5,5 milyon euro ne abi şaşırmış mı bizimkiler ?
5,5 milyon euro ne abi şaşırmış mı bizimkiler ?
Ozgur Cek denenmeliydi o bolgede, 5.5 milyon cok buyuk para vermis Fenerbahce.
Kayseride masAllah, Genclerbirliginin bi degisik versiyonu oldular
Son bi kac senede sattiklari futbolculardan ciddi gelir elde ettiler ama o anadolunun parlayan yildizi futbol anlaminda birsey ifade etmediginide gosterdiler. Supermarket zinciri felan acsa baskanlari cok basarili olur.
Böylece, Türkiye'de İsmail kadar değerli bir sol bekimiz daha ortaya çıktı.Bunu laf atmak, dalga geçmek amacıyla değil; bilakis Türk futbolculara bu kadar uçuk bonservis isteyen ve buna göz yumup o paraları veren yöneticiler için söyledim. Şu yabancı sınırının değiştirilmesi hiç iyi olmayacak. Daha şimdiden uçmaya başlamışlar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
3 m euro diye duydum bonservisini
Yabancı sınırı kaldırılmadıkça Türkiye Ligi'nden cacık çıkmaz söyleyeyim size.
Sarı-lacivertliler, Hasan Ali için Kayserispor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçe ayrıca kaleci Ertuğrul'u da 2 yıllığına sarı-kırmızılı kulübe kiralayacak.
Kayseri yine satmam satmam diyip yaptı yapacagını.![]()
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Reto Ziegler ile yollarını ayırırken; Mehmet Topal transferini de hafta sonu açıkalyacak. (NTV Spor
Hadi gel artık Topal
Ziegler'in kalma çabaları işe yaramadı demek.![]()
Ziegler toptan anlamazdi ama iyi insandıyolu açık olsun .
Topal i aldıysak bana kalırsa UEFA dan iyi haber geldi kulübe.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Reto Ziegler ve Hasan Ali Kaldırım arasında pek futbol farkı yok, durum böyleyken kontenjanı yabancı birine harcamak mantıksız olurdu, Hatta ben savunma hattına yabancı hakkının kullanılmasını istemiyorum. Lugano tarzı ekstra oyuncular olmadıkça Türk oyuncular o bölgeleri çok iyi idare edebilir.
Yerli
Yerli-Yerli-Yerli-Yerli
Yabancı-Yabancı-Yabancı
Yabancı-Yabancı-Yabancı
Yaratıcı ve Skor üretici tüm oyuncularınızı farklı futbol iklimlerinden edinmek takıma kuvvet kazandıracaktır.
...
Takım yerliler ve yabancılar olarak ikiye bölünür o zaman defansif Türk ofansif yabancı uyum sorunu olabilir
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bir takımda yabancı oyuncu(lar) varsa her zaman bir bölünme ve uyum problemi olacaktır. Mesele bunu ne kadar az sahaya yansıtabildiğindir. Aslında boşlukları doldurmak gerekirse ;
Volkan
Gökhan-Serdar-Bekir-Hasan Ali
Cristian-Transfer-Transfer
Kuyt-Sow-Stoch
Şeklinde hali hazırda bir kadro mevcut. Bakalım nasıl şekillenecek.
...
serdar bekir avrupada is yapmaz gibi bence yobonun bonservisi alinmali
Mbiwa diye heveslendirdiler Mbiwa gelse defansımız tamamdır.
Fenerbahçe'nin stoper hattı Serdar(Bekir) - Yabancı şeklinde olmalı bence...Yoksa Avrupa'da başarı zor gelir gibi...Mbiwa gelse muazzam olur Montpellier niye bıraksın diye düşündürmüyor da değil adam Ş.L. oynayacak buraya gelse oynamayabilir Fener'in elenme ihtimali de var sonuçta...
Fazlasıyla yapar oyunculara güvenmek zorundayız, Serdar'da Bekir'de performansları sayesinde Milli Takım düzeyine yükselmiş oyuncular. Oyuncu Türk olunca hata daha çok göze batıyor. Geçen sezon Serdar'ı yapmış olduğu hataları Yobo'da yaptı ama kesik yediğini göremedim. Okan Alkan bir önceki sene Yeni Malatya maçında yaptığı bir hata yüzünden kesik yedi oysa Ziegler geçen sezon bizi çıldırtmıştı. Artık tahammül katsayımız yerli oyuncular için yükselmek zorunda. Milli Takım düzeyine erişmiş oyunculara güvenemeyeceksek kapatalım kepenkleri gitsin : )
...
sağ ve sol beklerimiz emin ellerde. bekir de güven veriyor nedense. defans için sıra geldi soyadının başında m' olan zenci defans transferine.
O zaman Sertleştiririz : )
...
fazlaca Lucio haberleri var İtalyan medyasında anlaştığımıza dair.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Serdar'ı orta sahada denesek bence pişman olmayız![]()
Milli Takımdan sakat olarak Fenerbahçe'ye gelmiş ve koca sezonun yarısında forma giyememişti. Forma giymediği zaman sakallarının aldığı şekli düşünürsek bunun uzun bir süre olduğunu anlamak zor olmasa gerek : )
Yeni bir takım, yeni arkadaşlar, yeni bir oyun düzeni ve işin kötü tarafı herkes yolun yarısındayken sen daha yeni başlıyosun. Hataları elbette olacaktı, uyum ve konsantrasyon sorunu vs. Şanssız olduğu nokta buydu ama ben inanıyorum ki iyi bir kamp dönemi geçirmesi durumunda çok rahat formayı alabilecek kapasiteye sahip. Geriden oyun kurabilecek, pas dağıtımını rahatça yapabilecek teknik kapasitesi yüksek Stoperler bulmak kolay değil. Genç yaşıyla beraber onu mutlaka değerlendirmeliyiz.
Tekniği ve oyun bilgisi Selçuk'tan kat be kat yüksek, neden olmasın : )
...
lucio haberleri gittikçe çoğaldı.
2 yıl rahatlıkla götürür bizi.
(/s)
Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak: Fenerbahçe'den şu ana kadar resmi teklif gelmedi.
Tribün Dergi
Last edited by RaSenGan : 19.Haziran.2012 at 17:55
kaynak da koy bari.
(/s)