Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

23 TEMMUZ HERKES ŞÖLENE !!!
    STAD YİNE YIKILACAK !!!
    TARAFTAR TRİBÜNDE, TİMSAH SAHADA ŞOV YAPACAK

23 Temmuz Pazar günü 2006-2007 sezon açılışında karşılacağımız Galatasaray maçının biletleri yarın satışta.

Galatasaray maçı biletleri yarın satışta!

Biletler yarın saat00 -18:00 saatleri arasında Kültürpark Gişelerinden satışa çıkacak.Geçen sene kullanılan kombineler sistemden iptal edilmiş olup bu maçta geçersiz olacaktır.Günlük bilet olarak basılacak bilet fiyatlarımız aşağıdaki gibidir...

Açık Kale Arkası : 6 YTL

Kapalı Kale Arkası : 12 YTL

Yeni Maraton : 17 YTL

Maraton : 20 YTL

Kapalı A-C : 40 YTL

Kapalı B: 50 YTL

VIP-1 : 100 YTL

VIP-2 : 75 YTL

VIP 3-4-5-6 : 60 YTL

PANCU`DAN İYİ HABER

İYİ HUYLU KİST

Bursaspor`un Rumen futbolcusu Daniel Gabriel Pancu yaklaşık bir ay önce başlayan ve belinden bacağına vuran ağrılarından kurtulmak için bugün mini bir operasyon geçirecek. Önceki gün Acıbadem Hastanesi`nde MR`ı çekilen Pancu dün de hastanenin Nöroşürji uzmanı Profesör Dr. Kaya Aksoy tarafından muayene edildi. Daha sonra hastaneye yatışı yapılan Pancu`nun bu sabah belindeki iyi huylu kist alınacak ve 2 saat sonra da evine gidecek.

FUTBOLCU OLMASA...

Pancu`nun durumu hakkında OLAY Spor`un sorularını yanıtlayan Profesör Dr. Kaya Aksoy, `Özellikle fazla antrenman sonrasında bacakta kasılma oluyor. Normal insan olsa, başka bir meslekte çalışsa operesyon yapmaya gerek bile yok. Ama futbolcu olması nedeniyle ağrılarından kurtulması için bu operasyona gerek gördük. Omur ilikte iyi huylu kistik bir lezyon var. Yarın (bugün) operasyonla adalesine ve kasına zarar vermeden bunu alacağız` dedi.

İLK MAÇTA ZOR

Prof. Dr. Kaya, Pancu`nun bu sabah gerçekleştireceği operasyonun ardından ayağa kalkıp yürüyeceğini, ancak bir hafta antrenman yapamayacağını belirterek, `1 hafta sonra normal çalışmalara katılacak. Sahalara dönüşü nezamsan olur derseniz, 2-3 haftayı bulur. Belki ilk maçta oynayamaz ama sonra oynar. Pancu`nun adale yapısı çok güçlü. Kısa sürede sağlığına kavuşup, çok çabuk form tutacaktır` diye konuştu.

BENİ O ZAMAN GÖRÜN

Pancu ise bu rahatsızlığının nereden çıktığını bilmediğini belirterek, `Bir aydır ağrılarım var. İdmanlardan sonra hep ağrım oluyor. Özellikle sabah uyanınca acı çekiyorum. Belimdeki kist bu hastanede tespit edildi. Korkulacak durum yok, kist mini bir operasyonla alınacak. Ondan sonra kendimi çok iyi hissedeceğim. İşte beni asıl o zaman görün. Doktorlar kısa sürede idmanlara başlayıp maç oynayabileceğini söyledi. Her şey bana bağlı` dedi.

Kaynak:Olay (nk)

Başlangıç çok önemli

Burak, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, "Lige başlangıç çok önemli. Takımın durumu her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Geçen sezon takımdan ayrılan arkadaşlarımızla çok iyi bir diyaloğumuz oldu. Gol bölgelerinde bana çok yardımcı oldular. Bu sezon da Bursaspor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız" derken, Ömer de, lige iyi başlayıp gerisini getirmek istediklerini ifade etti.

Kaynak:Bursa Hakimiyet (nk)

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya bir yıldız aldık oda sakat çıktı başlıcam böyle işe yav...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gezenti
    ya bir yıldız aldık oda sakat çıktı başlıcam böyle işe yav...
    Kendisine geçmiş olsun diyoruz. 1 ay sonra maçlara çıkabilecek. Aslında Acıbadem hastanesinde ilk kontrollerde bu rahatsızlığın teşhis edilmesi gerekirdi. Pancu'nun eskisinden daha iyi olacağını tahmin ediyorum.

Yürü be Bursasporum bundan sonra kim tutar seni. Herşey eskisinden çok farklı. Bu farkı herkes görecek. Taraftar daha coşkulu. Şehir daha fazla kenetlendi. Başkan en profosyonel başkan. Raşit Çetiner en iyi Hocalar'dan bir tanesi. Futbolcular kaliteli. En önemlisi inanç, güven ve birliktelik sağlandı. Daha ne olsun yürü be Bursasporum kim tutar seni.

Pancu operasyon geçirdi

Daniel Gabriel Pancu`nun belinde bulunan kist, Acıbadem Hastanesinde gerçekleştirilen operasyon ile alındı.

