1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.

Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
    Bunları biliyorum zaten ama havada kalıyor. O yanlışlara bakalım. Yapılan yanlışların çoğunda hemfikir olacağımızı biliyorum zaten de bundan etkilenenin Galatasaray ve şampiyonluğu olması ilginç geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın 7/24 eleştirmesi gerekiyor zaten. Bu yapılanlardan direk olarak Galatasaray etkilenmese bile Türk futbolu etkilendi. Galatasaray da bu ailenin içindeyse eğer kabuğu zarar görmüş bir oluşumda Galatasaray'ın da zarar görmesi doğaldır.

Galatasaray'ın sadece 2 yanlışı var. Konuşacağımız çok şey var deyip konuşmamaları birinci yanlışlarıdır. Maçlar oynanırken ortalık gerilmesin diye susuyor olabilirsin. Şampiyonluğu kaybetseydin anında konuşacaktın ama şampiyon olunca araya zaman koydular, belki de hiç konuşmayacaklar.

İkinci yanlış ise, biz ligi şampiyon bitirdik bir lig daha yapalım dediler mantığıdır. Herkes sürecin başında bu finali bilerek yola çıktı. (2 kere şampiyon kısmı espiri olduğu için ayrı tutuyorum)

Mesaj Yetkileri