin çalım atıp gol atacak yada asist yapacak bir forvetimiz yoktu. Milito&Elmander ikilisi bir araya getirebileceğim en kötü ikili olur. F.Terim zaten 33 yaşına gelmiş yıllık en az 3-4 milyon euro isteyecek bir oyuncuya onay vermez.
Milito'ya Fatih Terim'in onay vereceğini sanmıyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'a Emenike veya Burak Yılmaz tiplemesi oyuncular uygun olur.
Milito nedir ya, umarım böyle bir hataya düşmeyiz.
Fatih Hoca asla Milito'yu onaylamaz.Zaten ihtiyacımız yok.
Burak Yılmaz alınacak gibi bir his var içimde ama haydi hayırlısı bakalım.
Aynen banada öyle geliyor.Fatih hocanın mutlaka listesindedir diye düşünüyorum.Dünde dedim Trabzon 5milyon euroya gideceğine bizim önericeğimiz 8 milyon euroyu felan havada kabul eder.Burak'ta gelmek ister sorun çıkacağını sanmıyorum.
Bence Burak Yılmaz'ı Fatih Terim kabul etmez ama onun gibi başka bir oyuncuyu havada kapar diye düşünüyorum
Milito'yu geçen sene hiç mi izlemediniz yahu ?
eto'o bitmiş.
Milito gelirse Baros'dan kat kat katkı sağlar.Baros'dan ümidimi artık ben bile kestim.Adam da dayanıklılık denen bir şey kalmamış.Top geldi mi hemen yere seriyor kendini.Artık Milito mu gelir Burak Yılmaz'mı gelir bilmem ama Baros'la olmaz artık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bizim aradığımız forvet Mlito değil. Cisse Demba Ba tarzı oyuncular lazım
milito,türkiye liginin kat kat üstü bir oyuncu ama hem yaşıyla olsun hem de oyun tarzıyla olsun aradığımız bir forvet değil.yani gözümüz yükselerde değil yanlış anlamasın kimse![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."