Gerçektende hangisine inanacağız bilmiyoruz.
Gerçektende hangisine inanacağız bilmiyoruz.
GS TV olmadan olmayacak anlaşılan..![]()
lig başlayınca inanıcam transferlere
kaynak webaslan.com hangısı dogruysa bugun belli oLur![]()
edindiğimiz bilgilere göre bizimkiler transferde fb yi bekliyorlarmış....
ayrıca okan ın yeniden Galatasraya a dönmesi sonucu bazı yöneticiler Galatasaray ın yapacağı transferleri engellettiriyorlarmış...
ve o yöneticiler dolaylı yoldan Galatsaray ın borçlularını Galatasaray dan borcunu istemesi için gönderttiriyorlarmış...
yani kısacası okan ın Galatsaray a dönmesi gerçek transferleri engellemiş....
Okan gereksız boş transferdı zaten yetmedı birde yonetımı ıkıye böldü.
ya arkadaşım karasız kalmaya ne gerenk warki. tabii ki en doğru haberler galatasarayın resmi sitesindedir. webaslan.com a bakmayın orası palavracı. en iisi resmi site. ayrıca Carrusca ile ilgilenmiyolarmışOriginally Posted by İsildur
bjk den bahsediyorsun di mi ilgilenmiyorlarmış derken.. bu transfer bitti deniliyorda bizim için, anlaşılmış yani..Originally Posted by FenerBahceLi
hiçbir habere inanmayın resmi açıklama olmadıkça sadece resmi açıklamalara güvenin Bugün okuduğum haberlere göre anlaşılan isimler şunlar yorumu size bırakıyorum : Vogel, Igor Tudor, Carrusca, Somoza, Diarra, Massimo Donati, Polak, Polanski, Tommasi![]()
![]()
![]()
En güzeli, en doğrusu resmi sitede yayınlanmasıdır. Bir sürü gazete ve internet medyası bir çok transfer yapıyor kendi aralarında ama sonuç malesef hüsran.. O yüzden bekleyip resmi sitede yayınlanmasına bakalım..
hehehehehehehehehOriginally Posted by dnz498
demekki biz çok zengiz kulübüz...
ancak en iyisini arıyoruz..
çağdaş olayını unuttunuz galiba(resmi site)![]()
Beşiktaş'tan Carrusca açıklaması
23 Temmuz 2006 13:26
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Arjantinli futbolcu Carrusca ile ilgilenilmediği bildirildi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzün Arjantinli futbolcu Carrusca ile ilgilendiği iddiası tamamen asılsızdır. Kulübümüz, Carrusca ile ilgilenmemekle birlikte ne adı geçen futbolcu ile ne de oyuncunun kulübü Estudientes ile hiçbir görüşmede bulunmamıştır."
ŞİMDİİK TEK ADAY BİZİZ
halaa aday mı diyoruz ya, bütün basın birlik etmiş Galatasaray'da diyor..
hepsi aynı haberi yapıyorsa vardır bişeyler![]()
var var Bunu Almamak ıcn bahenelerı yok hem ucuz hemde yeteneklıOriginally Posted by nart_susruko
![]()
Artık bunada bahane bulurlarsa... Güleriz ağlanacak halimizeOriginally Posted by SaMaNYoLu
![]()
![]()
![]()
![]()
ohh be sonunda genç oyunculara yönelmeye başladılar...
yok canım aldık bunu ya, yeter valla.. sabır sabır biyere kadar![]()
Gravesen'e F.Bahçe engel oldu" iddiası
İspanya'da yayınlanan spor gazetesi Diarioas, Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Gravesen'in Fenerbahçe'den son anda transfer teklifi aldığını ve Danimarkalı yıldızın bu yüzden sarı kırmızılı kulübün transferine sıcak bakmadığını savundu.
Diarioas gazetesi, "Fenerbahçe de Gravesen'i istiyor" başlığı ile yayınladığı haberinde bu futbolcunun sarı lacivertli kulübe Galatasaray'dan çok daha yakın olduğunu iddia etti. Habere göre, gelişmeleri büyük bir dikkatle izleyen Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde devreye girerek, Real Madrid kulübünden bu futbolcunun fiyatını istedi. Gravesen'in de bu tekliften haberi olduğuna yer veren gazete, Danimarkalı yıldızın Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye transfer olabileceğine dikkat çekti. Gazete, ayrıca Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu için Real Madrid kulübüne hiçbir bonservis ücreti ödemeden transfer etmeye kalkıştığına da yer vererek, görüşmelerin bu yüzden tıkandığını belirtti. Gravesen'in İtalya'dan da ciddi teklifler aldığını da kaydeden Diarioas gazetesi, Fenerbahçe'nin şu anda bu futbolcu ile en fazla ilgilenen kulüp olduğunu ifade etti.
