1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kariyer: Hamit Devedjioglu

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    London

Unhappy

Evet kariyerimizin ilk maçlarına devam ediyoruz, sıradaki maçımız Arkadaşlık Liginin ikinci maçı olan L'vady Utd Reserves takımı ile. Geçen maça oranla daha dengeli bir takım ile çıkan rakibimize karşı, daha ofansif bir oyun sergileyeceğiz. Özellikle Ramsey'in son zamanlardaki güzel forumuna rağmen bu maçta çift forvette Trevor ve yeni transferimiz Kearney'e forvet hakkını devrettim.

Topla daha fazla oynamak istediğim için McQuillan'ın yerine Friel'i, Platt'ın yerine ise Jonston'ı oyuna sürdüm. %80 lik pas alış verişi ile takımın en yüksek pas yüzdesine sahip Wilson ise takımın sol kanadında topu ileriye aktarmaya çalışacak.

Takım olarak, geçen maçlara oranla daha yavaş ve paslı bir oyun oynayacağız. Özellikle gördüğüm maçlardaki eskiklikler üzerinde oyuncularım özel olarak antreman alacaklar. Biraz yorucu olacak ama 1 sezon sonunda iyi bir takım kurmaya çalışıyorum. Tabi, takımın menfaatlerinide düşünüyorum, bu nedenlede oyunculara fazladan maaş vermeden £60-90 arasında bir ücret ile takıma bağlamaya çalışıyorum.

Dostluk maçlarında seyircilerimizi türbünlerde göremesekte, onların bizi desteklediğini biliyorum.

Sezona Dostluk Liginin ardından, gideceğimiz İrlanda turu sonrasında başlayacağız. Rakipleri seçerken bize yakın rakipleri seçmekte ısrarcıydım.

Sezona dostluk maçları ardından 1 haftalık tatille açacak olan Limavady Utd. baştan sonra her maçta kazanmak için çıkacak, kazanabildiğimizi ise alıp eve götüreceğiz.

Tüm rakiplerimize başarılar dileriz.

Maç dizilişi:

L'vady Utd. 4-1 L'vady Utd Reserves

Spoiler: Maçın Anlatımı 

[YOUTUBE="eb86X75FMH8"]L'vady Utd - L'vady Utd Reserves[/YOUTUBE]
    Last edited by xwerswoodx : 18.Haziran.2012 at 00:31

Mesaj Yetkileri