Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 88. You may not vote on this poll
-
Almanya
-
Çek Cumhuriyeti
-
Danimarka
-
Fransa
-
Hırvatistan
-
Hollanda
-
İngiltere
-
İrlanda
-
İspanya
-
İsveç
-
İtalya
-
Polonya
-
Portekiz
-
Rusya
-
Ukrayna
-
Yunanistan
-
17.Haziran.2012, 12:55
Çeklerin sağ beki Selassie turnuvadan sonra %100 transfer yapar. Savunmadaki hamleleri ve hucuma çıkışları muazzam. Sivok gibi bir dengesizin açığını da iyi kapatıyor. Hübschman,Jiracek ve Pilar'da forvetsiz bir takımı gruptan lider çıkarttılar. Bu saydığım dört oyuncu hangi takımlarda oynuyor hiç bilmiyorum ama saydığım oyuncuları turnuvadan sonra hemen kaparlar. Sağ bek kıtlığı var ve Selassie mutlaka büyük bir takıma transfer olur.
Turnuva öncesi Çekleri turnuvanın en zayıf halkası olarak görüyordum. Rusya maçından sonra bu takım sıfır çeker diye düşünürken kadroda yaptıkları 1,2 değişiklik işe yaradı.
Hucumu benimsemiş ve hızlı oynayan Rusya'nın oyunu Yunanistan'ın işine yaradı. Rusya'yı durdurmasını bildiler. Yunanistan bu kadroya rağmen gruptan çıktı. Belki de katıldıkları şampiyonalarda en zayıf kadroya bu şampiyonada sahipler. Yunanistan'ın gruptan çıkmasında en büyük faktör hocaları. Oyunu çok iyi okuyor. Elindeki bu kadroyla haddini bilerek oynattı. Çok olağan şeyler olmazsa çeyrek finalde Almanya'ya karşı şansları sıfır ama Çekler Portekiz'de gelse Hollanda'da gelse ben bir sürpriz yapabileceklerini düşünüyorum. Çekler ilk maçtan sonra çok farklı bir yapıya büründü ve bunun devamı gelebilir. Sonuç olarak çoğunluk Rusya ve Polonya gruptan çıkar diye düşünürken turnuvanın en zayıf halkaları olarak gösterilen Çekler ve Yunanistan birlikte gruptan çıktı.
Last edited by Mamadou : 17.Haziran.2012 at 13:10
Mesaj Yetkileri