Sayfa 727 / 1204 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
21,781 ile 21,810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Seten 1:30'da açıklayacağım dediği Galatasaray'ın golcüsünü açıkladı 5 dakika önce , Diego Milito'ymuş doğruysa hayırlı olsun , çok kaliteli transfer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    İbrahim Seten 1:30'da açıklayacağım dediği Galatasaray'ın golcüsünü açıkladı 5 dakika önce , Diego Milito'ymuş doğruysa hayırlı olsun , çok kaliteli transfer.
    O açıkladı diye transfer gerçekleşmiyor ki. Daha önceden de kimleri kimleri dedi gelmedi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O açıkladı diye transfer gerçekleşmiyor ki. Daha önceden de kimleri kimleri dedi gelmedi.

İbrahim Seten öyle pek boş bir adam değil.Geçen bir transfer olmuştu hangisiydi hatırlamıyorum şimdi.İlk o duyurmuştu 15 dk. sonra kanallar vermişti haberi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görcez bakalım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

İbrahim Seten öyle pek boş bir adam değil.Geçen bir transfer olmuştu hangisiydi hatırlamıyorum şimdi.İlk o duyurmuştu 15 dk. sonra kanallar vermişti haberi.
    kendisi adebayor u da demişti o kadar chivu chivu dedikten sonra dany geldi bu dakkadan sonra duyumculara inanmamak gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adebayor için gerçekleşicek demedi , ibrahim seten'i bayadır takip ediyorum öyle yalan yazdığını görmedim , zaten kesin demedim ben de zaten diğer gazeteler hep çalıyo diye 1.30'da açıklayacağım dedi , onun için kesinliği olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İbrahim Seten'in başında olduğu Vatan Gazetesi Spor Servisi en güvendiğim kaynaktır spor haberlerinde. Milito haberi umarım doğru olsa bile gerçekleşmez, başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Adebayor'u da karakterinden dolayı istemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Milito"ya bence gerek yok diyorum hep fazla uzaga gitmeye gerek yok diye Forvete bunlardan biri webo.

2. Assaidi ismide geçiyor bu aralar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Danny Nounkeu(nonkö) çok iyi bir transfer çok sevindim hayırlı olsun
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Milito"ya bence gerek yok diyorum hep fazla uzaga gitmeye gerek yok diye Forvete bunlardan biri webo.