Bel rahatsızlığı bulunan Bursasporumuzun Romen oyuncusu Daniel Pancu ameliyat oldu.
    Romen oyuncu, bugün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi`nde ameliyat olurken, 2 saat süren ameliyat başarıyla tamamlandı. Cerrahi operasyonu yapan Prof. Dr. Kaya Aksoy, Daniel Pancu`nun uzun antrenman sonucu bacağında kasılma ve ağrı olduğunu, yapılan tetkiklerde belden bacağa giden sinire baskı yapan kist oluştuğunu tespit ettiklerini söyledi. Aksoy, "Maçlarda performansını sergileyemeyeceği için mikroşirürjikal bir müdahale gerekti. Ameliyat sonrası 1-2 saat içerisinde ayağa kalkabilecek. Ertesi gün yürüyüş yapıp, 1 hafta sonra bel egzersizleri yapabilecek. 3-4 haftada maça çıkabilir hale gelecek" dedi.
    Başkanımız Levent Kızıl da Daniel Pancu`yu hasta yatağında ziyaret ederek nazar boncuğu taktı. Kızıl, Pancu`nun ağrı çekerek oynadığını, ameliyat yaparak sıkıntısının bitmesini istediklerini belirtti. Kızıl, bunun nadir rastlanan bir hadise olduğunu, ama Pancu`nun da nadir bir futbolcu olduğunu belirtti. Kızıl, Romen oyuncunun normalde 3 hafta içerisinde iyileşmesi gerekirken, 10 gün içerisinde normale dönebileceğini ifade etti. Sedlak transferi konusuna da temas eden Kızıl, "Hiçbir şart ve şekilde benim ağzımdan çıkmadıktan sonra, yönetim kurulu, Raşit Çetiner`in ve teknik heyetin kararı olmadan burada bir transfer gerçekleşmez. Hoca isterse, Bursaspor Yönetimi olarak o bölgeye bir oyuncu alırız. Bursaspor`da sistem bellidir. Hoca karar verirse, yönetimle tartışırız, gerekli kararı alırız" diye konuştu.
    Öte yandan, Bursaspor teknik heyeti de yeni sezon için kontrolden geçti. Teknik direktör Raşit Çetiner, yardımcıları Engin İpekoğlu, Nevzat Dinçbudak,Kondisyoner Türker Kırpınar,Grup Koordinatörü Atilla Dönmez, Dr.Uğur Köksal , Masörlerimiz Ayhan Kahveci ve Şaban Turan`dan oluşan 8 kişilik teknik heyet efor ve sağlık kontrolünden geçti.

Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner,yaptığı açıklamada " Öncelikle bizlere son derece ilgi ve alaka göstererek konuk eden Acıbadem Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz.Bugün burada teknik heyet olarak sağlık kontrolünden geçiyoruz. Bildiğiniz üzere Pancu`da bugün bir operasyon geçirdi.Belinde ufak bir kist bulunuyordu. Kendisi ağrılı olarak oynayabilirdi anack bu sıkıntıdan tamamen kurtulması en iyi çözümdü.Bu akşam buradan yürüyerek çıkacak ve 1 hafta sonrada çalışmalarına başlayacak. Bu operasyonun performansına olumlu şekilde yansıyacağını umuyorum. Kendisine şifalar diliyorum" dedi.

Canaydın`dan Pancu`ya ziyaret

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, bacağından ameliyat olan futbolcumuz Pancu`yu ziyaret etti.

Bursa Acıbadem Hastanesi`ne gelerek Pancu`ya geçmiş olsun diyen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, "Pancu benim çok sevdiğim bir futbolcu. Kendisinin bir operasyon geçirdiğini duydum ve ziyaret geldim. Ziyaretimin asıl sebebi budur. Bilindiği gibi pazar günü Bursaspor`un sezon açılışında bir karşılaşma oynalacağız. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl benim yakın dostum ve benim Bursalı olmam Bursaspor`un sezon açılışında bir arada olmamızın en büyük sebebi. Bursaspor bizim kardeş takımımız ve bu her zaman devam edecek" dedi. 19 Temuz günü Galatasaray`ın Kalamış Tesisleri`ni yapılan saldırı ile ilgili soruya Canaydın, "Kalamış Tesisleri konusunda gereken açıklamalar kulübümüzün resmi internet sitesinde ve benim tarafımdan yapıldı. Bu konuyla ilgili daha konuşmaya gerek yok. Konu adli makamlara intikal etmiştir" dedi. Canaydın, yabancı transferi ile ilgili çalımaların da devam ettiğini, Galatasaray`ın kadrosunda bir yabancı futbolcu için boş yerlerini olduğunun belirtti. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ise Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın`a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Özhan Canaydın benim abimdir. Bursaor`a destekleri büyüktür. Geçtiğimiz sene de sezon açılışında Galatasaray Bursa`ya geldi, bu sezon da bizi kırmadılar ve sezon açılışımıza geliyorlar. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile yaptığımız sezon açılışımız iki takımada uğurlu geldi inşalah bu sezonda iki takımada uğurlu gelir. Ben "Asıl Süper Kupa bu" diyerek şunu kastettim. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Lig A Şampiyonu Bursaspor karşı karşıya geliyor. Bu bir anlamda da süper kupa oluyor. Bu da sezon açılışının esprili yanı. İnşallah güzel bir sezon açılışı olur, iki camiaya da yakışır bir şekilde açılışı yaparız" dedi. Konuşmaların ardından Özhan Canaydın ve Levent Kızıl, Pancu`yu ziyaret etiler. Ziyarette Canaydın ve Kızıl`ın yanı sıra Uludağ Üniversitesi eski rektörü ve Levent Kızıl`ın babası Ayhan Kızıl ile Bursa Acıbadem Hastanesi Genel Koordinatör Ali Fuat Güven`de yer aldı.

