Sayfa 733 / 1204 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
21,961 ile 21,990 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Berk Yıldız,Mertan Öztürk,İbrahim Selen,Berk Ünsal,Okan Derici,Uğur Ayhan,Eray İşcan bunlar benim aklıma gelen ve gelecekte bir çok şey beklenen oyuncular.Önümüzde ki 2-3 sezon için Berk Yıldız'ın yaşından dolayı bir patlama yapması olası gözükmüyor ama diğer oyunculardan her an her şeyi bekleyebiliriz.Özellikle Mertan,İbrahim ve Okan'dan.
    Last edited by europeanconquer : 12.Haziran.2012 at 04:07 Reason: FMRTE değil ki bu Berk Ünsal'dan bir tane daha yaratalım :D
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

@çoşkun özdemir ismi neydi o çocuğum? Hagi çıkaracaksa FT'de çıkarır. Bence yetenek bakımından çoğu altyapı öyle oyuncularla dolu önemli olan onların gerekli zihinsel gelişimini sağlayıp, taktik disiplini verebilmek. Umarım bu çocukları A takımda görebiliriz. Ülke olarak çok ihtiyacımız var.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Berk Yıldız ya da Berkin Arslan olabilir o kişi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Berk Yıldız ya da Berkin Arslan olabilir o kişi
    Bencede.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Bizim alttaki gençler çok yetenekli ama önemli olan yetenekli olmak değil yeteneğini mental ve fiziksel olarak ne kadar donanımlı bir hale getirdiğin.Örneğin Khedira bizim gençlerin yarısı kadar yetenekli değil ama sahip olduğu Alman disiplini ve güçlü fiziği ile Real Madrid'de oynuyor.Ama bizim gençler maalesef gerek mental gerekse fiizksel olarak kendilerini neredeyse hiç geliştirmiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

khedirayıda herkes eziyor be mübarek ne kadar ezik adammış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aynen ne zaman Khedira ismini görsem mutlaka adamın yeteneksizliğinden bahsediliyo Ama adam hem R.Madrid'te hem Almanya Milli Takımı'nda oynuyor Asıl yetenek bu olsa gerek Bizde de Mustafa Sarp vardı mesela.Sonra olanlar oldu zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben adam yeteneksiz demedim ki.Sadece futbolda herşeyin yetenekle bitmediğini ve Sami Khedira gibi birçok gencimizden daha az yetenekli olan birinin iyi bir altyapı eğitimi alıp kendini geliştirerek Real Madrid'de forma giydiğini belirttim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Ben adam yeteneksiz demedim ki.Sadece futbolda herşeyin yetenekle bitmediğini ve Sami Khedira gibi birçok gencimizden daha az yetenekli olan birinin iyi bir altyapı eğitimi alıp kendini geliştirerek Real Madrid'de forma giydiğini belirttim.
    yok est usta ama bu adamın her adı geçtiğinde çok yetenekli olmadığı söyleniyor onu dedim sadece senle ilgili değil

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    yok est usta ama bu adamın her adı geçtiğinde çok yetenekli olmadığı söyleniyor onu dedim sadece senle ilgili değil
    Allah için yalan değil

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Türkiyenin en büyük eksikliği alt yapıda yaşam koçunun olmaması örnek olarak da batuhanı verebilirim disiplinsizliğinden eskişehirde oynuyor yeteneksizliliğindne değil ve alt yapımızda çok önemli eksikler var mesela takım as kadronun teknik direktörünün istediği gibi oynatılmalı sonra o yaşdaki çocuklar hep beraber oynamalı arkadaşlık kazandırılmalı kendi atmayıp attırmayı yardımlaşmayı arkadaşına güvenmeyi öğrenmeli zaten bence 14-16 yaş arasındaki çocuklarda gerek alt yapıda olsun gerek sokakta olsun futbol eğlenmek için olmalı eğitim daha önemli tabi yetenekliyse ikisini beraber yürütmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Elmander'e iyi bir alternatif olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut çok gole yatkın bir adam değil.Kaçırdıklarıyla anılıyor birazda.Artı tarafı çok koşuyor ve Elmander gibi baskı yapıyor.Baros'un gideceğini varsayarak Elmander-Necati-Umut ve gelecek yabancı forvet ile hücum hattımız derinleşir.Yerli olarak zaten piyasada golcü sıkıntısı var.Umut fena olmaz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Elmander'e iyi bir alternatif olur.
    Aynen, Elmander'in yaptıklarını yapabilecek tek Türk oyuncu Umut Bulut, umarım gerçekleşir bu transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umut gelirse sadece bir alternatif olur. Forvet olarak golcü eksikliğimizi gidermez yani bir forvet daha almamız gerekiyor bana göre.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut Bulut,harika olur Gol yükünü forvetlerin çekmesini beklememek lazım.Bizim 4-4-2 taktiğimizde her oyuncu yeterince gol atar ama yeter ki uygun adam olsun.Umut Bulut 4-4-2 için ideal bir isim bence.

Edit: Tabi yerli olması da üstüne üstlük bir artı daha.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 yıllığına kiraladık.Satın alma opsiyonuda var.Ntvspor son dakika verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Satın alma opsiyonu ile 1 yıllık kiralık diyor ntvspor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralandı
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Umut gelirse sadece bir alternatif olur. Forvet olarak golcü eksikliğimizi gidermez yani bir forvet daha almamız gerekiyor bana göre.
    Zaten Fatih Hoca 2 forvet istiyor.

Şunla bunla ilgileniyor denilen haberlerin hepsi fos çıktı bana göre. Abdurrahim Albayrak'ın ağzını kapatmışlar birşey ögrenemiyoruz artık Bundan sonra olacak transferlerde çok sürpriz olacak bence. Umut'ta hayırlı olsun Burak Yılmaz'ı alacağımıza alternatif hem de yerli bir futbolcu olarak Umut'u almamız daha iyi oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hayırlı olsun bakalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Umut hocanin istedigi tarzda bir oyuncu hizli ve soz dinliyen bir adam + elmander gibi baski yapan mucadeleci bir oyuncu , hayirli olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umut hayırlı olsun çok çalışkan bir oyuncu iyi bir alternatif bizim için...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

elmandere alternatif olur en fazla bize iş bitirici hızlı birebirde adam geçebilme yeteneğine sahip bi forvet lazım eğer böyle bi forvet almazsak çok fena çuvallarız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yabancı transferlerimizi çok merak ediyorum.Özellikle forvet transferini.Melo'nun bonservisi alınmayacak gibi.Bu durumda orta sahayada adam gerekiyor.
    Forvete,orta sahaya ve kanata yabancı transferleri ile kapatırız bu dönemi.Bundan sonra yerli olarakta zora girsede Hamit ve 1-2 yerli oyuncu alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umut hayırlı olsun ankaragücündeyken gsye attığı golle dikkatimi çekmişti bakalım nasıl etki edecek

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Baros gider artık...Yabancı transferi zenci olmalı aç susuz sefil leblebi gibi gol atacak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmander, Dany ve Umut'un Toulouse'dan sonraki yeni ortak noktaları Galatasaray

Yalniz Trabzonspor da bizim pilot takim olacak bu gidisle

geyikler basladi sanal alemde

Mesaj Yetkileri