-
24.Temmuz.2006, 15:17
Almanya'da Frauke için yas!
Milli futbolcu Deniz Barış'ın 27 yaşındaki eşi Frauke Barış'ın beklenmedik ölümü Hamburglu sporseverleri derinden sarstı.
Çocukluğu ve gençliği Hamburg'da geçen, efendiliği, yardımsever kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan Deniz Barış'ın eşinin ölümü üzerine açıklama yapan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu "Acımız büyük. Sevgili Deniz Barış'a, ailesine ve eşinin ailesine büyük sabır, merhumeye Tanrı'dan rahmet diliyoruz" dedi.
Hamburg Beşiktaşlılar Derneği, Galatasaray Spor Kulübü Hamburg Derneği, Trabzonsporlular Derneği ve Malatyaspor Derneği yöneticileri de açıklama yaparak Barış ailesine başsağlığı dilediler.
Barış Ailesi'nin yakın dostu ve Deniz Barış'ın kardeşi Engin'in oynadığı Örnek Türkspor'un kurucusu Behçet Algan da büyük bir şok yaşadıklarını söyleyerek, "Böyle bir anda teselli sözleri bulmak çok zor. Çok büyük acı içindeyiz. Deniz ve kardeşleri kendi çocuklarım kadar bana yakın. Tüm aileye başsağlığı diliyorum. Allah hepsine sabır versin" dedi.
Bir gün önce Samandıra'da antrenmanlara katılmak üzere Hamburg'dan İstanbul'a uçan ve ertesi sabah acı haberi alarak ilk uçakla Hamburg'a dönen Deniz Barış büyük bir üzüntü içinde kimseyle görüşmüyor. Fenerbahçeli yöneticilerin de ulaşmadığı futbolcunun yanında olmak için idari menajer Volkan Ballı'nın Hamburg'a gelmesi bekleniyor.
Kaynak: DHA
Mesaj Yetkileri