1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Oyuncu ya da personelin reputation'ı ile ilgili diye düşünüyorum Geany gibi. Bende karşılaşıyorum bazen. aynı seviyede iki farklı kişiye aynı miktarda para teklif edemediğim oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bütün transfer bütçemin maaşa aktarılmış hali bu maalesef.Oyunu ilerletmiyorum sırf belki bir çözümü vardır da, biri çıkar söyler diyeYa gül gibi Osvaldo'yu eller kapacak yoksa.Eğer rep ile alakalıysa zaten hayatta başarılar.Neyse biraz daha bekliyelim bakalım

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bütün transfer bütçemin maaşa aktarılmış hali bu maalesef.Oyunu ilerletmiyorum sırf belki bir çözümü vardır da, biri çıkar söyler diyeYa gül gibi Osvaldo'yu eller kapacak yoksa.Eğer rep ile alakalıysa zaten hayatta başarılar.Neyse biraz daha bekliyelim bakalım
    Son çare olarak başkandan maaş bütçesi iste çok zor ama belki verir

Edit:Benim bildiğim son çare diyeyim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Eğer tranfer bütçesini tamamen aktarmış durumdaysan 2 çaren var.
    Yönetim ile görüşmek (Pek kabul edeceklerini zannetmem)
    Oyuncuya ekstra primler vererek kandırmak ama en başta bu primleri maksimum tutma, istediği parada bir miktar düşüş olacaktır. Her görüşmede makul bir seviye arttır. 3-4 görüşme sonra elde birşey edebilirsen ne ala.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri