Sacmalık bence.![]()
Sacmalık bence.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Rengi ve deseni farklı ürünler var ama bu ürünün farklı rengi bulunmuyor. Diğer tişörtlere oranla vücudu sardığı için mükemmel bir duruşu var. Tabi vücudunuz o duruşa uygun şekilde fitse![]()
gsstore'da 500 liraya tavla yapmışlar. Bazen çok gereksiz ürün çıkarıyorlar.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal Galatasaray'ın hedefinin Avrupa'da kalıcı olmak ve Avrupa'nın en büyük 10 kulübü arasına girmek olduğunu belirtti.
Transferimiz suskun değil çok hareketli. Bu ayın sonundan önce tahmin ediyorum sizleri tatmin edecek bir liste ortaya çıkacak ve açıklanacak
Bu yıl geçen senelere nazaran biraz daha farklı çalıştık. Birbirini tutan komple bir kadro oluşturuyoruz. Avrupa'ya giden Galatasaray Avrupa'da kalıcı olmak üzere gidiyor.
Hazırlık maçlarımızın büyük bir bölümü de yurtdışında olacak. Herkesin gurur duyacağı bir Galatasaray seyredeceksiniz."
Ben geleceğimizi konuşmak için buradayım. Galatasaray'ın hedefi Avrupa'nın en büyük 10 kulübü arasına girmektir. Galatasaray Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmış bir kulüptür. Bu başarıyı tekrar kazanmak için yendiden sahadayız
Sürekli başarı için çok güçlü bir ekonomik yapı ile sportif altyapılara ihtiyaç olduğunu ifade eden Aysal, bu başarının Galatasaray yönetimi tarafından tek başına kazanılmayacağını bunun için dünyadaki 25 milyon sarı kırmızılı taraftarın desteğine ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyerek konuşmasına şöyle devam etti: "Sportif başarı olmadan ekonomik başarı kazanmak zordur. Galatasaray'ın marka değerini en üst noktaya getirmek için çalışıyoruz. 328 milyon dolar olan borcumuzu gelecek yılın Mart ayında 120 milyon dolara düşürmeyi hedefliyoruz. Türk kulüplerinin de bu düzeye gelmek için çalışmaları gerekir. Avrupa ve tüm dünyadaki Galatasaraylıları 2020 kulüp kartı sahibi olarak sarı kırmızılı kulübe destek olmaya çağırıyorum."
Kaynak : http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx...jiLFHc.twitter
Yeni Sezonda GSticket Çikicak diyorlar.
Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek proje ile sarı-kırmızılı kulüp, maç biletlerini kendi şirketi üzerinden satacak.
Galatasaray GSTicket sayesinde bilet şirketine ödediği %8'lik komisyondan kurtulacak ve kasasına yılda 1.5 milyon lira daha koyacak.
Şirketin ismi ise GSTicket olacak. GSTicket, yine GSBonuslulara öncelik tanıyacak.
Ünal Aysal finans açısından çok iyi bir başkan cidden. Galatasaray'ın geleceği çok parlak ben bu adamda bunu görüyorum yani. Hayırlısı olsun bence GSTicket olayıda çok iyi.
GSTicket çıksında şöyle bi sorun var. Adım başı Biletix var nerdeyse bu GSTicket'tan alışveriş işi ne kadar sağlıklı olacak.
Screw you guys, I'm goin' home
GSStorelar'ın önüne koysunlar birer konteyner satsınlar çok zor birşey değil bence.
Büyük ihtimal Store'lardan satılır ama bilete ulaşım yinede zor olur gibi geliyor. İyice düzene sokup planlama yapmadan GSTicket'a geçişte en büyük işkenceyi biz çekeriz. TTArena Metro çıkışında hiçbir işe yaramayan turnikeler gibi.
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'da, 2012-2013 sezonu kombine kart genel satışına yarın başlanacak.
Terim o yapacağım dediği açıklamayı yapmayacak heralde , şampiyonluk gelene kadarmış![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
olaya farkli yonden bakcagim ben , zaten hocanin cezasi var 3-5 maç e simdi tff"ye hakemlere saydirsa yine ceza alcak gerek yok boyle seylere.
Ben ne kadar merak etsem de açıklamayı. Açıklamanın, sezon başında belli olan Play-Off'un kendilerine özel yapıldığı iddiası ve hayali zorluklar üzerine kurulu olacağı rahatsız ediyor.
elbette var. kendisi dedi sene sonunda söyleyeceğimiz çok şey var diye. şampiyonluk gelince her şey temiz , düzgün oldu o zaman. açıklayama yapacağım diyorsan yapacaksın, yoksa hiç böyle şeylere girmeyeceksin. açıklama yapacağız dediği zaman kim bilir kime mesaj yolladı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arkadaşlar namusları olan CAS'tan çekilince niye böyle davranmadılar büyük merak konusu![]()
Gereksiz polemik yaratıyorsunuz.Herkes futbola odaklanmışken yine 3-4 gün böyle polemiklerle geçirirsiniz gününüzü.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih Terim tatilde herhalde, şampiyonluktan sonra herhangi bir açıklama yapmadı diye biliyorum. Konuştuğu zaman değinecektir diye düşünüyorum.
Takımları savunma yerine doğruları savunmakta fayda var.
Bu sezon akıl almaz işler yapıldı. Sen tüm bunların üzerine söyleyecek çok şeyimiz var dersen insanlar senden söylemeni beklerler. Söylemediğin zamanda eleştiri alırsın.
Kendini çok akıllı sanan senaristler 2011-2012 dizisi için final bölümünü hazırladılar. Mekan, zaman her şeyi ayarladılar. Sen yazdıkları finali onların istediği mekanda başlarına yıkmışsın. Bugün daha yüksek sesle daha haklı şekilde konuşman lazım. Çünkü şampiyon olamasaydın ortalığı yangın yerine çevirecektin.
Susuyorsan şampiyon olunca her şey temiz mi oldu diye adama sorarlar. Yarın olası bir ceza geldiğinde yine konuşursan bu seferde fırsatçı olursun.
Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir. Basın toplantısını düzenleyeceksin ve bu federasyonla yandaşlarının ipini pazara dökeceksin.
Night_Mare17 arkadaşımız yanlış anlamasın da o iğne vuruyorsa sen vurma senin bir farkın olsun. Ben sana ya da bir başkasına güzel olanı yakıştırdığım için dile getiriyorum. Yoksa yazılanlara bilet kesen birisi değilim. Herkes istediğini yazar zaten bir sıkıntı varsa gerekli olan yapılır.
Benden önceki arkadaşta iğneleyerek yorum yapmıştı hatırlatayım bende cevap vermeden duracak değilim.