Sayfa 747 / 1204 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
22,381 ile 22,410 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anlayamadım abi Geçenlerde Ünal Aysal açıklama yapmıştı "Satmak isterlerse görüşür, alırız" tarzında. O açıklamadan sonra "Burak "düzgün çocuktur" (Buradan "Bizi bırakıp rakibimize gitmez" lafınıda çıkarabiliriz) Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum" demesi satmak istemediklerini gösteriyor bana. En azından bize satmak istemiyorlar. Yurt dışına gidebilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
    Hocam eğer ülkede şu şike davası mıdır nedir 1 yıldır bitmek bilmeyen davada fenerin aleyhine bir sonuç çıkarsa bunun olma ihtimali yükselir beşiktaşında o borcun çoğunu kapatması da en 4 yıl kadar sürer ve Galatasaray'a alıp yürüme hakkı verildiğinde güzelce bir şekilde uefa kupasını aldığımız ve 2002deki milli takımın kadrosunu oluşturduğumuz görülür.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bizim Münih olma gibi bi şansımız yok en azından 5-10 senelik bir dönem içinde yok. Bize en güzel idol Porto'dur. CL'de devamlılık, kaldırılan UEFA kupası 3e5e alınıp 40a50ye satılan oyuncular. En gerçekçi ve olması gereken hedef budur. Porto olursak maddi güçte gelir o zaman Bayern hedefini koyabilirsiniz önünüze.

Bence şu anda Porto hedefi olmak bana daha zor göründü çünkü bizim ülkemizdeki teknik direktörle fatih hoca da olsun kolaya alışmış hocalar bu ülkede arsene wenger veya ferguson cruyff tarzında sabırlı hoca ve yönetim yoktur ve Galatasaray camiası gibi bir camiada bunun olması daha zor olur.Tabi bu Porto sistemi işine başlanacaksa Liverpool un Trt ile anlaştığı gibi Galatasaray da bu şekilde alt yapıya önem vermeli tabi Liverpool 1 tane götürüyor İngiltereye bizim ise en az 10 tane her dönemden oyuncu yetiştirmemiz gerekir ve oyuncu koçluğu küçük yaş da başlamalıdır ve antrenörlerimizin daha eğitimli olması gerekir futbol konusunda

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Anlayamadım abi Geçenlerde Ünal Aysal açıklama yapmıştı "Satmak isterlerse görüşür, alırız" tarzında. O açıklamadan sonra "Burak "düzgün çocuktur" (Buradan "Bizi bırakıp rakibimize gitmez" lafınıda çıkarabiliriz) Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum" demesi satmak istemediklerini gösteriyor bana. En azından bize satmak istemiyorlar. Yurt dışına gidebilir.
    yurt icine satmak istememeleri normal hele hele istanbula satmak istememeleri gayet normal.. gökdeniz ile fatih tekke zamaninda istanbula transfer olacakken bu adamlarin arabalari kursunlandi aileleri tehdit edildi burak da bunlari biliyordur zaten sadri sener acik acik basinda tehdit etti istanbula giderse trabzona bir daha ayak basamaz diye gs burak transferini unutsun imkansiz bir olay su an icin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dun yazmistim Melo oyle boyle kalacak diye bugun AMK da yazmis duyumlari aldigim buyugumun gidip elini opecegim ne dese dogrulaniyor gibi ama Barnetta ve Arshavin haberini bir turlu gormedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yurt icine satmak istememeleri normal hele hele istanbula satmak istememeleri gayet normal.. gökdeniz ile fatih tekke zamaninda istanbula transfer olacakken bu adamlarin arabalari kursunlandi aileleri tehdit edildi burak da bunlari biliyordur zaten sadri sener acik acik basinda tehdit etti istanbula giderse trabzona bir daha ayak basamaz diye gs burak transferini unutsun imkansiz bir olay su an icin..
    Niye Trabzon'a ayak basamiyor imiş?Topuklarindan mi vurdurtacak Trabzon'a inerken Burak'i?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Dun yazmistim Melo oyle boyle kalacak diye bugun AMK da yazmis duyumlari aldigim buyugumun gidip elini opecegim ne dese dogrulaniyor gibi ama Barnetta ve Arshavin haberini bir turlu gormedim
    Olurda Adebayor gelirse el öpmeye bende gelicem senle
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahaha forumca gideriz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Eğer transfer varsa böyle açıklama gelir. Bu yöneticileri hiç tanımamışsın.
    Yeni açıklama var sanırım