Aynı Tarife Olsun

Bursasporumuz hazırlık döneminde Nevşehir kampında bıraktığı hazırlık maçlarına bu defa Bursa'da taraftarının önünde Galatasaray ile devam ediyor.

Timsahlar 2 yıl ara verdiği süper lige Pazar günü saat 20:00’de Bursa Atatürk Stadında Galatasaray maçı ile merhaba diyecek.Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ı 2-0 yenerek sezona fırta gibi başlayan Bursasporumuzadan yine aynı tarifeyi bekliyoruz.

2005-2006 sezonunun Lig A şampiyonu Bursaspor Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile, lig öncesi en ciddi karşılaşmasını yapacak.

Haydi Bursa, Haydi Bursaspor, Haydi Bursaspor taraftarı... Show TV den canlı yayınlanacak olan karşılaşmadan tüm Türkiye'ye BURSASPOR'UMUZUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ bir kez daha gösterelim...

Telsiz maça doğru

Süper Lig'le birlikte her yönüyle yenilenmiş süper bir statla girmeye hazırlanan Bursaspor'da, şimdilerde Türkiye'ye örnek olacak bir projeyi hayata geçirmek için düğmeye basıldı. Yeşil Beyazlı kulübün tesislerden sorumlu yöneticisi Haluk Özkıyıcı, Atatürk Stadı'nı Bursaspor taraftarına yakışır hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Geçen sezon maraton tribündeki tel örgüleri kaldırdık. Şimdi de tüm statdaki telleri kaldırmayı düşünüyoruz. Benim tarafımdan yürütülen projeyle ilgili çalışmalarımız son aşamada. En kısa sürede başkanımız Levent Kızıl ile yönetime sunaraka düşündüklerimizi hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

DENİZLİ'DEN SONRA BURSA
    Yönetimde kabul edilmesi durumunda emniyet teşkilatıyla da görüşüp yeni sezonda telleri olmayan bir statda mücadele etmeyi arzuladığını kaydeden Özkıyıcı, "Ben gerçek taraftarımıza güveniyorum. Stadımıza 18 bin biletli girebiliyor. Ben bunların 17 bin 900'üne inanıyorum. Bir kaç kişi taşkınlık yapabilirr ama bunlar bizi kesinlikle yıldıramaz. Bu konuda başta taraftarımız ve medyanın bize yardımcı olması gerekiyor. İnşallah, Denizli'den sonra biz de bu projeyi gerçekleştiririz. Türkiye'ye örnek olmamız gerekiyor" diye konuştu.

GİRİŞLER RAHATLAYACAK
    Statdaki diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Haluk Özkıyıcı, şunları söyledi: "Kapalı tribün gerçekten çok güzel bir görüntü kazanıyor. Ayrıca, maraton tribünü kapılarındaki yoğunluğu azaltmak için çocuk tribünü ile açık kalearkasındaki telleri kaldırıp, oradaki kapılardan da giriş sağlayacağız. Lige kadar sorun yaşanan kapılara ek turnikeler koyacağız. Ayrıca, sponsor bulabilirsek kapalı tribüne loca yapılacak. Sezon açılışında bazı ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir, bunun için de hoşgörü bekliyoruz. Ancak lige tam kapasiteyle gireceğiz."

Kaynak:Bursa Hakimiyet (nk)

Meşaleler Serbest !

Bursaspor başkanı Levent KIZIL Bursasporum.com' a yaptığı açıklamada Galatasaray ile yapılacak açılış maçında sahaya atılmamak şartı ile meşalelerin serbest olduğunu, meşalelerin sahaya atılması durumunda atan kişilerin kameralar aracılığı ile tespit edilip ilgili karar çerçevesinde cezalandırılacağını bildirdi.

Bu maçı kaçıran çok şey kaçıracak. Show TV'de saat 20:00 'de Tüm Türkiye'nin dudakları uçuklayacak. SHOW ZAMANI !!! beyler.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

dudağımız mı uçuklayacak

Quote Originally Posted by nart_susruko
    dudağımız mı uçuklayacak
    Evet Seyret maçı. Daha sonra bana deki hatta diyebil ki ben böyle bir coşkuyu daha önce şu maçta görmüştüm. Şaka diyorum beaw bakma "uçuklayacak" dediğime. Ama bir şeyden eminim. Biz yarın stadı yakıp yıkacaz !!!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by teamsah
    Evet Seyret maçı. Daha sonra bana deki hatta diyebil ki ben böyle bir coşkuyu daha önce şu maçta görmüştüm. Şaka diyorum beaw bakma "uçuklayacak" dediğime. Ama bir şeyden eminim. Biz yarın stadı yakıp yıkacaz !!!
    iyi abi yapın şovunuzu izleyelim o zaman..

Quote Originally Posted by nart_susruko
    iyi abi yapın şovunuzu izleyelim o zaman..
    İzleyin abi. Sonra yorumları bekliyorum.

