kerLon bı bende oynıamıo o sekıLde
bıde o deiLde basLık manyakk![]()
kerLon bı bende oynıamıo o sekıLde
bıde o deiLde basLık manyakk![]()
Adam deli gibi oynuyo gol makinesi
bence futbolda bir tek insan dışı bir yaratık mı desem ne desem şimdi neyse ::
ronaldinhooo
Originally Posted by cüneyt11
hımmm o kim??Hangi takımda oynuyor???yaş-mevki falan???
Kerlon ss.
Matias Campos ss.
![]()
ikisini birden al.
Bu Campos regen mi arakdaşlar bende çıkmadı sizde çıktı mı acaba
Eğer regen değilse bile alıver gitsin her ikisinide
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Kerlonu aldım geliyor ama diğer oyunlara gore özellikleri düşük çıktı ama neyse Matias campos için de sözleşme önerdim kabul ettirebilirsek onu da alacam galatasaraya...
waLLa ben carLosmudur camposmudur nedir onu ıLk defa duyuyom
onun ıcın kerLon dıom
ikisini de al ama kerlonun pek cok ozelliği ileride 20 oluyor
Regen değil bidiğim kadarıyla...İkisini de alıyorum inş..Originally Posted by Bursaspor
Kerlon derim,çünkü forvet dediğin adam top sürecek. campo top sürme yeteneği yönünden çok zayıf
İkisini de al bence
A.Sebatspor'da Defans göbeğinde oynuyor fena değilOriginally Posted by Silent Island
![]()
![]()
Gerçekten ikisinide alsan ii olur
olmuo hiç olmuo yaşı küçük die almıyor
nasıl yyapcam![]()
Ikısını bIrden alabılırsen Al yoksa Kerlonu Almanı önerırım adam süper...
Sana gelınce 2-3 seozn sonra anca alırsın kardeş mıllı olmadan premıer lıgde oynatamazsın.Originally Posted by bobi2002
İkisini de aldım ve oynattım formlarına bakın...
Kerlon ss.
Matias Campos ss.
![]()
kerlon daha i görünüo
kerlon gercekten cok ii performans gostermis zaten ondan beklenen de o.
ama bence matias campos mental yönden yani zihinsel özellikler bakımından zayıf bir adam..
ama o da ii performans gostermiş ama bişey belirteyim kerlonu hep oyna ilerde devler kapını calacak
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
regen değil databesi huge yap çıkar.Originally Posted by Bursaspor
arkadaslar ban yardım edin sezona yeni basladım kerlona teklif yap diorum ama brazil u18 fln dio o nedir?
bende yapmaya calısıodum ama brezilya federasyonu sınır koymus u18i alamazsın bekliceksin kards 29ocak 2007ye kadar
18'i gectiği an al..
inanılmaz bir yetenek...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Brezilya ligine göre, 18 yaş altında bir futbolcu yurt dışına transfer olamaz.
Kardeş 18 yaşının bitmesini bekleyeceksin
konu kaldırılır gibime gelio çünkü bu konudan çok vardır die tahmin ediorum
ewet çok war
Tavsiyen için sağol zaten Kerlon her zaman ilk 11 de...Originally Posted by peluk
Bende iKisinide aLdım iLk Sezon İkisinide Kiraya Werdim ikisinide benFicaya AdamLar Uefa Kupasını aLdırdı beözellikLe KerLon cok ii i$ Yapıyo..