Kaynak: DHA
yolu açık olsun![]()
wallahi bursa maçından sonra gs ye ii bi transfer lazımm
genc oyuncu almaları gercekten guzel ama normal duzeyde bir yabancı bile ligi hatta gs yı zor kaldırırken o kaldırabilirmi?
yorumunn güzel....Originally Posted by Burak270588
ama ribery tarzında biri gelirse fena olmaz....
(dikkatli okuyunuz tarzında dedim yapısında değil)
Vogel her an bitebilir
Galatasaray'da başkan yardımcısı Adnan Polat, Bursa yolculuğu sırasında transfere açıklık getirdi. Marcelo Adrian Carrusca ve kulübü ile imza aşamasına geldiklerini kaydeden Polat, Arjantinli oyuncunun bir aksilik olmazsa çarşamba günü geleceğini söyledi. Bir soru üzerine, İsviçreli ön libero Vogel'le ilgilendiklerini de doğrulayan Polat, "Vogel'le
görüşüyoruz. Olumlu gelişmeler olabilir" diye konuştu. Öte yandan Vogel'in transferine yeşil ışık yakan Milan, 3.5 milyon euro'ya kadar indi.
Cimbom'un Carrusca'sı Alex'i katlar!
24 Temmuz 2006 13:20
G.S'ın anlaştığı ve çarşamba günü İstanbul'a getireceği Arjantinli oyuncu Carrusca tam bir futbol cambazı. Tangocu isim, Delgado ve Alex'i katlayacak kalitede...
Galatasaray'ın anlaştığı ve Çarbaşma günü İstanbul'a getireceği Carrusca tam bir futbol profesörü. Hagi'den sonra bir daha 10 numarasını bulamayan Cimbom 12'den vurdu...
Carrusca Alex'i katlar
G.Saray'ın anlaştığı ve çarşamba günü İstanbul'a getireceği Arjantinli oyuncu tam bir top cambazı. Frikikleri de penaltı gibi kullanıyor. Beşiktaş'ın aldığı Delgado'dan çok daha iyi. Libertadores Kupası'nda oynadığı için de hazır geliyor. Üstelik çalışkan.
Alex'ten daha iyi
Carrusca tam bir top cambazı. Delgado'dan daha iyi, Fenerbahçeli Alex'ten daha hırslı ve çalışkan. Uzun süredir ön libero arayan Galatasaray, sürpriz bir şekilde Marcelo Adrian Carrusca'yı transfer ederek 10 numara açığını kapattı. Sportif AŞ. Müdürü Adnan Sezgin'in yaptığı görüşmeler neticesinde kulübü Estudiantes ve kendisiyle her konuda anlaşılırken, oyuncunun çarşamba günü İstanbul'da olması bekleniyor. "Chelo" lakaplı 23 yaşındaki oyuncu, genç yaşına rağmen tam bir top cambazı.
Süper frikik atıyor
Beşiktalı Delgado'ya benziyor, tek artısı sol kanatta da görev yapabilmesi. Adrese teslim paslar atan Carrusca, Libertadores Kupası'nda oynadığı için Delgado'dan daha hazır. Müthiş bir oyun görüşüne sahip. Frikikten atılmış süper golleri var. Fenerli Alex'ten daha çalışkan ve hırslı. G.Saray'ın hasretini çektiği 10 numarasını bulduğunu söyleyebiliriz.
Kaynak: Fotomaç
Haber: Selçuk Manav
DAHA ADAM GELMEDEN GÜNDEM YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR...![]()
Öncelikle Türkiye’ye Hoş geldin demek istiyorum…Türkiye ligini Takip edermiydin? Türkiye liginden çok Şampiyonlar liginden Galatasaray ı takip ederdim ve Arjantinde çok bilinen bir takım Galatasaray özellikle UEFA kupasını aldıktan sonra tüm Arjantinde sevilen bir takım pozisyonuna geldi Galatasaray
ve tüm Arjantin halkı sempatiyle bakmaya başladı Galatasaray ‘a…
Senin Galatasaray hakkında görüşlerin nasıldır? Nasıl bilirsin Galatasaray’ı
Galatasaray’ a benimde hayranlığım var… UEFA zaferi tüm Arjantin’i olduğu gibi beni de etkiledi ve Galatasaray a büyük saygı duymaya başladım… Ayrıca Galatasaray’da çok kaliteli isimlerin olduğunuda biliyorum…
Kimleri Tanıyorsun Galatasaray’dan…
Geçen sezon takımın şampiyon olduğunu biliyorum…Kadrodan tanıdıklarım Hakan Şükür, Hasan Şaş, Okan Buruk, zaten bu kadro UEFA kupasını kazanan kadro Kolombiya milli takımından Mondragon u tanıyorum, Rigobert Song, Sasa Ilıc partizanın önemli yıldızlarından biridir… Ben Dünya futbolunu çok yakından takip ederim ve Tüm liglerdeki Galaktikos futbolcuları takip ederim…
Biraz Kendi Özelliklerinden bahsedermisin?
Sol kanat asıl yerimdir… Etkili ortalar yaparım,Frikiklerde çok etkiliyim duran top kullanmayı çok severim… rahat adam geçerim… Sert ortalar yapmayı çok severim… Gerek duyulursa Forvet arkası da oynarım… Eksi yönlerim ise Kazanmayı çok sevdiğim için hakemlerle aram fazla iyi değildir…
Galatasaray taraftarları hırslı sert futbolcuları çok sever Taraftarlara bir mesajın var mı?
Beni çok seveceklerini biliyorum… O büyülü atmosfere çıkacağım için çok heyecanlanıyorum… Galatasaray’ın stadının Atmosferini Şampiyonlar ligi sayesinde gördüm çok etkileyici karizmatik ve egzentirik bir atmosfere sahip bir
stad…
Şampiyonlar ligi ile ilgi Düşüncelerin nelerdir? Galatasaray Başarılı olabilecekmi?
Arjantinde bir söz vardır bir kez başardıysan tekrar yaparsın ve hiçbir başarı tesadüf değildir…Bu kulüp bir kez başarmış ve inanırsak tekrar başarırız… Ben çok açıksözlü ve sempatik bir yapıya sahip bir futbolcuyum… Başarılı olcağız…
En Sevdiğin Lig hangisi Hayalinde olan bir Ülke veya bir lig varmı?
La liga’yı çok severim maçlar sert ve hızlı geçer… Aslında ben tüm ligleri takip ederim … Bu sene Avrupa da O liglerde oynayan takımları yenmek daha güzel olacak…
Cem Yavuz… Anadolu Ajans Arjantin Muhabiri
yok ben başka bir transfer yapacağımızı zannetmiyorum
belki yine transferin son günü heinz gibi bir adam alırız
heinz büyük ihtimalle gladbach a gidicek ve vogel ile carrusca gelicek
Originally Posted by hurmet
Henız gıdıyor kesın caruscada gelıyor ama vogel suphelı Ben bır Galatasaraylı olarak Vogelı Istemem... Ne futbolunu ne kendını begenmıyorum.
Polat, anlaştıkları yıldızları açıkladı
24 Temmuz 2006 07:45
Galatasaray, yabancı transferindeki suskunluğunu bozdu, Asbaşkan Adnan Polat anlaşma sağladıkları iki yeni ismi dün resmen basına açıkladı...
Galatasaraylılar müjde... Asbaşkan Adnan Polat iki yeni transferi
dün resmen açıkladı; Carrusca ve Vogel ile kesin anlaşma sağladık
Arjantinli yola çıktı
Aslan yabancı transferindeki suskunluğunu bozdu, Asbaşkan Adnan Polat anlaşma sağladıkları iki yeni ismi dün resmen basına açıkladı.
Bursa yolculuğu öncesinde transferdeki son durumu açıklayan Adnan Polat, “Sol kanat için Carrusca ile kesin anlaşma sağladık. Çarşamba veya perşembe günü gelecek. Vogel de tamam. Ancak Heinz’ı kiralamak istiyoruz. Ayrılmayı kabul ederse İsviçreli futbolcu da gelecek'' dedi.
Beşiktaş savaşı sürdü
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Carrusca gerginliği dün de devam etti. Polat’ın Beşiktaşlı yöneticilere, “Sizin yüzünüzden rakamlar fırladı” sözleriyle sitem ettiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın ise, “Oyuncunun kasetleri 1,5 aydır Tigana’nın çekmecesinde. O isteyince harekete geçtik. Sizinle alakası yok” yanıtını verdiği bildirildi. Bu arada Beşiktaş, borsadan ceza almamak için Carrusca ile ilgilenmediğini açıkladı.