He bana da olmuştu, ikinci ligde oynayan bir adamı demişlerdi. Gülüp geçtim ne diyeyim![]()
He bana da olmuştu, ikinci ligde oynayan bir adamı demişlerdi. Gülüp geçtim ne diyeyim![]()
Ortak kariyerde 2. sezon. Türkiye Kupası çeyrek final maçlarını aynı günde aynı saatte aynı stadda oynadık
Türkiye Ligi Yılın Oyuncusu Ödülünü hala[12.2.2'de de] İspanya'da oynayan Nuri Şahin alabiliyor
Bir de Elmander 12.2.2'de ne kadar mükemmel olmuş. Adamı durduramıyolarİlk sezon 46 gol attı Avrupa falan yok tabi sadece lig ve kupa. İkinci sezonun devre arasındayım, 40 gole ulaştı. Rotasyon da yapıyorum üstelik
![]()
Korner master yaptıysanYoksa bir oyuncu yarım sezonda 40 gol atamaz. Messi değilse
![]()
Hindistan milli takımı ile kariyerim vardı sonra bir baktım Avrupa Şampiyonası bitmiş ve şampiyon Türkiye
Finalde Umut Bulut'un 2 golü ile İsveç'i 2-1 devirmişiz
Türk Futbolunda Patlama
Şampiyonlar ligine 3 takımla katıldık katılan 3 takımda gruplarda 5. maçlar oynandığı halde fb garantiledi bjk ve gs de gruplarında ikinci sıradalar ikinci turda üç tane türk takımını görmek muhtemel
![]()
Tottenham'da ki Bassong üzerinde kornerden gol atan defans oyuncusu tanımam hemde 2.sezonda genelde transfer listesine koyuyorlar.
Sezme, Sıçrama ve Kafa özellikleri çok iyi olduğu için 44 maçta 30 gol atıp forvetleri bile geçti. 2 sezondur yılın oyuncusu seçiliyor. 2 sezon önce 3.8m dolara aldım şimdi 27.5m
@EndoplazmiK RetikuluM
Çok enteresan olmuş. Yine de yazmışlar ona dua et, ben gol attım raporda var skorda yok bi arka sayfada paylaşmıştım![]()
aksine daha da zevke geliyorum hele geçen sene barnebeuda reali yenip şl aldık ya apayrı bir zevk verdi barça ve realin ardından 3.sıradayız ülke olarak tane takımla şl gidiyoruz gsyi bjkyi lligde yenmek çok zor hele gsnin transferleri bomba bomba olmasa bile bomba gibi oynuyorlar lig çok zevkli öyle b takımla her takım alt edemiyorsun bende hep b takımla çıkıyorum ligdetakımda şuan 120 tane futbolcu var bunların 20 tanesi alt yapı 20 25 tane yedek takım 0 35 tane pilot kulüpte kirada geri kalanı 45 50 kişi de a takımda çiftlik gibi olduk
amma uzun yazdım he
![]()
Ve gol. Sonra niye 4 tane yiyorum![]()
yine aynı yerden![]()
FM 2008'de arkadaşla oynarken C.Ronaldo'yu ilk sezonda Galatasaray'a almıştım. Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum sormayın ama gerçekten yapmıştım.![]()
80 Milyon balance var, adam vere vere 16 M bütçe veriyor.Şaka gibi ya.Şeytan diyo bas istifayı.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ne cimri baskanmis![]()
Özelliklerini de alabilir miyim?![]()
Pozisyon olarak verilmemiştir ama çok yönlü olarak yüksek puan almış olabilir.
Edel vardı sanırım Ermenistanlı hani yaşını küçültmüş o da forvet oynayabiliyordu geçen seride görmüştümhatta PSG ile karşılaştığımda maça kaleci başlayıp 2. yarı forvete geçmişti
![]()
![]()
ama bu adam aşmış kendini
![]()
Yuh 2038 mi![]()