Ayrıca yarın izleyeceğiniz şovlar sadece yarınki maça veya açılışa özel değil. Bursaspor'un her maçlarında aynı şovlar devam ediyor. Sadece izin olmadığı için meşale şovları hariç tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

işte bugun 23 temmuz saat 20.00 de bursa yıkılacakk

Süper açılış

Süper açılış
    " Süper Lig`de mücadele edecek kadronun tek tek tanıtıldığı ve alkışlarla sahaya çıktığı gece, Başkan Levent Kızıl`ın açılış konuşmasıyla başladı ve devre arasındaki havai fişek gösterisiyle renklendi. "
    Geçen yıl olduğu gibi yine Bursaspor`un konuğu olan Galatasaray, rövanşı almak için çok koştu, ancak yeni transferler ve yepyeni bir kimlikle taraftarına şov yapan Timsah, geleneği bozmadı.

TARAFTAR TAKIM GÖRDÜ

Süper Lig`den uzak iki sezonun acısını çıkarmak ve aralıksız 37 yıl yer aldığı Türk futbolunun prestij ligine yeniden dönmek için gün sayan Bursaspor, dün akşam şampiyonluk tacıyla çıktığı Bursa Atatürk Stadı`nda bir başka şampiyon Galatasaray`ı konuk etti. Tribünleri dolduran binlerce seveniyle kucaklaşan yeşil beyazlılar, son derece sade bir açılış töreninin ardından, taraftarın karşısında ilk kez görücüye çıktılar.

CİM BOM DAYANAMADI

Şampiyon takım, yeni transferlerle bambaşka bir kimlik kazanarak dün gece Atatürk Stadı`na adım atarken, Süper Lig`in şampiyon apoletli takımı Galatasaray da, ideal kadrosuyla açılış gecesine konuk oldu. Geride bıraktığımız sezon da Bursaspor`un sezon açılışına katılan ve özel maçı 2-0 kaybeden sarı kırmızılı ekip, bu kez son derece dikkatli ve mücadeleci bir futbol sergilese de, gelenek bozulmayınca, yeşil beyazlılar sahadan 3-2 galip ayrıldı.

GOL DÜELLOSU TİMSAH`IN

Özellikle ilkyarıda baskılı bir futbol ortaya koyan Bursaspor, 5. dakikada Sabri`nin attığı gole, bir dakika sonra Makedon oyuncusu Sumulikoski ile yanıt verdi. 19. dakikada Frasineanu`nun golüyle bu kez 2-1 öne geçen yeşil beyazlılar, devreyi 22. dakikada Hakan Şükür`ün attığı golle ve 2-2`lik eşitlikle tamamladı. 60. dakikada Volkan`ın nefis golüyle 3-2 öne geçen Bursaspor, son dakikaya kadar iyi savunma yaptı ve sahadan galip ayrıldı.

BU TİMSAH ÇOK CAN YAKACAK!

Bursaporumuz açılış töreninde Süperlig ekiplerinden Galatasaray karşısında gösterdiği performans göz doldurdu.

Uzun bir aradan sonra Bursa Atatürk Stadyum’unda taraftarların karşısına çıkan futbolcular sahada tüm kimliğini sergilemeye gayret göstererek izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Yeni transferlerden her birinin çok isabetli ve yerinde olduğunu şimdiden belirtebiliriz. Eskisi, yenisi, gencisi, yaşlısı... Bursaspor’lu futbolcular el ele, kol kola vererek tam bir takım görüntüsü sergileyerek gelecek için umut saçtı...

İlk yarıda geçen sezonun Süperlig şampiyonu Galatasaray Sabri’nin golü ile 1-0 öne geçti. Ardından yeni transfer Sumulukoski beraberliği sağladı ve Frasineanu’nun şık golü ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmada görev aldığı sürece malesef çok kötü bir performans sergileyen yeni transfer Ömer Çatkiç’in yaptığı büyük hata sonrasında Galatasaray Hakan Şükür’ün kafa ile kaydettiği gol ile ilk yarı sonucunu belirledi; 2-2.

İkinci yarıda iki takımın çetin mücadelesi ilk yarıda olduğu gibi devam etti. Bursasporumuz rakibini çok iyi kontrol ederek Galatasaray’a ikinci yarıda çok az sayıda pozsiyon verdi. Buna karşılık Galatasaray’ın kalesinde ciddi pozisyonlar yaratarak Volkan Bekiroğlu’nun müthiş vuruşu ile 3-2 öne geçmeyi başardı.

Bursasporumuzun yeni transferlerinin her birini gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ederiz. Özellikle akıl dolu pasları ile takıma büyük bir katkı sağlayan Sumulikoski ve sol kanatta dinamo gibi çalışan Volkan Bekiroğlu büyük bir gelecek vaat ediyor. Ömer Çatkiç malesef beklentilerimizin gerisinde kalmıştır ve Bursasporumuzun defansı kalecimiz Yavuz Eraydın ile çok iyi bir görüntü sergilemiştir.

BU TİMSAH İYİ BİR YOLDA... BU TİMSAH DAHA İYİ OLACAK...

BU TİMSAH BU SEZON ÇOK CAN YAKACAK...

Son olarak Texas tribününde açılan anlamlı ‘Ülker yeme, hakkını yedirtme’ pankartı için kendilerini tebrik ediyoruz.

