Originally Posted by
hurmet
Öncelikle Türkiye’ye Hoş geldin demek istiyorum…Türkiye ligini Takip edermiydin? Türkiye liginden çok Şampiyonlar liginden Galatasaray ı takip ederdim ve Arjantinde çok bilinen bir takım Galatasaray özellikle UEFA kupasını aldıktan sonra tüm Arjantinde sevilen bir takım pozisyonuna geldi Galatasaray
ve tüm Arjantin halkı sempatiyle bakmaya başladı Galatasaray ‘a…
Senin Galatasaray hakkında görüşlerin nasıldır? Nasıl bilirsin Galatasaray’ı
Galatasaray’ a benimde hayranlığım var… UEFA zaferi tüm Arjantin’i olduğu gibi beni de etkiledi ve Galatasaray a büyük saygı duymaya başladım… Ayrıca Galatasaray’da çok kaliteli isimlerin olduğunuda biliyorum…
Kimleri Tanıyorsun Galatasaray’dan…
Geçen sezon takımın şampiyon olduğunu biliyorum…Kadrodan tanıdıklarım Hakan Şükür, Hasan Şaş, Okan Buruk, zaten bu kadro UEFA kupasını kazanan kadro Kolombiya milli takımından Mondragon u tanıyorum, Rigobert Song, Sasa Ilıc partizanın önemli yıldızlarından biridir… Ben Dünya futbolunu çok yakından takip ederim ve Tüm liglerdeki Galaktikos futbolcuları takip ederim…
Biraz Kendi Özelliklerinden bahsedermisin?
Sol kanat asıl yerimdir… Etkili ortalar yaparım,Frikiklerde çok etkiliyim duran top kullanmayı çok severim… rahat adam geçerim… Sert ortalar yapmayı çok severim… Gerek duyulursa Forvet arkası da oynarım… Eksi yönlerim ise Kazanmayı çok sevdiğim için hakemlerle aram fazla iyi değildir…
Galatasaray taraftarları hırslı sert futbolcuları çok sever Taraftarlara bir mesajın var mı?
Beni çok seveceklerini biliyorum… O büyülü atmosfere çıkacağım için çok heyecanlanıyorum… Galatasaray’ın stadının Atmosferini Şampiyonlar ligi sayesinde gördüm çok etkileyici karizmatik ve egzentirik bir atmosfere sahip bir
stad…
Şampiyonlar ligi ile ilgi Düşüncelerin nelerdir? Galatasaray Başarılı olabilecekmi?
Arjantinde bir söz vardır bir kez başardıysan tekrar yaparsın ve hiçbir başarı tesadüf değildir…Bu kulüp bir kez başarmış ve inanırsak tekrar başarırız… Ben çok açıksözlü ve sempatik bir yapıya sahip bir futbolcuyum… Başarılı olcağız…
En Sevdiğin Lig hangisi Hayalinde olan bir Ülke veya bir lig varmı?
La liga’yı çok severim maçlar sert ve hızlı geçer… Aslında ben tüm ligleri takip ederim … Bu sene Avrupa da O liglerde oynayan takımları yenmek daha güzel olacak…
Cem Yavuz… Anadolu Ajans Arjantin Muhabiri