-
20.Haziran.2012, 15:18
Bir konu A ile başlar ve süreç uzadıkça Z olur. Bu süreçte malesef bu konuma geldi. Ben ara ara bazı şeyleri hatırlatıyorum ki unutmaya çalıştığımız konular geri planda kalmasın.
Aziz Yıldırım, Federasyon Başkanını parmağında oynatıyor. İkisi kanka olmuşlar diğer takımlara geçirme gibi muhabbetlerden bahsediyorlar. Hadi şike yok, tehdit yok bunları da mı görmüyorsunuz? Eğer savcı bu konuşmaları uydurmadıysa izahatı nasıl yapılabilir?
Ben Türk Futbolunda böyle adamları görmek istemiyorum. Ünal Aysan böyle ise onu da görmek istemiyorum, Fatih Terim böyle ise onu da görmek istemiyorum. Bu ülkenin spor yöneticiliği bölümünden mezun kişileri takım makamlarında görmek istiyorum. Bu işin şikesiz, tehditsiz bölümüdür.
Bana ceza gelirse sizi duman ederim, sizi seçtiren kim gibi yaklaşımlarla cezasını düşüren kim? Kendisine muhalefet olanları darp etme konusunda yönlendiren kim? Bunlar tehdit değil mi?
Aziz Yıldırım ile belli yöneticiler toplantı yapıyor. Toplantıdan çıkanlar birilerini arıyor, aradıkları kişi menajeri aranıyor, menajer İbrahim Akın ile buluşuyor, İbrahim Akın hocaya telefon edip şikeyi soruyor. Nice böyle bağlantılar ama hala bizim muhasebe kayıtlarımızda kesilmiş fatura yok diyoruz.
Mesaj Yetkileri