Bursasporum.com

Bu sene Timsah gerçekten de çok can yakacak. Ben özellikle Sumilkoski'yi çok beğendim. Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olacak. Aynı heyecan aynı hırs ile devam edersek Ligi çok iyi yerlerde bitireceğimize eminim. Galatasaray Bursaspor'a geçen sene olduğu gibi bu sene de yenildiğine göre, bu sene de şampiyon olacak demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default bir oluruz bin diriliriz

bir oluruz bin diriliriz

Sumi'yi ben de çok beğendim. Genç yaşına rağmen tecrübeli bir oyuncu olduğu ap açık ortada. Zaten UEFA ve Şampiyonlar Ligi tecrübeleri de var. Milli takımın vazgeçilmez oyuncusu. Raşit Hocamızı böyle kaliteli bir transfer dolayısıyla tebrik ediyorum. Yabancı kontenjanımız 3 adet daha yabancı oyuncu almaya müsait. Raşit Hoca aksayan mevkiler için kaliteli yabancı oyuncuları almaya devam edeceğini düşünüyorum. Gerçekten Raşit Hoca bu işi çok çok iyi biliyor. Fatih Terim 1, Raşit Hoca 2 diyebilirim. İMPARATOR RAŞİT ÇETİNER.

düşününki türkiye de şampiyonluk yaşamamış bir takımız.ve o takımı seven destekleyen o kadar çok taraftar varki.biz yarın öbür gün şampiyonluğa koşacak olsak düşünün arkamızdaki taraftar desteğini.bunun tek bir açıklaması var:BİZ BURSASPORLUYUZ

Quote Originally Posted by syb
    düşününki türkiye de şampiyonluk yaşamamış bir takımız.ve o takımı seven destekleyen o kadar çok taraftar varki.biz yarın öbür gün şampiyonluğa koşacak olsak düşünün arkamızdaki taraftar desteğini.bunun tek bir açıklaması var:BİZ BURSASPORLUYUZ
    Çok güzel dile getirmişsin. İnş.yakın zamanda şampiyon olur ve her sene şampiyonluğa oynayan bir futbol kulübü haline geliriz. Şampiyonluğa ulaşmada her türlü destek fazlasıyla var. Taraftar desen taraftar, para desen para, tesis desen Türkiye'nin en iyi tesisi Aralık / 2006 'da hizmete girecek. Yerel basın desen Türkiye'nin en iyi yerel basını. Eksik olan "İNANMAK ve HEDEF".

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya şimdi ortada bir terslik var arkadaşlar biz geçen sene galatasarayı 2-0 yenmiştik hem biz hem cimbom şampiyon olmuştu bu senede biz şampiyon olacağımıza göre cimbomda küme düşer heralde
    şaka bir yana bursaspor bu sene çoooooookkkkkk süper olacak korkun bizden...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aynen bursaspor ilk 5 oynarsa kımse bu işe şaşmasın,misal bakın kayseriye uefaya kaldıı bursada bunu yapabilir

YARINLAR BİZİM OLACAK

YARINLAR BİZİM OLACAK
    Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin ne kadar doğru işler yaptıklarının göstergesi olduğunu söyledi. Futbol olarak herkes gibi kendisinin de takımı beğendiğini dile getiren Kızıl, "Bizim hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak, seyircimize korkulu rüya yaşatmamak. İşimizi erkenden bitirip, son haftalarda şampiyonu belirleyen bir takım olmak istiyoruz. Öyle bir güzellik bu sene bizim için yeterli olur" dedi.

REKABET ARTACAK
    Bursaspor'un Süper Lig'de yerini garantilemesiyle önümüzdeki sezon futbolcu transferinden 3-5 milyon dolarlık bir gelir elde edeceğini dile getiren Başkan Kızıl, "Sakatlıkları süren Egemen, Ömer Aysan Barış ve Pancu'nun da iyileşmesiyle takımdaki rekabet daha da artacak" diye konuştu. Taraftarların, Galatasaray'a teşekkür ettiği anda verdiği tepkiden etkilenmediğini de ifade eden Levent Kızıl, konuşmasını şöyle sürdürdü:

TÜRKİYE KONUŞTU
    "Birçok takım sezon açılış törenlerinde 2 ve 3. lig takımlarıyla hazırlık maçları yaparken, biz son iki sezondur Galatasaray ile karşılaşıyoruz. Geçen sezonun şampiyonunun Bursa'ya gelmesi güzel bir olay. Şu an Bursaspor, Türkiye'nin gündeminde. Ben olaya bir başkan olarak, taraftarımız da seyirci olarak bakıyor. Doğal olarak bir taraftar psikolojisi içinde davranıyorlar. Bursaspor'un seyircisi inanılmaz güzel mesajlar veren bir seyirci."

İLAHİ ADALET VAR
    "Geçen yıl Akçaabat Sebatspor maçında bunu gösterdiler. Beşiktaş'ı Bursa'da da İstanbul'da da yeneceksin, dersini öyle vereceksin. Futbolda ilahi adalet var. Bundan nasibini başta biz olmak üzere herkes alıyor. Vurmayla kırmayla birşey kazanılmıyor. Allah bize kimsenin hakkını yedirtmesin, bizim de kimse hakkımızı yemesin. Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in -Herkes Bursaspor gibi onurlu mücadele etse-" sözü bizim yeterli."

BİR TRANSFER DAHA
    Yabancı oyuncu konusunda Slovak oyuncu Tomas Sedlak ile anlaştıkları ancak bonservis sorununun çözülmesini beklediklerini kaydeden Başkan Kızıl, "Kendisiyle mukavelemizi yaptık. Ama, FİFA ile problemini halletmesini bekliyoruz. Bunu çözemezse tabiki yaptığımız mukaveleyi yırtıp atacağız" şeklinde konuştu. Kızıl, Önceki gün Almanya'da eşini kaybeden Deniz Barış için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a başsağlığı dilediğini sözlerine ekledi.

BİR VURDUM,GOL OLDU!
    Sezon açılışında Galatasaray karşısında sergilediği futbolla birlikte taraftarlarına bol gollü bir karşılaşma izlettiren Bursaspor'da, futbolcuların keyfine diyecek yok. Yeşil Beyazlı takımın galibiyet golüne imzasına atan Volkan Kürşat Bekiroğlu, Mondragon'u 35 metreden avladığı an için, "Tamamen şanstı" yorumunu yaptı. Sarı Kırmızılı ekibin savunmasından gelen topu önünde bulduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, şunları söyledi:

BÜYÜK MORAL OLDU
    "Daha önce iki kez kaleyi yoklamıştım ama başarılı olamadım. Bu kez de mesafeye bakmadan vurmak istedim. Ters ayağıma gelmesine rağmen, top iyi yere gitti. Bence şans golüydü ama gerçekten güzeldi. Böyle bir maçta gol atmak, benim adıma sevindirici. Taraftarlarımıza iyi bir mesaj verdiysek ne mutlu bize. Lig öncesi yüzde 80 kapasiteye ulaştık. Bu galibiyet hepimize moral oldu. Şu an herşey yolunda gidiyor, inşallah böyle devam eder."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kombineler 26 ına kadar uzatıldı.

Çok iyi bir takım oluşturdular. Kuşkusuz bu senenin en iyi takımlarından biri olacaktır. Hayır her sene bir umutla bekliyorum ama çıkmadı. Umarım bu sene bir anadolu takımı şampiyon olur. Bu takımda Bursaspor olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ermoon
    Çok iyi bir takım oluşturdular. Kuşkusuz bu senenin en iyi takımlarından biri olacaktır. Hayır her sene bir umutla bekliyorum ama çıkmadı. Umarım bu sene bir anadolu takımı şampiyon olur. Bu takımda Bursaspor olsun..
    inş.be hocam şampiyon bursaspor olurr

Quote Originally Posted by bursa_mc
    inş.be hocam şampiyon bursaspor olurr
    İyi temennileriniz için teşekkürler. İnş.dediğiniz gibi süper lig şampiyonluğuna ulaşırız. Bunu taraftar olarak hakettiğimizi düşünüyorum.

Bursa en büyük şehir kulübü

İki yıl sonra yeniden Süper Lig’e dönen Bursaspor’un başkanı Levent Kızıl, "Bursa kenti takımına sahip çıkıyor. Eski güzel günler çok yakında" dedi.

Bursaspor'un başkanlık koltuğuna oturduktan sonra kente eski havayı yeniden getiren ve yeşil-beyazlı ekibin iki sezon aradan sonra Süper Lig'e çıkmasını sağlayan Levent Kızıl, SABAH'a konuştu. İşte Levent Kızıl'ın gündem yaratacak çok özel açıklamaları:

* Bursaspor Başkanlığı'na niçin aday oldunuz?
    Bursaspor, 2004-2005'te küme düşünce şehir şok yaşadı. Bizim düştüğümüz yıl Süper Lig'e çıkan Sivasspor'un başkanı Mecnun Odyakmaz'a, "Bu işi nasıl başardın?" diye sordum. O da, "Şehri birleştirmeden bu iş olmaz" dedi. "Ben bu işi yaparım" diyerek kolları sıvadım. Belediye Başkanımız Hikmet Şahin, eski başkanlar, Bursa'nın en büyük ve duayen işadamları Celal Sönmez ile Cavit Çağlar'ın desteklerini aldım. Bölünmüş haldeki şehri bütünleştirdik. Raşit Çetiner ile anlaştık. Raşit Hoca'nın Bursa'ya gelmesi büyük şanstı. Transferi çabucak bitirdik. Yakın dostum olan Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk de katkıda bulundu. Kombine satışında rekor kırdık. Sezon açılımızı aile dostumuz Özhan Canaydın'ın katkıları sayesinde Galatasaray ile yaptık. O maçı kazanınca kentte, "Eski Bursaspor geliyor" havası oluşuverdi. Şampiyon olduk ve Bursaspor'u yeniden Süper Lig'e taşıdık.

"İNSANLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ"
    * "Yeniden aday olmayacağım" demenize karşın yine başkan seçildiniz. Fikrinizi ne değiştirdi?
    Şampiyonluk gecesi 50 bin kişi sokağa döküldü. Stattaki 25 bin kişi "Levent Kızıl bizi bırakma" şeklinde tezahürat yaptı. İstanbul'da yaşayan biri olarak başkanlık benim için zordu. Ama Bursa tarihinde hiç maç kaçırmayan bir başkan oldum. Futbolculara sahip çıktım. Geçen yıl maçlarımızı 18 bin seyirci ortalamasıyla oynadık. Bursaspor, Fenerbahçe'den sonra en çok seyirciye oynayan takımdır. Bu yıl da 10 bine yakın kombine sattık ve 2.5 milyon dolar gelir elde ettik.