SADRİ ŞENER: Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon Euro'ya Kadar çıktı ama 10 da verseler Burak'ı bırakmayız.. Avrupa'dan da henüz teklif yok.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah korumuş bizi o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni açıklama var sanırım

SADRİ ŞENER: Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon Euro'ya Kadar çıktı ama 10 da verseler Burak'ı bırakmayız.. Avrupa'dan da henüz teklif yok.
    Avrupalı gelir verir 5m euroyu götürür Burak'ı.Sadri Şener'de bu laflarıyla kalır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Avrupalı gelir verir 5m euroyu götürür Burak'ı.Sadri Şener'de bu laflarıyla kalır.
    Avrupaya satmayız demiyor ki zaten. Türk takımlarına satmaz. Ben olsam bende satmam Türk takımda 7-8'e vereceğime yabancı takımda 5 e veririm

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İstesede satmama gibi bir lüksü yok zaten abi 5m euroyu getiren Burak'ı götürüyor.Zaten bize gelsin istemiyorum ama sırf yurt içi diye 10m euroyu çöpe atıp 5m euroya boyun eğen kişi kulübün menfaatlerini düşünmüyordur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İstesede satmama gibi bir lüksü yok zaten abi 5m euroyu getiren Burak'ı götürüyor.Zaten bize gelsin istemiyorum ama sırf yurt içi diye 10m euroyu çöpe atıp 5m euroya boyun eğen kişi kulübün menfaatlerini düşünmüyordur.
    Satmama lüksü yok derken ? 5 ve üstü veren olursa direk gidiyor diye madde mi var ? Öyle ise Sadri Şener nasıl" 7 verdiler bırakmadık" diyebiliyor ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Satmama lüksü yok derken ? 5 ve üstü veren olursa direk gidiyor diye madde mi var ? Öyle ise Sadri Şener nasıl" 7 verdiler bırakmadık" diyebiliyor ?
    Yurtdışında ki kulüpler 5m euro verince serbest kalmıyormu ki Burak ? Öyle bir madde yok mu sözleşmesinde ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilmiyorum bende sana soruyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Yabancı kulüpler 5 verirse Burak'ı alabilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arshavin gelrise yolu tarif et Kaan senden önce ben gideceğim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir şeyi 40 kez söylersen olur derler ya hani. uA forumda 40 milyon kez falan Matias Suarez ismi geçti heralde, acayip istek var Yönetimden biri girse ya şu foruma

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Matias Suarez çok iyi olur ve internette alper potuk' un Galatasaray'a geleceği yönünde haberler var 3milyon+2 oyuncu verilecekmiş internette çok yazılmaya başlandı

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Şahsen ben Alper'i beğeniyorum. Değişik bir stili var, defansif yönü kuvvetli ama aynı zamanda teknik bir oyuncu. STSL'den gelmesini istediğim 4 isim vardı Alper, Amrabat, Popov ve Dany. Birini aldık bakalım diğerleri ne olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Biraz önceki trabzonun soner transferinden sonra büyük ihtimalle alperi istemeyeceklerdir artık ve gerçekte çok izlemedim alperi fakat fmde eskişehirden aldığımda alperi takım küme düşmüştü önceki sezonda ilk 8deydi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hani ola ki Melo'yu falan alamazsak, Cana'nın geri dönmesini isterim şahsen.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"O, Arjen Roben, Wesley Sneijder gibi Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor"

Ne içtin Fazeli bizede getir.

Hamit, Fener'e Mi, Cim Bom'a Mı?

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Hamit Altıntop, kararını 2 hafta içerisinde verecek. Şu anda tatilde olan Hamit Altıntop, tatil dönüşü menajeri Reza Fazeli bir araya gelecek ve bir karar verecek.

Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a bir açıklama yapan Fazeli, "Hamit şu anda tatilde. 2 hafta içerisinde tatili bitecek. Biraraya geleceğiz ve bir karar vereceğiz. Gelen teklifleri yeniden gözden geçirecek; ancak Hamit, Real Madrid'te de devam edebilir" dedi.

TRANSFER SÜRECİ TAMAMEN KAPANMADI, HAMİT YENİ BİR DEĞERLENDİRME YAPACAK

Galatasaray'la yapılan İstanbul'daki görüşmede bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Fazeli, "Galatasaray'la bildiğiniz gibi bir görüşme yaptık. Ancak bu görüşmenin ayrıntılarından asla söz etmem. Ortak bir noktada bulaşamadık. Ancak bu transfer sürecinin tamamen kapandığı anlamına gelmiyor. Temel olarak transfer süreci devam ediyor. Hamit'le yeni bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.

FENERBAHÇE'YLE BİR TRANSFER MÜZAKERESİ OLMADI

Reza Fazeli, Fenerbahçe'yle ilgili iddialar için ise "Fenerbahçe'yle bir transfer müzakeresi içerisinde olmadık; fakat bazı insanlar beni aradı. Bu hep olan, rutin bir şey. Biliyorsunuz Türk kulüpleri her dönem Hamit'le ilgilenmiştir" dedi.

HAMİT'İN TRANSFER KRİTERLERİ

Galatasaray'ın önerisiyle ilgili detaylardan bahsetmek istemediğini yineleyen Fazeli, "Hamit bir karar verecek. Vereceği kararda elbette önemli kriteler var. O, Arjen Roben, Wesley Sneijder gibi Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. Doğal olarak onun için maddi kriterler kadar yer aldığı takımın yarışmacı özelliği, yarıştığı kulvarlar, iddialı ve iyi bir projeye sahip bir ekip olması da önemlidir" diyerek, Hamit tercihinde belirleyici olacak kriterlerle ilgili ipucu verdi.

MOURINHO HAMİT'İ SEVİYOR VE KALMASINI İSTİYOR

Reza Fazeli, Jose Mourinho'nun Hamit'le ilgili ne düşündüğü yönündeki soruya ise, "Mourinho, kesinlikle Hamit'i çok seviyor. İyi bir karaktere sahip olduğunu ve son derece iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyor. Mourinho, Hamit'in takımda kalmasını istiyor. Ancak gelecek teklifleri değerlendirmek isterse, bunu da saygıyla karşılayacağını belirtiyor. Kısacası, Mourinho'nun Hamit'e bakışında hiçbir sorun yok. Hamit isterse Real Madrid'te devam edebilir, gelen teklifleri değerlendirmek isterse, bu konuda Mourinho onun önünü açıyor" dedi.

REAL MADRİD ELBETTE Kİ SATIŞ BEDELİ TALEP EDİYOR

Fazeli, Real Madrid, Hamit için bonservis ücreti istiyormu sorusuna "Elbette istiyor. Ancak parasal beklentinin ne olduğu konusunda bilgi veremem" dedi.

ALMANLAR GERÇEKTEN HAMİT'E TALİP Mİ?

Fazeli, "Wolfsburg, Werder Bremen, Hamburg ve Valencia" gibi kulüpler Hamit'i gerçekten istiyor mu?" sorusuna ise "Hamit için çok sayıda opsiyon var" demekle yetindi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hani ola ki Melo'yu falan alamazsak, Cana'nın geri dönmesini isterim şahsen.
    Cana, Galatasaray'in orta sahasinda oynayacak bir oyuncu degil bence.

