Kullanıcı adı şifre girince istediğimi yapabiliyor muyum?
Kullanıcı adı şifre girince istediğimi yapabiliyor muyum?
2.5 senedir Antalya'ya gitmiyorum.Sebeplerinden bir tanesi uçan hamam böcekleridir.![]()
So what?
Saike
Bende şimdi odayı elektrikli süpürge ile çektim. Bu '' güve '' lerin sineklerini ve larvalarını falan. Bütün ranzamı falan çektim bastım detanı bastım detanı. Umarım böle böle kurutucam bu haşerelerin köklerini.
Bu günüde misafir odasında geçirecem. Yarın da duruma göre artık yatamam ben bir iki gün daha odamda.
Abi sen yazınca bir aratayım dedim şunu ekşi sözlük sanki insan öldürüyormuş gibi anlatıyorlar böceği
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...C3%B6ce%C4%9Fi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Allah bizi uçan hamamböceğinin şerrinden korusun.Daha karşılaşmadan ne idüğü belirsiz yaşam formundan nefret ettim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyler uyumamak için kahve kola için diyorlar. Bunu deneyen oldu mu ? Kahveyi kolanın içine boşaltınca zarar gelmesin midemize
Sözlüklerden yorumlara baktım. Gidip kola alıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
uyumamak için sevgiliniz tarafından terkedilin yeter
afyondan herkese selamlar bu gece izmire dönüp muhteşem performansımla siz sevenlerimi büyülemeye devam edeceğim
ne diyosam neyse![]()
Bööh. İğrenç tadı var. Zaten köpüklerini dökmekten kolayı içemedim. Bardağın 1/4'ne kolayı koydum ağzına kadar köpük oldu. Kaşıkla köpüğü dışarı attım yine az bişey kola koydum yine kaşıkla felan attım. 3-4 seferde anca bi bardak kolaya ulaşabildim
Bari uykumu kaçırsa.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah Cihan Ah![]()
Çarpıntı felan yapıyor diyorlar yorumlarda ama bakalım ne olacak![]()
Ne kasıyorsun ki sadece kahve içsen yeterdi.![]()
Yok ya bana etki yapmıyor o. Yarın öğlen 2-3 e kadar ayakta olmam lazım.
saçma sapan şeyler deneyerek midenizi bitirmeyin sonra başınıza çok kötü şeyler açarsınız bende bunun bi üst modeli olarak limon türk kahvesi kola karışımı yapmıştım.benim sana önerim bal muz ve ceviz kitaplara saldırırsın))
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Karamelli, fıstıklı çikolata var olmaz mı (Canga)![]()
imkan olmadığı için kağıtlar eralp![]()
Göz attım biraz da Allah'tan orada anlatılanlar gibi tecrübem yok pek.Bir keresinde terlikle öldürmeye çalıştığımda kafama sıçramıştı bir tanesi,en büyük vukuat bu.Ama insan huylanıyor valla,bazen nereye gittiklerine bakmaksızın oradan oraya uçuyorlar,acayip huzursuz hissediyorsun kendini.
Aga sokaklarda olsalar sorun değil de,bizim evde baya oluyordu,dediğin gibi özellikle yazları.Uçmasalar da sorun değil aslında.Eskiden avlanmaları kolaydı,sonra hızlı hareket etmeye başladılar,en sonunda uçmaya başladılar.Bir de acayip hızlı ürüyorlar.Bizim ev uzun süre boş oluyor.Tapuyu üstlerine yapmışlardır diye düşünüyorum şahsen.![]()
So what?
Saike
Boncuklu tabanca kullansak etkisiz hale getirebilirmiyiz biz bu böcekleri?
küçüçük böceği nasıl isabet ettirmeyi düşünüyorsun peki ?
Anlatılanlara göre mermiye kafa atıyorlarmış![]()