2. Assaidi ismide geçiyor bu aralar.
    Abi Allah aşkına ne Webo'su.Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız Webo'yla olmaz bu işler.Webo öyle ahım şahım bir futbolcu değil ki.Sadece bizim ligimiz ona bu kadar iyi oynama imkanı sunuyor.ŞL'de Webo napabilir ? Milito'yu tartışmaya gerek yok zaten.Ama 33 yaşında olması büyük dezavantaj.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aygun webo dedigin adam en az 7-8 yil ispanyada oynamis bir oyuncudur rahatlikla kaldirir sampiyonlar ligini. sadece geçmis yillara bak yildiz diye diye hep geriye gittik webo tam bir takim oyuncusudur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Milito geleceğine Necati ile idare ederiz. Milito bundan sonra iş yapmaz bence söndü artık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aygun webo dedigin adam en az 7-8 yil ispanyada oynamis bir oyuncudur rahatlikla kaldirir sampiyonlar ligini. sadece geçmis yillara bak yildiz diye diye hep geriye gittik webo tam bir takim oyuncusudur.
    İspanya'da oynamış ama kaç Avrupa kupası maçı var adamın ? İspanya'da oynaması bir şeyi değiştirmez.Avrupa'da yerler adamı.Türkiye'ye gelmeden önce İspanya'da oynadığı 186 maçta 36 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz.Dediğim gibi Türkiye ligi ona uygun ve burda Mallorca'da 72 maçta attığı golü 36 maçta atmış.Lig için iyi olur ama Avrupa'da Webo'dan bir şey beklememek gerek.Eğer Avrupa'da hedefimiz iyi bir yerlere gelmekse Webo'nun 2 gömlek üstü adamlara ihtiyacımız var.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İspanya'da oynamış ama kaç Avrupa kupası maçı var adamın ? İspanya'da oynaması bir şeyi değiştirmez.Avrupa'da yerler adamı.Türkiye'ye gelmeden önce İspanya'da oynadığı 186 maçta 36 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz.Dediğim gibi Türkiye ligi ona uygun ve burda Mallorca'da 72 maçta attığı golü 36 maçta atmış.Lig için iyi olur ama Avrupa'da Webo'dan bir şey beklememek gerek.Eğer Avrupa'da hedefimiz iyi bir yerlere gelmekse Webo'nun 2 gömlek üstü adamlara ihtiyacımız var.
    İspanya Ligi basit bir lig değil ki Aygün. Orada da fazlasıyla üst düzey oyunculara, takımlara karşı oynuyorsun. Hatta AVrupa'da karşılaşabileceğin birçok takımdan daha iyi takımlarla oynuyorsun her hafta.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İspanya Ligi basit bir lig değil ki Aygün. Orada da fazlasıyla üst düzey oyunculara, takımlara karşı oynuyorsun. Hatta AVrupa'da karşılaşabileceğin birçok takımdan daha iyi takımlarla oynuyorsun her hafta.
    Abi elbette basit bir lig değil İspanya ligi.Ama Webo'nun istatistikleri de çok kötü orada.6 maça 1 gol düşüyor ortalama.ŞL'de oynananacak maç sayısı da 6 Büyük ihtimalle 4.torbada olacağız ve işimiz çok çok zor olacak.Leblebi gibi gol atan bir forvete ihtiyacımız var.Yoksa leblebi gibi yerler bizi.Türkiye'ye gelebilecek,parası karşılanabilecek sağlam golcüler de haliyle 30larında oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Diego Milito, Gökmen Özdemir'in haberi; yarın A.M.K. gazetesinde çıkacak diye biliyorum. İbrahim Seten ile eskiden aynı gazetede çalışıyordu ve geçen sene çoğunlukla Galatasaray cephesinin transferlerini doğru biliyordu. Şimdi oradan ayrılınca tahmin tutturma yüzdesi bir hayli düştü.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

3 milyon euro para değil yahu dany için... ligin en kalite 4-5 stoperinden biri. bizde daha da iyi olacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

İnşallah Milito doğru değildir. Bizim hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var. Bu sene en büyük eksiğimizin çalım atıp gol atacak yada asist yapacak bir forvetimiz yoktu. Milito&Elmander ikilisi bir araya getirebileceğim en kötü ikili olur. F.Terim zaten 33 yaşına gelmiş yıllık en az 3-4 milyon euro isteyecek bir oyuncuya onay vermez.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    E ? Diğeri
    Yobo, Ujfalusi ve Dany 3'lüsüydü.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milito'ya Fatih Terim'in onay vereceğini sanmıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a Emenike veya Burak Yılmaz tiplemesi oyuncular uygun olur.

Nesil
    2007

Milito nedir ya, umarım böyle bir hataya düşmeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Fatih Hoca asla Milito'yu onaylamaz.Zaten ihtiyacımız yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Burak Yılmaz alınacak gibi bir his var içimde ama haydi hayırlısı bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen banada öyle geliyor.Fatih hocanın mutlaka listesindedir diye düşünüyorum.Dünde dedim Trabzon 5milyon euroya gideceğine bizim önericeğimiz 8 milyon euroyu felan havada kabul eder.Burak'ta gelmek ister sorun çıkacağını sanmıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bence Burak Yılmaz'ı Fatih Terim kabul etmez ama onun gibi başka bir oyuncuyu havada kapar diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Milito'yu geçen sene hiç mi izlemediniz yahu ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Milito gelirse Baros'dan kat kat katkı sağlar.Baros'dan ümidimi artık ben bile kestim.Adam da dayanıklılık denen bir şey kalmamış.Top geldi mi hemen yere seriyor kendini.Artık Milito mu gelir Burak Yılmaz'mı gelir bilmem ama Baros'la olmaz artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bizim aradığımız forvet Mlito değil. Cisse Demba Ba tarzı oyuncular lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

milito,türkiye liginin kat kat üstü bir oyuncu ama hem yaşıyla olsun hem de oyun tarzıyla olsun aradığımız bir forvet değil.yani gözümüz yükselerde değil yanlış anlamasın kimse
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri