1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kariyer: Hamit Devedjioglu

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşkkür ederim

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Başarılar zevkli olması dileğiyle
    Cümlemize inşallah )

Elimden geldikce sizlerle paylaşmak istedim, bir maç yaklaşık 45 dakika sürüyor, video upload falan derken 60 dakikayı buluyor Ben zaten oyunu tadında oynamayı seviyorum, Günde 1-2 maç

Ayrıca ilk mesajımda videoyu atamamışım onu farkettim düzelttim hemen )

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet sırada 2. maçımız var, 2. maçımızda Kuzey İrlanda turumuzla devam edeceğiz. Sıradaki rakibimiz Limavady United Under 18.
    Ben genç takımımdan çok şeyler bekliyorum. Tabi inanıyorum ki orada genç yetenekler her zaman vardır. Bu maç onları gözlemlemem için iyi bir fırsat olacak.

McDaid'den kötü haber geldi. 16 yaşındaki genç oyuncunun kariyeri başlamadan bitti. 8 ay sahalardan uzak kalacak genç oyuncu sakatlıktan sonra hızlı bir şekilde toplanamazsa eğer, genç oyuncunun kariyeri başlamadan bitecek. 16 yaşında bu kadar yetenekli bir oyuncu bulabileceğimizi sanmıyorum fakat genç oyuncuya bize katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni oyunculara yer açmak için takımdaki bir takım fazlalık oyuncu ile yollarımızı ayırdık, bunun sonucunda transfere harcayabileceğimiz haftalık bütceyi arttırdık.

Ben bu takıma geldiğimde hedefim gelecekti, bu takımdada gelecek vaad eden bir çok oyuncu var, bu oyuncular ile kontrat yapıp ileride takımda görmek istediğim bazı oyuncular olacaktır elbet. Fakat tüm oyunculara benim güvenim sonsuz, ve inanıyorum ki onlarda benim güvenimi kazanmak için ellerinden geleni artlarına koymayacaklardır.

Sıradaki maçımıza konsantre olduk. Bu maçta daha ofansif bir diziliş ile oynayacağız. Sağ kanatta Friel yerine önceki maçta harikalar yaratan genç yıldız McQuillian'a yer verdim, orta sahada ise McClean, Blackburn'ün yerine oynayacak. Ayrıca Freziel'in yerinede Johnston ofansif orta saha olarak forvete yardım edecek. Ben bu maçta Johnston'dan bir patlama bekliyorum.

Maçın başlamasına sayılı saniyeler kaldı artık.

Spoiler: Maçın Anlatımı 

Bu maçta yaptığım hata defansı 3 kişiye indirmemdi, ama olsun sonuç güzel.

McQuillan bugün maçın yıldızıydı.

[YOUTUBE="SZNmTg5hvvA"]Maçın Golleri[/YOUTUBE]
    Last edited by xwerswoodx : 17.Haziran.2012 at 15:37

Mesaj Yetkileri