Sayfa 330 / 480 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Daha önce de yazdığım gibi; yabancı olarak Van Gaal, yerli olarak da Mustafa Denizli benim istediğim tek teknik direktördür. Mustafa Denizli ile yapılanma olmaz, günlük başarıların peşinde koşarız, hatta Ernst, Yusuf tarzı yaşı ilerlemiş futbolcu bile transfer edebiliriz; fakat şu zor dönemde takımı düzlüğe çıkarmayı da başarır Denizli. Gelmesi halinde, alınan karara çok fazla tepki verileceğini düşünmüyorum ben. En geç önümüzdeki hafta takımın başına geçsin de yeni hocamız, adımlar atılsın artık bir an önce. Çok geç kalındı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli olmazsa Türk olarak tek alternatifi Hikmet Karaman 2sinden birisi olursa güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen ayrılıyormuş.Kabul etmemiş indirimi.Arka sayfalardada demiştim ters tepicektir bu indirim mevzusu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Egemen'in maç başı ücreti 30 bin €'ymuş. Yıllık 1,1 milyon €'da garanti para alıyormuş ve Beşiktaş formasıyla 48 maça çıkmış geçen sezon. Yani 1,44 milyon € sırf maç başı ücretlerinden kazanmış adam. İndirim yapmıyorsa ayrılsın. Garanti parasından olmasada maç başı ücretinden düşmesi lazım Egemen'in.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Egemen giderse sonumuz olur Defans hattını İbrahim Toraman ve Atınç'a mı bırakacağız ? Egemen , Toraman iyi olur hatta ligde 10 maça felan Atınç'lada çıkabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben, Egemen'in ayrılacağını düşünmüyorum şahsen. Yıllık ücreti makul bana göre, geçen sezonki performansına bakacak olursak. İndirim olsa bile Ersan gibi 750 bin euroya düşmez, en fazla 1 milyona yuvarlar düz hesap, o olur. Maç başını indirmeyi de kabul ederse ve 40 maçla sınırlandırırsa kalır takımda. Her ihtimale karşı, kalmazsa da arkasından yas tutacak durumda değiliz, yapacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen gerçekten kaliteli bir oyuncu. Kendini de bize sevdirdi bir hayli. Çalışkan oyuncuyu severiz. Basına yansıdığı kadarıyla söylüyorum, ayıp ediyor. Ama işin iç yüzü başkaysa o ayrı. Belki basın abartıyordur. Hani bir hal çaresi bulunur illaki. Yönetim derki şu kadar olsun, o der ki bu kadar olsun ve anlaşılır. Umarım gitmez.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Egemen- Atınç ikilisinden iyi bir 2li olur diye düşünüyorum.Egemen kalsın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yöneticilerden biri Egemen yeni anlaşmayı kabul etmezse biz de yedek bırakırız maç başına parasını alamaz demiş.NTVSpor'da çıkmıştı sanırım bu haber bugün.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Atılgan Korkmaz ‏@atilgankorkmaz
    Egemen ile konuştum, yaptığı bir açıklama yok.

Egemen kardeşim olduğu için biliyorum, Egemen, Ntvspor'da yazan türde açıklama yapmaz.

Egemen, uzayda yaşamıyor her şeyin farkında. Makul olan nokta elbet bulunur, ama olaya daha profesyonel yaklaşmak lazım.

Paracı diyenler, Egemen'in Balıkesir'de yüzlerce aileye eğitim malzemesi ve gıda yardımı yaptığını biliyor musunuz? Her şey konuşulmaz ama!

-----------------------------------------------

Atılgan Korkmaz, Egemen'in kardeşi.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yöneticilerden biri Egemen yeni anlaşmayı kabul etmezse biz de yedek bırakırız maç başına parasını alamaz demiş.NTVSpor'da çıkmıştı sanırım bu haber bugün.
    farkında mıymış egemenin işine gelir yatarak para kazanır o zaman. oynamayan adama boşuna yıllık verecekler yani? böyle düşünüyorsa biraz komik olur
    Last edited by malpince : 14.Haziran.2012 at 21:49

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    farkında mıymış egemenin işine yatarak para kazanır o zaman. oynamayan adama boşuna yıllık verecekler yani? böyle düşünüyorsa biraz komik olur
    herşeyi geçtim teknik direktör yokken ortada bunun kararını nasıl veriyor bu adam ?

Quote Originally Posted by Facx View Post
    herşeyi geçtim teknik direktör yokken ortada bunun kararını nasıl veriyor bu adam ?
    bence güya egemen'i korkutacak aklınca

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

fırat günayer ‏@firatgunayer

Beşiktaş, Mustafa Denizli ile orta yolu bulamadı..Her an herşey değişiyor BJK'de ancak bugün itibariyle Denizli olmayacak gibi gözüküyor..

Gündemdeki isim net olarak Samet Aybaba..Bu arada bazı yöneticilerin yine yurtdışına gittiği haberleri de var..Her türlü sürpriz olabilir..

-------------------------------------------------------

Yangın var diye bağıracağım en son!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    farkında mıymış egemenin işine gelir yatarak para kazanır o zaman. oynamayan adama boşuna yıllık verecekler yani? böyle düşünüyorsa biraz komik olur
    Oynatmazlarsa bu sefer oyuncunun gideceği klüplerin seviyesi azalır.1 Sezon boyunca oynamamaış bir adamla geçen sezon gibi +40 maç oynamış bir adamın değeride azalır.Bu hem Beşiktaş hemde Egemenin alehine.Beşiktaş geçen sezon oturanlara az mı para verdi ?
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    fırat günayer ‏@firatgunayer

Beşiktaş, Mustafa Denizli ile orta yolu bulamadı..Her an herşey değişiyor BJK'de ancak bugün itibariyle Denizli olmayacak gibi gözüküyor..

