Giray Kaçar'a ırkçı tavır
Ailesiyle birlikte tatil için Fransa'ya giden Trabzonspor'un milli savunma oyuncusu Giray Kaçar, ırkçı tavırlarla taciz edildiğini ileri sürdü.
Tatil için Fransa'ya giden Trabzonsporlu Giray Kaçar, havaalanında resmen kabus yaşadı.
Pasaport kontrolünde çok kötü bir muameleye maruz kalan savunma oyuncusu yaşadıklarını twitter hesabından paylaştı. Irkçı tavırlarla karşı karşıya kaldığını ileri süren milli futbolcu, yaşadıklarını çarpıcı ifadelerle aktardı. Giray twitter'da şu ifadeleri kullandı:
Bir daha Fransa'ya kesinlikle gelmeyeceğim. Türk pasaportumu fırlattılar. 100 kişiden sadece beni aradılar Türk olduğum için. Ailem olmasaydı, şu an galiba içerideydim! Ailem zor tuttu beni yoksa bayağı sıkıntı olacaktı! Bayağı bir ırkçılık yapıldı ancak içim rahat çünkü gereken ne varsa söyledim ve uyguladım. Bizim ülkemize rahat rahat giriyorlar ben de bunu kaldıramıyorum. 1 saatte pasaport kontrolü yapıp, sonra fırlatıyorlar. Arkamıza polis takıp, çantamızı arıyorlar. 100 kişi içerisinde sadece bizimkini arıyorlar.