1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alt yapıda dünyada markalaşmış Hollanda ve Arsenal alt yapısından yetişmiş Oğuzhan Özyakup'un bonservisi 500 bin avro,bizim de ilgilendiğimiz Salih 1.5 milyon avro.Maddi sıkıntıdan dolayı da olsa artık kazıklanmayacak olmamız güzel.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Alt yapıda dünyada markalaşmış Hollanda ve Arsenal alt yapısından yetişmiş Oğuzhan Özyakup'un bonservisi 500 bin avro,bizim de ilgilendiğimiz Salih 1.5 milyon avro.Maddi sıkıntıdan dolayı da olsa artık kazıklanmayacak olmamız güzel.
    Salih bana balon gibi geliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnsanın, 'keşke hep maddi kriz içinde olsak' diyesi geliyor.

Nihat konusunda, Beşiktaşlı arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Feda tişörtünün yanında bir tane de VEFA tişörtü çıkartıp Nihat'a yollamak lazım. Birçok Beşiktaşlının Nihat'tan beklemeyeceği bir davranıştı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İnsanın, 'keşke hep maddi kriz içinde olsak' diyesi geliyor.

Nihat konusunda, Beşiktaşlı arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Feda tişörtünün yanında bir tane de VEFA tişörtü çıkartıp Nihat'a yollamak lazım. Birçok Beşiktaşlının Nihat'tan beklemeyeceği bir davranıştı bence.
    Aaah ah yıllar önceki seçimlerde Y.D. yerine Fikret başkan seçilmiş olsa kim bilir nerelerdeydik biz.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Almeida bugün Zaragoza'nın menajerleriyle görüşmüş ve büyük oranda anlaşmış. Gidici anlayacağınız, bu demek oluyor ki gündemde forvet transferi var.
    Kim gelecek ki.. Korkuyorum valla adamsız kalacağız diye. Ama ne olursa olsun Pektemek'in her maç oynaması taraftarıyım. Gelecekteki milli takım forveti olacak.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri