Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Amsterdam'a Alışma Vakti - #1 | Hedef Eredivisie Şampiyonluğu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Koç Sezona Galibiyetle Başlamayı Düşünüyor

Arda Koç, Ajax takımının FC Twente ile oynayacağı Hollanda Süper Kupası karşılaşmasından önce basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin sorduğu "Süper Kupa, geleneksel olarak lig öncesi oynanıyor. Bu size uzun soluklu lig maratonu öncesi takımınızı değerlendirmek için bir fırsat sunuyor mu?" sorusuna "Kesinlikle bunun yardımcı olacağına inanıyorum, biz mümkün olduğunca kazanmaya çalışacağız ve lige kupayla başlamak takımın güvenini uçuracak." cevabını veren teknik direktör Arda Koç, kendisine ve takımına çok güveniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Ajax 4 - 0 FC Twente
    [ Hollanda Süper Kupası ]

Maçın Adamı : Vurnon Anita ( 8.9 )
    Goller : 2' Vurnon Anita, 11' Christian Eriksen, 38' Jan Vertonghen, 90' Peter Wisgerhof (KK)
    Sarı Kartlar : 14' Toby Alderweireld, 28' Gregory van der Wiel, 90+4' Hernán Bernardello - 67' Emir Bajrami, 70' Nacer Chadli, 90+3' Glynor Plet
    Sakatlıklar : 90' Jan Vertonghen - 82' Nacer Chadli

Rakibimize adeta futbol dersi verdik, maçın tek hakimi bizdik. Sezona kupayla başladık, inşallah kupayla bitireceğiz. Tek üzüldüğümüz şey, defansımızın bel kemiği olan Vertonghen'in gol pozisyonunda sakatlanarak aramızdan 4-5 hafta ayrı kalacak olması. Bu süreç bizim için biraz sıkıntılı geçebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Yenilen Pehlivan Güreşe Doymazmış (!)

FC Twente ile Ajax arasındaki mücadeleden sonra medyaya konuşan Steve McClaren isteksiz bir şekilde Ajax takımını çalıştıran teknik direktör Arda Koç hakkında yorumlarda bulundu. The Dutch Football Chronicle yayın organından Karel Velten, McClaren ismini köşeye sıkıştırınca sonunda "Arda'nın son maçtaki yaklaşımını beğenmedim." cevabını aldı.

Bu cevap karşısında herkes gibi Arda Koç da şaşırdı, ancak sinirlenmek yerine sadece gülüp geçti ve basına şu sözleri söyledi: "Yenilen pehlivan güreşe doymazmış..."

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

AFC Ajax takımının bu sezon sattığı tüm biletler tükendi. Yönetimden yapılan açıklamada, toplam 40000 kombine bilet satıldığı söylendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Ricardo van Rhijn Veendam'a Kiralandı

20 yaşındaki genç futbolcu van Rhijn, bedelsiz bir şekilde 1 yıllığına Veendam'a kiralanmıştır. Oyuncunun maaşını Veendam kulübü ödeyecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Eredivisie Heyecanı Başlıyor!

Ajax 6 - 3 AZ
    [ 1. Hafta ]

Maçın Adamı : Mounir El Hamdaoui ( 9.8 )
    Goller : 15' 26' 43'(p) 62' Mounir El Hamdaoui, 32' Christian Eriksen, 50' Vurnon Anita - 45+1' Celso Ortiz, 60' Charlison Bencshop 80' Brett Holman
    Sarı Kartlar : 18' Mattias Johansson, 50' Maarten Martens, 81' Eric Mathoho, 86' Niklas Moisander
    Kırmızı Kartlar : 74' Jozy Altidore, 83' Eric Mathoho

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

2. hafta maçını yaparken burada bahsettiğim sorun oldu yine ve kapadım oyunu, çok kasmaya başlamıştı. Bu sorun çok canımı sıkmaya başladı, çözene kadar pek fazla devam etmeyi düşünmüyorum kariyere, yardım edin lütfen..

GameBooster'ı. deneyebilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Denedim onu da başka bir oyunla, internet gidince kasmaya başladı. Oyunu açıyorum, kasmazsa 5. haftaya kadar oynamayı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

SC Heerenveen 0 - 1 Ajax
    [ 2. Hafta ]

Maçın Adamı : Thulani Serero ( 7.5 )
    Gol : 1' Thulani Serero
    Sarı Kartlar : 7' Michal Svec, 74' Daryl Janmaat - 36' Kolbeinn Sigþórsson, 64' Hernán Bernardello, 66' Theo Janssen
    Sakatlık : 9' André Ooijer

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Gerçekten çok zorlanıyorum arkadaşlar. Bu sorunu çözmem gerek. İnternet gidiyor, oyunlarım kasmaya başlıyor. Son 25 dakikayı zar zor oynadım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri