Özkan : Altyapı Geleceğimiz

Sakaryaspor'un yeni hocası AMK'ya konuştu :

Başkan ile bizzat konuşup bu takımın başına geçmeye can attığımı söyledim o da benim bu takımı ne kadar iyi tanıdığımı bilir sağolsun beni kırmadı ve takımın başına geçirdi ben başkana söz verdim sezon sonuna kadar para istemeyeceğim boş bir kağıda sözleşme attım desem yeridir...Şuan bir rüyada gibiyim hayallerim gerçekleşti...Sakaryaspor demek inanmak demek bu takımdaki herkes Süper Lig'e çıkmaya inanmış hepsiyle bizzat görüştüm konuştum hepsi inanmışlar taraftarın 1-2 sevmediği isim var onlarla görüşeceğim ve kendilerine kulüp bulmaları gerektiğini söyleyeceğim...Altyapı bizim geleceğimiz Salih,Berat,Kerem,Muharrem,Şaban gördüğünüz gibi takımın yıldızı olmuş durumdalar...Borçlarımız çok biliyorsunuz bu oyuncuları büyük takımlara yollayarak bu borçlardan kurtulabiliriz kendileri de isterse tutamayız zaten biz onları...Öncelik hedefimiz borçlardan kurtulmak olacak ve tabi ki transferi açmak...Yedek takımdan 7-8 adamı A takıma dahil ettik ve onlara güvenimin tam olduğunu söylemeliyim...Bizler bu topraklarda doğduk...Bu karakterde yetiştik.Bizim takımımızda bu karakteri sahaya yansıtacak savaşan koşan bir takım olacak...Ve son olarak söylemeliyim ki taraftar merak etmesin gelecek sezonun planlarına şimdiden başlayacağız scout ekibi kurup Sakaryamıza yakışan transferleri yapacağız...