Gündemdeki isim net olarak Samet Aybaba..Bu arada bazı yöneticilerin yine yurtdışına gittiği haberleri de var..Her türlü sürpriz olabilir..

-------------------------------------------------------

Yangın var diye bağıracağım en son!
    Gidip saçma sapan birini getirecekler yine. :@

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Samet Aybaba gelsin,dertler bitsin.Sıkıldım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Denizli ile anlaşıldı. Bilerek açıklamıyordur yönetim. Öyle bir şey olsa BJK TV açıklamazdı. Açık verdiler çünkü. Önümüzdeki günlerde açıklanır Denizli. Aman aman Aybaba gelmesin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence Denizli ile anlaşıldı. Bilerek açıklamıyordur yönetim. Öyle bir şey olsa BJK TV açıklamazdı. Açık verdiler çünkü. Önümüzdeki günlerde açıklanır Denizli. Aman aman Aybaba gelmesin.
    Yönetim niye açıklamasın ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Yönetim niye açıklamasın ki ?
    Yani bende mantık yürütemedim ama BJK TV'de böyle bir sorumsuzluk yapmaz heralde diye tahmin ettim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Mustafa Denizli son sözünü söyledi

Bu şartlarda ben yokum

Mustafa Denizli, kendi koşulları ile Beşiktaş’ın küçülme politikası uyuşmayınca Orman’a “Hayır” dedi.VE Mustafa Denizli ile Beşiktaş arasındaki görüşme maratonu olumsuz sonuçlandı. Denizli ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, karşılıklı şartları uyuşmayınca anlaşamadılar.

Tecrübeli teknik adamın göreve gelmemesinin en önemli nedeninin futbolcu alacakları olduğu öğrenildi. Kulübün mali yapısının transfer politikasını etkileyeceğini de gören Denizli, mevcut kadronun büyük ölçüde korunmasını isterken, Orman bunun ancak “imkanlar dahilinde” yapılabileceğini söyleyince dünkü görüşme olumsuz sonuçlandı.
    Kaynak - Hürriyet: http://www.dha.com.tr/mustafa-denizl...di_327197.html

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İngiliz Mirror Gazetesi’ndeki habere göre takımı İskoç çalıştırıcıya emanet etmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, anlaşma konusunda aceleci davranıyor. Ancak, geçtiğimiz sezon Aston Villa’yı çalıştıran ve sezon sonunda bu ekiple yolları ayrılan McLeish, hemen karar vermek istemiyor.

Başkan Fikret Orman, önceki gece İzmir’de yaptığı konuşmada, “Ben yerli isim istiyorum. Ancak medya kısa sürede yıpratıyor. Bu yüzden yabancı hoca düşünüyorum” diyerek zorunlu olarak yabancı bir teknik direktör düşündüğünü söylemişti. Ancak yönetimdeki büyük bir bölüm, kesinlikle Türk bir teknik adamla çalışılması görüşünde. Mustafa Denizli’nin yönetimin şartlarını kabul etmemesi nedeniyle bu defter tamamen kapandı. Takımın başına geçmek için hiçbir şart öne sürmeyen Samet Aybaba ise yeniden favori konumuna geldi. Genç bir kadroyla yola devam edilmesi konusunda yönetime ‘tamam’ diyen Aybaba, imza atmaya hazır.
    Kaynak Fanatik ama McLeish haberinde İngiliz Mirror Gazetesini kaynak göstermişler.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=24579

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocasız çalışalım herkes kafasına göre takılsın kulüpte. Q7 forvet oynamak istiyorsa geçsin oynasın , Ekrem sol açık benimdir derse geçsin takılsın falan..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli konusu kapanmış. Seneye 20-25 M € luk bir kadro kuracakmışız :S

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yeni teknik direktör Samet Aybaba. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyormuş. Hayırlısı neyse o olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Samet aybaba sesleri geliyor hertaraftan açiklama olabilirmis heran.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Yeni teknik direktör Samet Aybaba. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyormuş. Hayırlısı neyse o olsun.
    Fikret Orman acele etmiyoruz demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Samet Aybaba 2 yıl opsiyonlu 4 yıllığına Beşiktaş'ın Teknik Direktörü oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Senior career*
    Years Team Apps† (Gls)†
    1977–1988 Beşiktaş 334 ( 7 )

Teams managed
    Years Clubs
    1993–1994 Kayseri Erciyesspor
    1995–1996 Adana Demirspor
    1996–1997 Kayseri Erciyesspor
    1998–1999 Ankaragücü
    2000 Vanspor
    2000–2001 Gençlerbirliği
    2002–2003 Gaziantepspor
    2003–2004 Trabzonspor
    2005–2006 Ankaraspor
    2006 Gaziantepspor
    2007 Çaykur Rizespor
    2007–2008 Bursaspor
    2008–2009 Gençlerbirliği
    2010–2011 Bucaspor

son buca macerasinda samet aybabayi hic begenmemistim. kenardaki tavirlari da pek beyefendi degildi. umarim bjkye faydali olur ama keske riza hoca gelseydi diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım son çare olarak Samet Aybaba getirildi.Beşiktaş için hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas'in altyapisi artik islemeye baslar. Samet Aybaba'ya rahat calisma ortami, yani baskisiz calisma ortami verildiginde Besiktas icin cok iyi isler yapacagini dusunuyorum.

Mesaj Yetkileri