Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
Baba Adını tam yanlıs yazıyor olabilirim, southampton'ı al. Kesinlikle. Alt yapısı mükemmel,bütçesi keza öyle. İlk sezon john flec'i kirala,macheda'yı welbeck'i falan kirala. Serbest oyunculara bak. Snra BCL'ye çıkarsn yaparsn transferlerni zaten. Hem alt yapıya da bakarsın... Offf.
Bu öneri üzerine uzun süredir devam ettiğim Liverpool'u bırakıp, yeni bir Southampton kariyeri açtım. Zaten 3 ay orada kaldım hep aklımda vardı ama bu kadar mükkemmel tesisleri olduğunun hiç farkında değildim. Npower'a yeni çıkmalarına çok iyi futbolcuları olmamasına rağmen medya tahminin 7 olması yüksek bütçeler vermesinden dolayı sanırım. Böyle takımın böyle tesisleri olması, ilk sezonda 15 milyon dolar bütçe vermesi gerçekten harika.

İlk senemde Verratti, Quintero, Romario, A.Vass, Ilori gibi gençleri alıp (bütçeyi tamamen kullandım açıkçası) rekor puanla Premier'e çıktım bi baktım 16 milyon dolar daha verdiler. Küçük bir takımla başarılı olmak isteyen herkese tavsiye ederim. Şu an 2.sezonum 30.hafta Premier'de 6.sıradayım muhtemelen böyle bitiririm üsttekiler koptu alttan da gelebilecek pek kimse yok. Premier Lig'de devre arasında başından beri ilk 11'de oynattığım Lallana'yı 12milyon dolara Tottenham'a, Jose Fonte'yi 6 milyon dolara Sevilla'ya sattım. Kadromda K. Asamoah (takımı küme düştü satış listesindeydi tüm imkanları seferber edip aldım), Benhalda gibi isimler var çok zevkli bir kariyer oluyor sağolasın.