Ligde son puan durumu nasıl ?
...
Normal sezonu bitirdik.Play off lar başlıyor...şimdi ssler gelecek...
Puan Durumu
Play off Başlangıcı
Oyuncu İstatistikleri
![]()
Ve İlk Maçımız : Trabzonspor - Galatasaray
Bu sene oynadığımız 3 maçta da yenildiğimiz Trabzonspor'a karşı bakalım bu defa ne yapacağız...
Sakat ve cezalılar çok can sıkıyor galatasarayda...
MAÇ SONUCU
YORUM
İnanılmaz bir maç oldu hakkatten...Oyuna iyi başlayan taraf bizdik rierayla direkten dönen topumuz oldu...Sonra sabri nin biz korner kullanırken nasıl gördüğünü anlamadığım kırmızı kartı dengeleri değiştirdi...Trabzonspor kontrolü eline aldı ve yüklenmeye başladı...Musleranın sakatlığında kaleyi devralan Ufuk geçen sene orta koyduğu güzel oyunun tesadüf olmadığını gösterdi fakat mertin kendi kalesine attığı gole engel olamadı.Çünkü mert bildiğin güzel vurdu yani=) Daha sonrasında taktiksel değişiklerle daha açık bir oyuna dönen galatasaray 10 kişi olmasına rağmen üstünlük kurdu.yekta ve emreyle goller kaçıran takımımız rieranın buldğu golle eşitliği yakaladı.ve ultra defansif bir oyuna döndü son 5 dakikada...Bunca sakatlıkla , 10 kişi kalarak , sene içinde 3 kez yenildiğimiz bir takımdan deplasmanda 1 puan almak açıkçası güzel oldu
İlk hafta sonucu oluşan puan durumu ve skorlar
![]()
Fenerbahçe'nin kazanması senin için çok iyi olmuş![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ve Büyük derbiii...Bu maçı alırsak büyük ölçüde şampiyonuz...haydi Yücelin aslanları...
Eksiklerimiz:
-muslera
-servet
-selçuk
-sercan
Haydi rastgele
MAÇ SONUCU
PUAN DURUMU
![]()
VE ŞAMPİYON GALATASARAAAAY =)) son dakika golüyle=)
TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇININ SONLANMASIYLA BİTİME 2 MAÇ KALA GALATASARAYIMIZ ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ...İŞTE O MAÇ...
puan durumu
son 2 maçı da yaptıktan sonra son durumu ve oyuncu verilerini bildiririm
Tebrik ederim... Emre Çolak bu sezon baya ipten aldı herhalde takımı![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
rotation
eyvallah hocam=)
yedek filan olunca fiyatı fazla artmıyor rotasyona dikkat etmedim pek belki statüdendir
Tebrikler dostum artık Ş.L.'de başarı şart![]()
kana cover rolünde çok iyi oynuyor jem karacada form tuttumu tutulmuyor
sabri sarıoğluyla aramız bozuldu ve gönderme kararı aldık...yerine genç bir sağ bekle sözleşme imzaladık...
servet çetinden ilerleyen yaşından dolayı satıldı...yerine serdar aziz alındı...
el abdel gitmek istediğini söyledi...ilgilenenlerden chelsea arsenal ve roma teklif yaptı...chelsea ye gitti...yerine kara-biyik alındı.
Jelle vossen de gitmek istediğini söyledi...beklediğim fiyata satamadım bu adamı...yerine wilfried alındı...
abu mohammed gönderildi...yerine jem karacan transfer edildi...
albert riera ilerleyen yaşından dolayı satıldı...yerine tabanou franck transfer edildi...bakalım riera kadar katkı verebilecek mi...
re mariano norwiche gönderildi...yerine genç yetenek violi transfer edildi...
sercan yıldırım ise altyapıdan gelen gençlerin önünü açmak için gönderildi...
ceyhun gülselam ilk senenin başından beri gönderilmek isteniyor.bugüne nasipmiş...
altyapıdan 2 forvet oyuncusu as takıma yükseltildi...
Profilleri de alsak olur mu hocam?
selçuktan bir türlü beklediğimi alamıyorum..yekta bile çok daha iyi oynuyor...jem umarım daha iyi olu.tavsiyeler için sağol hocam...
şimdi de aldığım oyuncular...
Bunlar da altyapıdan çıkarttığım forvetler
Bu sene hakikaten iyi kadro kurdum...aldıklarım sattıklarımdan çok daha iyi...vossen ve el abdel gitmek istemese asla satmazdım...ama yerlerine daha iyilerini aldım...
yorumlarınızı bekliyorumm
Azman gibi oyuncular almışsın hocam, helal valla![]()
Evet arkadaşlar Galatasaray avrupayı alt üst etti ve ligde de namağlup devam ediyor yoluna...işte ligde ilk 12 maç ve sonrasında oluşan puan durumu ile oyuncu verileri
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
Shot at 2012-06-13
PUAN DURUMU
Shot at 2012-06-13
OYUNCU VERİLERİ
Shot at 2012-06-13
Lig Analizi: Lige inanılmaz bir başlangıç yaptık...berabere kaldığımız 3 maç da u19 veya u21 maçları nedeniyle eksik çıktığım maçlardı...Takımda 8 tane var bu çocuklardan çünkü=) genelde gol yeme konusunda sıkıntı yaşardım ama şu an öyle bir durum yok.Ya da çok fazla gol attığımız için bize öyle geliyor...
Mini oyuncu değerlendirme: Bir kaç göze çarpan oyuncuyu değerlenrimek istedim.
Mert Yenihayat : Geçen sene paftan çıkarttığım ve 2 senedir oynattığım oyuncu.inanılmaz gelişme gösterdi ve geçen seneye oranla çok daha verimli oynuyor...nasıl milli takıma çağırılmadığını anlamıyorum...
Romario : Burada verilen bir tavsiye üzerine aldım ve inanılmaz derecede memnununm oynadığı oyundan...İki bekim iki gence emanet...
Tabanou : Rieranın yerine aldım.Acaba bekleneni verebilecek mi diye düşünüyordum.17 maçta 9gol 8asist 5mom.7.91 ortalam ile oynuyor...Konoplyanka 3m lik sözleşmeyi reddedince bu adamı almıştım.iyiki de almışım.
Serdar Gürler : Geçen sene hiç verim alamadığım serdar bu sene çok daha iyi oynuyor...bu adam da bi 10 yıl sağ açığımı götürür gibi=)
Vİllanueva : Asist makinası...ayağına gelen her top tehlike adamın...
Leo : 1 sezonda değerini 3mden 7 m e çıkardı...umarım elimde tutabilirim.çok faydalı..
Wilfried : Profilini görünce muhtemelen fm nin kalabalık görünüşlü boş adamlarından dedim ama aldım gene de...İyi ki de almışım.Fotomaç diliyle söylüyorum Golfried=)
Takım iyi gidiyor aldığın oyuncular güzel Avrupada iyi yerlere gelmeni bekliyoruz bence Çeyrek Final az gibi en azından Yarı Final koy hedefini .