Katılıyorum, Amrabat'ın GS'a gelmek için verdiği mücadele bile yeter.
Katılıyorum, Amrabat'ın GS'a gelmek için verdiği mücadele bile yeter.
İkisi de öncelik değil.
Barnetta ve Arshavin. 25 Haziran'dan sonra 1 oyuncu gelebilir dediği başkanın da bu oyunculardan birisi. Çünkü Temmuz'da resmi olarak bonservisi elinde oluyor bu isimlerin. Olmazsa sırasıyla Amrabat ve Assaidi var.
Arshavin ? ? Arshavin ?? ARSHAVİNNN süper olur süper.
Arshavin 31'e girecek yakında.Ayrıca fanteziye gerek yok ligi tanıyan ve kendisini bu ligte kanıtlamış bir Amrabat varken Barnetta,Arshavin ve Assaidi'ye gerek yok.
Üstte eksik bilgi vermişim. Barnetta'nın bonservisi elinde oluyor ama Arshavin'in resmi olarak Zenit'le kirası Temmuz'da bitiyor. Bir an kontratı bitti gibi yazmışım. Yoksa 1 sene daha kontratı var yanlış bilmiyorsam. Ancak Barnetta'nın bonservisi elinde.
İnşallah gerçekleşir bence de.
Arshavin fantezi mi abi ya. Bu adam bizi ipten alır , şampiyonlar liginde tur atlatır.
Abartılan birşey yok. Arshavin uluslararası seviyede bir oyuncu. Kariyeri, kalitesi belli. Amrabat Arshavin'in gittiği kulüplerin kapısından giremez isterse 50 yaşına kadar oynasın.
Amrabat kalitesiz değil ama Arshavin'le boy ölçüşebilecek bir adam değil. Arshavin milli takımında ne denli üst düzey turnuvalarda forma giydi. Şampiyonlar Ligi'nde aç olmak kadar tecrübe de önemli. Dünyaya kendini ispatlamış bir oyuncu Arshavin ve Amrabat bence kendini daha Türkiye Ligi'nde kanıtlamadı. İsterse Türkiye Ligi'ni ezbere bilsin.
Arshavin'i Euro 2012 ' de izledin mi ?
Evet.Benim Arshavin'in kalitesine dediğim bir şey yok ama takım olarak zaten yaşlıyız ve 31 yaşındaki bir adamı getirmek ne kadar mantıklı ?Arshavin gelip harikalar da yaratabilir,çok kötü bir performansta gösterebilir.Sadece riskli bir transfer olacağını düşünüyorum hepsi bu.
Ayrıca maliyetide oldukça yüksektir.
Para senin cebinden mi çıkıyor kardeşim (Vurun beyler daha ölmedi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Stoch'un Messi , Quaresma'nın Ronaldo , Burak'ın Van Persie olduğu bir ligde Arshavin coşar.
Arshavin dünya çapında bir oyuncu ve EURO 2012'de oldukça etkili bir performans sergiledi.Geçen sezonu yedek olarak geçiren Hamit bile takımdan yıllık 5 milyon avro isterken,Arshavin gibi formda ve dünya çapında bir futbolcu neler ister kim bilir.
Semih'in Puyol , Yobo ' nun Pique , Gökhan'ın Daniel Alves , Engin'in Farfan![]()
Sabri'nin Ramos,Aykut'un Casillas,Gökhan Zan'ın Nesta![]()