* Bursaspor'un borcu nedir? UEFA kriterlerine uygun bir kulüp müsünüz?
    Kulübü 16 milyon dolar borçla teslim aldım. Bunun 9 milyon doları yönetici alacağıydı. Ben aday olurken "Herkes alacağını silsin" şartını koydum. İki gün içinde Bursalı işadamları 6.5 milyon dolar borcu sildi. Sonuçta gemiyi yüzdürmeyi başardık. En önemlisi futbolcularımızın alacaklarını ve primlerini gününde ödedik. Şimdi Türkiye'de futbolcuların çoğu Bursaspor'a gelmek için can atıyor. Geçen yıl Levent Kızıl olarak kulübe 2.5 trilyon kaynak yarattım.

"TEK YETKİLİ RAŞİT ÇETİNER"
    * En büyük desteği Belediye Başkanı Hikmet Şahin veriyor değil mi? Transferleri kim yapıyor?
    Vakıfköy Tesisleri'ni Özlüce'deki 20 bin metrekarelik tesislere taşıyacağız. Sayın Hikmet Şahin'in yaptığı bu modern tesisleri Aralık'ta teslim alacağız. Osmangazi Belediye Başkanı stadın oraya 1 trilyonluk dükkan ve kafe yapıyor. Geleceğimiz çok parlak. Bizde tek yetkili Raşit Çetiner... Raşit Hoca bana liste verir. Ben yönetimle paylaşırım. Bizde transfer yapıldıktan sonra duyulur. Önce Belediye Başkanı'na söylerim sonra da yönetime açıklarım.

* Görünen o ki beş yıl başkan kalmayı düşünüyorsunuz. Bursaspor'un bütçesi ne kadar?
    Benim sürem iki sene... Planlarımız yolunda giderse devam ederim. Ailemin ve iş ortaklarımın desteğini alıyorum. Eşim ve kızım önce istemedi ama şehir 6.5 milyon dolar borcu silince bu jeste onların da söyleyecek bir şeyi kalmadı. Şehir bana güvendi. Son seçimde rakibim 130 oy alırken ben 570 oy aldım. Bursaspor Türkiye'nin en büyük şehir kulübüdür. Kentte Bursasporluluk oranı çok yüksek. Burada Fenerbahçeli'si, Galatasaraylı'sı, Beşiktaşlı'sı eline bayrağı alıp sokağa çıkamaz. Bursa'da takımına sahip bir toplum var. Şimdi Sportif AŞ'yi ve Ticaret AŞ'yi kuracağız. 24 trilyon olarak düşündüğümüz bütçemiz 26 trilyon ulaştı. Bu bütçenin içinde sadece transferler yok. Vergi, sigorta ve eski sporcu borcu da var. Bu kamburu 3-4 yıl içinde eriteceğiz. Allah, Belediye Başkanımız Şahin'e zeval vermesin.

Kaynak:Sabah

Japonlar ‘ın Timsah aşkı

Önceki gün Galatasaray ile sezon açılışında karşılaşan Bursaspor'u bu maçta destekleyenler arasında Japon seyirciler de vardı.

Turistik gezi için Bursa'ya gelen Japon kafilesi, soluğu Atatürk Stadı'nda alarak Yeşil Beyazlı atkılarla maç boyunca Timsah'a alkış tuttular.

(Bursa Hakimiyet)

[QUOTE=johnhartson]

Bursa en büyük şehir kulübü

İki yıl sonra yeniden Süper Lig’e dönen Bursaspor’un başkanı Levent Kızıl, "Bursa kenti takımına sahip çıkıyor. Eski güzel günler çok yakında" dedi.

Bursaspor'un başkanlık koltuğuna oturduktan sonra kente eski havayı yeniden getiren ve yeşil-beyazlı ekibin iki sezon aradan sonra Süper Lig'e çıkmasını sağlayan Levent Kızıl, SABAH'a konuştu. İşte Levent Kızıl'ın gündem yaratacak çok özel açıklamaları:

* Bursaspor Başkanlığı'na niçin aday oldunuz?
    Bursaspor, 2004-2005'te küme düşünce şehir şok yaşadı. Bizim düştüğümüz yıl Süper Lig'e çıkan Sivasspor'un başkanı Mecnun Odyakmaz'a, "Bu işi nasıl başardın?" diye sordum. O da, "Şehri birleştirmeden bu iş olmaz" dedi. "Ben bu işi yaparım" diyerek kolları sıvadım. Belediye Başkanımız Hikmet Şahin, eski başkanlar, Bursa'nın en büyük ve duayen işadamları Celal Sönmez ile Cavit Çağlar'ın desteklerini aldım. Bölünmüş haldeki şehri bütünleştirdik. Raşit Çetiner ile anlaştık. Raşit Hoca'nın Bursa'ya gelmesi büyük şanstı. Transferi çabucak bitirdik. Yakın dostum olan Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk de katkıda bulundu. Kombine satışında rekor kırdık. Sezon açılımızı aile dostumuz Özhan Canaydın'ın katkıları sayesinde Galatasaray ile yaptık. O maçı kazanınca kentte, "Eski Bursaspor geliyor" havası oluşuverdi. Şampiyon olduk ve Bursaspor'u yeniden Süper Lig'e taşıdık.

"İNSANLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ"
    * "Yeniden aday olmayacağım" demenize karşın yine başkan seçildiniz. Fikrinizi ne değiştirdi?
    Şampiyonluk gecesi 50 bin kişi sokağa döküldü. Stattaki 25 bin kişi "Levent Kızıl bizi bırakma" şeklinde tezahürat yaptı. İstanbul'da yaşayan biri olarak başkanlık benim için zordu. Ama Bursa tarihinde hiç maç kaçırmayan bir başkan oldum. Futbolculara sahip çıktım. Geçen yıl maçlarımızı 18 bin seyirci ortalamasıyla oynadık. Bursaspor, Fenerbahçe'den sonra en çok seyirciye oynayan takımdır. Bu yıl da 10 bine yakın kombine sattık ve 2.5 milyon dolar gelir elde ettik.

* Bursaspor'un borcu nedir? UEFA kriterlerine uygun bir kulüp müsünüz?
    Kulübü 16 milyon dolar borçla teslim aldım. Bunun 9 milyon doları yönetici alacağıydı. Ben aday olurken "Herkes alacağını silsin" şartını koydum. İki gün içinde Bursalı işadamları 6.5 milyon dolar borcu sildi. Sonuçta gemiyi yüzdürmeyi başardık. En önemlisi futbolcularımızın alacaklarını ve primlerini gününde ödedik. Şimdi Türkiye'de futbolcuların çoğu Bursaspor'a gelmek için can atıyor. Geçen yıl Levent Kızıl olarak kulübe 2.5 trilyon kaynak yarattım.

"TEK YETKİLİ RAŞİT ÇETİNER"
    * En büyük desteği Belediye Başkanı Hikmet Şahin veriyor değil mi? Transferleri kim yapıyor?
    Vakıfköy Tesisleri'ni Özlüce'deki 20 bin metrekarelik tesislere taşıyacağız. Sayın Hikmet Şahin'in yaptığı bu modern tesisleri Aralık'ta teslim alacağız. Osmangazi Belediye Başkanı stadın oraya 1 trilyonluk dükkan ve kafe yapıyor. Geleceğimiz çok parlak. Bizde tek yetkili Raşit Çetiner... Raşit Hoca bana liste verir. Ben yönetimle paylaşırım. Bizde transfer yapıldıktan sonra duyulur. Önce Belediye Başkanı'na söylerim sonra da yönetime açıklarım.

* Görünen o ki beş yıl başkan kalmayı düşünüyorsunuz. Bursaspor'un bütçesi ne kadar?
    Benim sürem iki sene... Planlarımız yolunda giderse devam ederim. Ailemin ve iş ortaklarımın desteğini alıyorum. Eşim ve kızım önce istemedi ama şehir 6.5 milyon dolar borcu silince bu jeste onların da söyleyecek bir şeyi kalmadı. Şehir bana güvendi. Son seçimde rakibim 130 oy alırken ben 570 oy aldım. Bursaspor Türkiye'nin en büyük şehir kulübüdür. Kentte Bursasporluluk oranı çok yüksek. Burada Fenerbahçeli'si, Galatasaraylı'sı, Beşiktaşlı'sı eline bayrağı alıp sokağa çıkamaz. Bursa'da takımına sahip bir toplum var. Şimdi Sportif AŞ'yi ve Ticaret AŞ'yi kuracağız. 24 trilyon olarak düşündüğümüz bütçemiz 26 trilyon ulaştı. Bu bütçenin içinde sadece transferler yok. Vergi, sigorta ve eski sporcu borcu da var. Bu kamburu 3-4 yıl içinde eriteceğiz. Allah, Belediye Başkanımız Şahin'e zeval vermesin.

Kaynak:Sabah

--------------------------------------------------------------------

HELAL OLSUN BAŞKAN. LEVENT KIZIL BAŞKAN, BURSASPOR ŞAMPİYON...!

Cool

yok arkadaşlar bu sene için şampiyonluk gerçekten hayal.ii hatırlayın sıradışı hedefler koyduğumuz tek sene var.o da hagi nin başa geçtiği sene.ve o sene olanları hepimiz hatırlıyoruz.(maalesef düştük).bu sene başkan ve raşit hoca o yüzden böylr bir hedef koydu ki bence de haklılar.ama birde şunu hatırlayalım bursaspor un en başarılı olduğu zamanlara.sepp piontek geldi.ve altyapıyı kurdu takımdaki herşey yoluna girdi.onun zamanında başarılı olamadık fakat o gittiğinde herşey yerli yerine oturmuştu.ve bizde başarılı olduk.raşit hoca bunu gitmeden başarabilir.çünkü teknik adamlığın yanı sıra inanılmaz bi insan.oyuncularını hiçbir zaman ezmiyor.onlarla arkadaş çocuklarım diyor.başarı gelecektir.fakat gerçekçi olmak ve de sabretmek lazım.zaten çocukluğumuzdan beri sabrediyoruz.5 sene daha sabretsek ne olur ki?ayrıca şunu söylemek istiyorum.HEPİMİZ DUA EDELİMDE RAŞİT HOCA VE LEVENT KIZIL GİBİ UYUMLU BİR İKİLİ HEM UYUMUNU BOZMASIN HEM DE BURSASPORUMUZUN BAŞINDAN AYRILMASIN

Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri