Ben Galatasaray-Ordu maçını bildiğin çatıdan izlemiştim.39 bin çok iyi rakam.
Ben Galatasaray-Ordu maçını bildiğin çatıdan izlemiştim.39 bin çok iyi rakam.
Aysal dedi zaten durduracağız diye.Bilet ile gireceklere 8-9 bin yer ayrılır heralde.40 bin deli rakam.Helal olsun valla.
Taraftar abartmış bu kombine alayını39.246 nedir yahu
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu gazla bu sene Avrupa'da başarı gelirse seneye Olimpiyat'a gideriz ya da Arena'nın kapasitesi arttırılır, yetmez bize orası![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Durdurulmasın şu kombine arkadaş. GsBonus'a başvurduk gelmesini bekliyoruz bizde alacağız 2 tane durmasın![]()
Seneye Şampiyonlar Ligin'de grubu 3. bitirirsek 4 kupa birden alacağımızı düşünüyorum. Gruptan çıkarsak 3 kupa cepte![]()
Önemli olan Arena da değil önemli olan deplasmanda da oynamak.Deplasman da oynayamadığın sürece lig dahil hiç bir kupayı alamazsın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok uçmaya başlamışız bence, seneye şampiyonluk bile garanti değil. FM gibi değil gerçek hayat. Türkiye liginde şampiyon olalım, şampiyonlar liginde grupta 4. olmasak yeterli. 5 sene böyle gitsek zaten sonrası gelir. Ama daha bir şampiyon olduk hemen coşmaya başladık yok 3 kupa yok 4 kupa falan diye.
Uefa Kupasını alırken işi deplasmanda bitirdiğimiz unutulmasın.
Takım Arena'da sanki banko kazanıyor ha yapmayınPlay-offta gördük deplasman maçları olmasa şampiyonluk gittiydi...
Aynen bizim Arena'da kazanmamız lazım, deplasmanda bi şekilde kazanıyoruz zaten![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Deplasmanlar sorun degilde arenada oyunculara ne oluyorsa cok rahat cikiyorlar kazandik havasinda ozellikle playoffta cok gorduk bunu![]()
NTVSpor'un son dakika haberine göre; Milangaz, Beşiktaş takımının sponsporluğundan çekildi. Ergin Ataman, Galatasaray'a gidiyor.[/I]
Oha falan oldum.
evet ergin ataman galatasaraya gelcek diyorlar.
Milangaz sponsorluktan çekildi, Ergin Ataman Galatasaray'a gidiyor.(via; İsmail Şenol)
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON AN: Ve Ergin Ataman G.Saray'da..
Ergin Ataman gelebilcek en iyi 2-3 koçtan biriydi ama ben keşke Oktay Mahmudi gitmeseydi diyorum
Abdurrahim Albayrak : Biz Hasan Ali'yi istesek bizden 20 Milyon Euro isterlerdi herhalde. Bu meseleye çok üzüldüm.
Abdurrahim Albayrak: Amrabat icin 7 mio € teklif ettik. Yükseltin dediler 7,5 mio €`ya ciktik. Kayseri 15 mio € istedi.
Abdurrahim Albayrak : Ben görüşme esnasında hocamıza ulaşamadım ama eğer ulaşabilsem kesinlikle 7.5 vermemize izin vermezdi.
Abdurrahim Albayrak : Amrabat için verilecek 7.5 Milyon'un bir kısmı kulüpten çıkmayacaktı, ben o işi de halletmiştim.
Abdurrahim Albayrak : " Umut Bulut ile ilgili bi sorun çıkacağını sanmıyorum, tatilde olduğu için biraz uzadı. "
Abdurrahim Albayrak : Zannediyorum ki bu hafta sonu veya hafta başı Necati ve Sabri konusunu halledeceğiz. Necati konusu belli bi noktada.
Abdurrahim Albayrak : Hamit bizim çok istediğimiz bir futbolcu. Ancak Madrid'den çok iyi bir miktarda para alıyor. Yaklaşık 3.5 M € alıyor.
Abdurrahim Albayrak : Oradan 3.5 Milyon € alan bir oyuncuya biz 2 Milyon € teklif edersek şık olmaz.
Albayrak diyor ki Fatih hoca 7.5 vermemize kesinlikle izin vermezdi. Transfer 7.5 M €'ya bitseydi acaba Fatih Terim bunu öğrenince ne derdi çok merak ediyorum.
Demek ki bu transfer işlerinde düzenli bir kurgu var ve transfere soyunan kurgu dayatması nedeniyle hep aynı konuşuyor.
Adnan Polat'ta kılı kırk yarıyoruz, fazla para harcamak istemiyoruz diye güzelim adamları almayıp 7 milyonu Stancu'ya vermişti. Fatih Hoca ona fazla dedi, buna fazla dedi deyip sonunda gereksiz bir adama 10 milyonu verirler. İşi uzatırsan Stancu'ya, Riera'ya kalırsın.
bişey sorcam FT'me ulaşamadk ne demek ya? Ben bu olayı anlamadım snuçta takımın patronu o değlmi ondan habersz transfer... ?
Cenazesi varmış Fatih Terim'in, dayısı vefat etmiş.
"Amrabat gelmeyince gece uyuyamadım"
http://www.maraton.com.tr/Amrabat-ge...l#.T-Mr-rU0PdV
haberin tamami.
GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapılıyor.
Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından katılan bayii ve mağaza temsilcilerine GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu'nun tanıtıldığı toplantı, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A. Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli'nin konuşmasının ardından GSStore Tasarım Ekibi tarafından günün moda trendlerine uygun olarak hazırlanan 2012 Sonbahar Koleksiyonu Sunumu ile devam ediyor.
GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu; “Mücadele” ana temasından hareketle Galata, Ali Sami Yen, Made In Hell, Peşindeyiz ve Aslan Parçası olmak üzere 5 farklı temadan oluşuyor. Galatasaray Spor Kulübü’nün kuruluş mücadelesinden başlayarak tüm spor branşlarında verdiği mücadeleyi ve kazandığı sayısız başarıyı, modern tasarımlarla taraftarlarımıza sunacak olan koleksiyon, 170 parçadan meydana geliyor. Koleksiyonu diğerlerinden farklı kılan en temel unsur ise GSStore’un bir ilke imza atarak bugüne kadar kazanılan pek çok başarıda emeği geçen efsanevi sporcuların anısına bir retro serisini içeriyor olması. Koleksiyona farklı bir anlam katan ve taraftarlarımızdan yoğun ilgi göreceğine inanılan Retro Serisi, efsanevi sporcuların kendi dönemlerinde giydikleri ürünlerden hareketle tasarlanmış parçalardan oluşuyor.
GSStore 2012 Sonbahar Koleksiyonu Tanıtım Toplantısı, 22 – 23 Haziran 2012 tarihlerinde de ürün sunumları ve sipariş alma işlemleriyle devam edecek.
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13775.php