Kardeşim bende Sercan yok oyunda.. Database Huge mu senin ? Başarılar ayrıca.![]()
huge database ve 18 lig acık oynuyorum kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Tamam o zaman sorun bende mi diye soracaktım, huge değil benim.![]()
Balta' yı nerede oynatıyorsun ? 1 maçta 2 tane mi sallamış o yoksa ben mi yanlış görüyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Hocam Ujfalusi'yi neden oynatmıyorsun birde Bony hangi rolde oynuyor öyle döktürmüş resmen![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şampiyonuz bu sene istemesenizde!
Gol krallığı tablosunu koysana sana zahmet.Bu arada harika gidiyorsun.Başarılar![]()
Wilfried pahalı Quintero'yu öneririm diyecektim o da oynadığı maç kadar atıyor ama Wilfried bana cevap vermiş zaten yeterinceBaşarılar.
![]()
hemde 2 kere şampiyonuz..
bySperman Gol krallığı tablosunu koysana sana zahmet.Bu arada harika gidiyorsun.Başarılar![]()
Camillo zuniga ya dikkat sadece 750b € vererek aldım 9 macta 1 gol 8 asist katkısı oldu
bony'ye gelince 10 macta 15 kez fileleri sarsıp 1 asist yaptı..
bony fizik olarak katladıgı icin tercih ettim..Dooki Wilfried pahalı Quintero'yu öneririm diyecektim o da oynadığı maç kadar atıyor ama Wilfried bana cevap vermiş zaten yeterinceBaşarılar.
![]()
![]()
Wilfried coşturuyor : )
...
Güzel gidiyorsun hocam bu arada Sercan'ın performansı nasıl memnun musun![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ligi tarumar etmişsin![]()
o costurdukca ben daha da cosuyorum kardeşim.cok zevkli bi oyuncu..
bu seride ilk defa deniyorum.
söyle acıklayayım adam eksiltmesi cok iyi hızıda muazzam fakat son vurusları cok berbat bos kaleye cok kacırdıWilliam Rookwood Güzel gidiyorsun hocam bu arada Sercan'ın performansı nasıl memnun musun![]()
birde sık sık sakatlanması sorun onun dısında memnunum..
hedefm tüm maclarımızı kazanmak.bySperman Ligi tarumar etmişsin![]()
ligde 40 ta 40 yapmak.
![]()