Sayfa 197 / 578 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Galatasaray-Ordu maçını bildiğin çatıdan izlemiştim.39 bin çok iyi rakam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aysal dedi zaten durduracağız diye.Bilet ile gireceklere 8-9 bin yer ayrılır heralde.40 bin deli rakam.Helal olsun valla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Taraftar abartmış bu kombine alayını 39.246 nedir yahu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ben Galatasaray-Ordu maçını bildiğin çatıdan izlemiştim.39 bin çok iyi rakam.

Ben de o maçı çatıdan izledim Hatta çatının ilk üç sırasını da kombineliler kaptığı için 4-5.sırada izlemiştim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu gazla bu sene Avrupa'da başarı gelirse seneye Olimpiyat'a gideriz ya da Arena'nın kapasitesi arttırılır, yetmez bize orası
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Durdurulmasın şu kombine arkadaş. GsBonus'a başvurduk gelmesini bekliyoruz bizde alacağız 2 tane durmasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seneye Şampiyonlar Ligin'de grubu 3. bitirirsek 4 kupa birden alacağımızı düşünüyorum. Gruptan çıkarsak 3 kupa cepte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Seneye Şampiyonlar Ligin'de grubu 3. bitirirsek 4 kupa birden alacağımızı düşünüyorum. Gruptan çıkarsak 3 kupa cepte
    Ne yazık ki gerçek hayat FM gibi değil

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ne yazık ki gerçek hayat FM gibi değil
    Arkadaş bunu kadroya bakarak söylemedi bence söyleme nedeni: takımın başında Fatih Terim var ve 52bin kişinin önünde oynayacaksın bu çok büyük bir avantaj o atmosferde hangi devler kaybetmedi ki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önemli olan Arena da değil önemli olan deplasmanda da oynamak.Deplasman da oynayamadığın sürece lig dahil hiç bir kupayı alamazsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Arkadaş bunu kadroya bakarak söylemedi bence söyleme nedeni: takımın başında Fatih Terim var ve 52bin kişinin önünde oynayacaksın bu çok büyük bir avantaj o atmosferde hangi devler kaybetmedi ki
    Çok uçmaya başlamışız bence, seneye şampiyonluk bile garanti değil. FM gibi değil gerçek hayat. Türkiye liginde şampiyon olalım, şampiyonlar liginde grupta 4. olmasak yeterli. 5 sene böyle gitsek zaten sonrası gelir. Ama daha bir şampiyon olduk hemen coşmaya başladık yok 3 kupa yok 4 kupa falan diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uefa Kupasını alırken işi deplasmanda bitirdiğimiz unutulmasın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Takım Arena'da sanki banko kazanıyor ha yapmayın Play-offta gördük deplasman maçları olmasa şampiyonluk gittiydi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen bizim Arena'da kazanmamız lazım, deplasmanda bi şekilde kazanıyoruz zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Deplasmanlar sorun degilde arenada oyunculara ne oluyorsa cok rahat cikiyorlar kazandik havasinda ozellikle playoffta cok gorduk bunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSpor'un son dakika haberine göre; Milangaz, Beşiktaş takımının sponsporluğundan çekildi. Ergin Ataman, Galatasaray'a gidiyor.[/I]

Oha falan oldum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet ergin ataman galatasaraya gelcek diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milangaz sponsorluktan çekildi, Ergin Ataman Galatasaray'a gidiyor.(via; İsmail Şenol)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    SON AN: Ve Ergin Ataman G.Saray'da..
    Ergin Ataman gelebilcek en iyi 2-3 koçtan biriydi ama ben keşke Oktay Mahmudi gitmeseydi diyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Abdurrahim Albayrak : Biz Hasan Ali'yi istesek bizden 20 Milyon Euro isterlerdi herhalde. Bu meseleye çok üzüldüm.

Abdurrahim Albayrak: Amrabat icin 7 mio € teklif ettik. Yükseltin dediler 7,5 mio €`ya ciktik. Kayseri 15 mio € istedi.

Abdurrahim Albayrak : Ben görüşme esnasında hocamıza ulaşamadım ama eğer ulaşabilsem kesinlikle 7.5 vermemize izin vermezdi.

Abdurrahim Albayrak : Amrabat için verilecek 7.5 Milyon'un bir kısmı kulüpten çıkmayacaktı, ben o işi de halletmiştim.

Abdurrahim Albayrak : " Umut Bulut ile ilgili bi sorun çıkacağını sanmıyorum, tatilde olduğu için biraz uzadı. "

Abdurrahim Albayrak : Zannediyorum ki bu hafta sonu veya hafta başı Necati ve Sabri konusunu halledeceğiz. Necati konusu belli bi noktada.

Abdurrahim Albayrak : Hamit bizim çok istediğimiz bir futbolcu. Ancak Madrid'den çok iyi bir miktarda para alıyor. Yaklaşık 3.5 M € alıyor.

Abdurrahim Albayrak : Oradan 3.5 Milyon € alan bir oyuncuya biz 2 Milyon € teklif edersek şık olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Abdurrahim Albayrak : Oradan 3.5 Milyon € alan bir oyuncuya biz 2 Milyon € teklif edersek şık olmaz.
    Madrid ile anlaşılıp kiralanaz mı, onlar 1 milyon eurosunu ödesinler gerisini biz seve seve veririz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Albayrak diyor ki Fatih hoca 7.5 vermemize kesinlikle izin vermezdi. Transfer 7.5 M €'ya bitseydi acaba Fatih Terim bunu öğrenince ne derdi çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Demek ki bu transfer işlerinde düzenli bir kurgu var ve transfere soyunan kurgu dayatması nedeniyle hep aynı konuşuyor.

Adnan Polat'ta kılı kırk yarıyoruz, fazla para harcamak istemiyoruz diye güzelim adamları almayıp 7 milyonu Stancu'ya vermişti. Fatih Hoca ona fazla dedi, buna fazla dedi deyip sonunda gereksiz bir adama 10 milyonu verirler. İşi uzatırsan Stancu'ya, Riera'ya kalırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bişey sorcam FT'me ulaşamadk ne demek ya? Ben bu olayı anlamadım snuçta takımın patronu o değlmi ondan habersz transfer... ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    bişey sorcam FT'me ulaşamadk ne demek ya? Ben bu olayı anlamadım snuçta takımın patronu o değlmi ondan habersz transfer... ?
    Transferin ondan habersiz yapıldığı yok.Kendisinin bilgisi ve izni doğrultusunda görüşme yapılmıştır.Sadece görüşme sırasında ulaşılamamıştır bildiğim kadarıyla kendisi tatilde haliyle adamın biraz kafa dinlemesi gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cenazesi varmış Fatih Terim'in, dayısı vefat etmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cenazesi varmış Fatih Terim'in, dayısı vefat etmiş.
    Evet işte bunu bildiğim için söylüyorum.
    Sonuçta oyuncuya verilen bonservis bedeli oyuncunun performansını etkileyen bir değişken. Çok verince oyuncu o paranın altında ezilebiliyo. Bunu en iyi Terim anlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"Amrabat gelmeyince gece uyuyamadım"

http://www.maraton.com.tr/Amrabat-ge...l#.T-Mr-rU0PdV

haberin tamami.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Abdurrahim Albayrak: Amrabat icin 7 mio € teklif ettik. Yükseltin dediler 7,5 mio €`ya ciktik. Kayseri 15 mio € istedi.

adamlar kisacasi kibarca size bu oyuncuyu satmayiz demek istemisler..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtılıyor

GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapılıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından katılan bayii ve mağaza temsilcilerine GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu'nun tanıtıldığı toplantı, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A. Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli'nin konuşmasının ardından GSStore Tasarım Ekibi tarafından günün moda trendlerine uygun olarak hazırlanan 2012 Sonbahar Koleksiyonu Sunumu ile devam ediyor.

GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu; “Mücadele” ana temasından hareketle Galata, Ali Sami Yen, Made In Hell, Peşindeyiz ve Aslan Parçası olmak üzere 5 farklı temadan oluşuyor. Galatasaray Spor Kulübü’nün kuruluş mücadelesinden başlayarak tüm spor branşlarında verdiği mücadeleyi ve kazandığı sayısız başarıyı, modern tasarımlarla taraftarlarımıza sunacak olan koleksiyon, 170 parçadan meydana geliyor. Koleksiyonu diğerlerinden farklı kılan en temel unsur ise GSStore’un bir ilke imza atarak bugüne kadar kazanılan pek çok başarıda emeği geçen efsanevi sporcuların anısına bir retro serisini içeriyor olması. Koleksiyona farklı bir anlam katan ve taraftarlarımızdan yoğun ilgi göreceğine inanılan Retro Serisi, efsanevi sporcuların kendi dönemlerinde giydikleri ürünlerden hareketle tasarlanmış parçalardan oluşuyor.

GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, 22 – 23 Haziran 2012 tarihlerinde de ürün sunumları ve sipariş alma işlemleriyle devam edecek.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13775.php

Mesaj Yetkileri