Ozverisi, istekli oyunu harika. Ama Cana daha cok bir ligin orta siralarina oynayan ve topu rakibe daha cok veren takimlara uygun bir futbolcu. Mesela Orduspor'da oynasa, Gosso gibi cok ovgu alan bir oyuncu olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SAĞ VE SOLAÇIK, ORTA SAHA

Ünal Aysal, transfer düşünülen mevkilerle ilgili olarak da şunları söyledi;
    "Bizim takımımızın genel olarak herkes biliyor, bir derinliği yoktu geçen sene. Ama malesef her pozisyonda bir kişi veya iki kişi ile götürdük. Ama şimdi bir de Avrupa hedefimiz var. Bunu yerine getirmemiz için bizim sağ ve sol açıklara, bir de orta sahaya bir takviyeye ihtiyaçımız var. Defanstaki eksiğimizi kapattık gibi görünüyor şu anda. Fazla yok aşağı yukarı 4-5 kişilik güzel bir takviyeyle bu takım bu seneyi güzel bir şekilde göğüsler.
    İsim veremem. Ama bu ay sonuna doğru bütün isimleri birarada açıklayacağız. Öyle bir planlama ve program yaptık."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya bunlar da niye hepsini aynı anda açıklıyor ki. Açıklasınlar işte ara ara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet almıyacak olmamız beni şaşırttı.Umut bile sadece kapa bildirildi.Necati ile ilk görüşmeler olumsuz geçti.Baros muhtemelen yolcu.Bu durumda yabancı olarak Elmander kalıyor .Valla yabancı bir forvet almazsak hayal kırıklığına uğrarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence transferlerin içinde 1-2 tane Mustafa Sarp potansiyelli oyuncu var, birlikte açıklıyolarki diğer isimlerle arada kaynasın bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-5 kişi demiş başkan.3 bölge kesin zaten kanatlar ve orta saha.Melo kalır desek en fazla 4 oyuncu takıma katılacak.2'si as 2'si yedek olacak.O iki oyuncudan birisi de Türk olucak.Yıldız transferi olacak diyordu Ünal Aysal.O yabancı kim olacak çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default "G.Saray'ı büyük kulüp bilirdik"

Eski Beşiktaşlı'dan, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ı şok eden e-posta...

Galatasaray'da "Transferi sen mi yaptın, ben mi yaptım" karmaşası sürerken, Almanya'dan gelen bir e-posta ortalığı karıştırdı.

Milliyet'in haberine göre Başkan Ünal Aysal'a zehir zemberek mail atan isim, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve şu an Kaiserslautern'in başkanlığı yapan Stefan Kuntz'tan başkası değildi. Bundesliga'dan geride bıraktığımız sezon düşen Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan'ın top koşturduğu kulübün başkanlığını yapan Kuntz'un, çok ağır ifadeler içeren mesajlarının Başkan Ünal Aysal'ı bir hayli şaşırttığı bildirildi.
    Kuntz'un ağır ifadeler içeren maili şöyleydi:

"Biz Galatasaray'ı büyük bir kulüp olarak bilirdik. Oyuncumla anlaşmıştınız. Geldi, bize ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine istemeden de olsa kulüp yetkilileriniz ile masaya oturduk. Anlaşma da sağladık. Bunu yaparken de 2 milyon eurodan 1 milyon euroya kadar indik. Resmi yazışmalar oldu. Sonra vazgeçtiniz. Benim oyuncum bu saatten sonra nasıl faydalı olacak. Bu nasıl ciddiyet. Büyük hayal kırıklığı yaşadım".

Davala aramıştı
    Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in listesinde olan Olcay Şahan için, ilk teması kuran isim yardımcı antrenör Ümit Davala olmuştu.

Davala, genç oyuncuyu arayarak, "Seninle ilgileniyoruz" mesajı vermiş ve bunun üzerine menajerliğini de yapan ağabeyi Osman Şahan İstanbul'a çağrılmıştı. Kulübü ve oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal da, Almanya'da bulunan eski sarı-kırmızılı oyuncu Erdal Keser'i aramış ve futbolcuyla ilgili olumlu referanslar almıştı.

Teknik patron Fatih Terim'in vazgeçmesi sonrası Olcay transferini askıya alan sarı-kırmızılılara, Almanların tepkisi ise Stefan Kuntz'un sitem dolu mailiyle gerçekleşti. Kaiserslautern 14 Haziran'da toplanırken, Olcay Şahan da takımıyla beraber çalışmalara başladı.
    Sabah
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri