Usta sana bir de öneride bulunayım tabi sana kalmış yapıp yapmayacağın ama Trasch Stoper'de inanılmaz verimli oluyor.
Usta sana bir de öneride bulunayım tabi sana kalmış yapıp yapmayacağın ama Trasch Stoper'de inanılmaz verimli oluyor.
Güzel kariyer. Mandzukic'i Poacher mı oynatıyorsun?
Şehir dışına çıkacağım için 3-4 gün forumda olamayacağım. Çarşamba ya da Perşembe görüşme dileğiyle...
TariboWest
Kariyer öksüz kalmış yahu.Birazdan kaldığımız yerden devam edeceğiz.
TariboWest
Transferin son günlerinde Tottenham tarafından transfer listesine konulan Younes Kaboul ile sözleşme imzaladık. Bonservisine 4.700.000 € ödeyeceğiz.
TariboWest
Güzel transfer.33 üne kadar götürür seni.ŞL düzeyinde bir stoper.
Bundesliga 3. Hafta
Bundesliga 4. Hafta
Bundesliga 5. Hafta
Bundesliga 6. Hafta
Bundesliga 7. Hafta
Yeni oyunculardan kurulu bir ekip olduğumuz için uyum sorununu hala atlatabilmiş değiliz. O yüzden de iyi futbol oynayamıyoruz. Eğer kötü futbola rağmen zirvede kalabilirsek sene sonunda sürpriz gerçekleştirebiliriz.
TariboWest
10 haftaya lidersin hocam
Almanya Kupası 2. Tur
Bundesliga 8. Hafta
Bundesliga 9. Hafta
Bundesliga 10. Hafta
Bundesliga 11. Hafta
Bundesliga 12. Hafta
Yavaş yavaş futbolumuz gelişmeye başlıyor gibi. Sonuçlar pek iç açıcı olmasa da takımda bir hareketlilik söz konusu. Şu anda otoriteleri şaşırtmış olsak da ayaklarımızın yere basması lazım ve seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynamamız gerekiyor...
TariboWest
Bundesliga 13. Hafta
Bundesliga 14. Hafta
Bundesliga 15. Hafta
Bundesliga 16. Hafta
Bundesliga 17. Hafta
Almanya Kupası 3. Tur
Çeyrek finalde Hannover ile deplasmanda oynayacağız...
Devre arası ise sadece bir oyuncu alacağız. Yaşı ilerlemiş olan bir kaç isimle yolları ayırmayı düşünüyorum. Özellikle yıllık 5 m € alan Lakic ve yıllık 3.5 m € alan Salihamidzic ile yolları ayırmayı planlıyorum.
TariboWest
Wolfsburg'daki Türklerin Sayısı Artmaya Başladı !
Mehmet Topal 2.200.000 € Karşılığında Wolfsburg'da !
Thomas Kahlenberg ve Josue ile yollarımızı ayırdık. Salihamidzic, Lakic ve Chris ise kadro dışı bırakıldı ve rezerv takıma yollandı. Oyuncularla sözleşmelerini karşılıklı fesh etmeyi konuştuk. Üçü de reddetti. İlerleyen zamanda kabul etmelerini bekliyorum.
TariboWest
Wolfsburg'da Seçim Zamanı !
Öne çıkan isim ise Thomas Röttgermann !
TariboWest
Çok güzel gidiyor kariyerin.
Bundesliga 18. Hafta
Bundesliga 19. Hafta
Bundesliga 20. Hafta
Bundesliga 21. Hafta
Bundesliga 22. Hafta
Bundesliga 23. Hafta
Almanya Kupası Çeyrek Final
Yarı finalde evimizde Köln ile oynayacağız...
TariboWest
basarilar umit, yeni gordum burayi. fenerbahceye noldu? :]
Ciddi puan kayiplarina ragmen sampiyonluk iddasini kaybetmemissin. Ust tarafta puanlar cok yakin. Son haftalarda cikis yakalarsan sampiyon olursun ama rakipler guclu, zor olucak biraz.
Sağolasın abi. Almanya ligi malum herkes birbirini yenebiliyor. Puan kaybettiğimiz haftalar rakiplerin de puan kayıpları oldu. Açıkçası lig şampiyonluğundan ziyade kupayı kazanarak Almanya'da biraz daha saygı görmek hedefim. Ligi ŞL gruplarına kalmak olarak belirledim.
TariboWest
Yeni kulüp başkanımız Thomas Röttgermann
TariboWest
ŞL'ye gitsek yeterli zaten şampiyon olmak biraz zor buradan sonra ama yine de belli olmaz.
Bundesliga 24-25-26-27-28-29-30. Hafta
Almanya Kupası Yarı Final
Finaldeyiz !
Finaldeki rakibimiz Mainz oldu...
TariboWest
Bundesliga 31. Hafta
Bundesliga 32. Hafta
Bundesliga 33. Hafta
Herşeyden önemlisi Mario Mandzukic sakatlandı ve 1.5 ay yeşil sahalardan uzak kalacak. Son maçta evimizde Bayern'i ağırlayacağız. Yenersek zaten şampiyonuz. Beraberlik de bize yarıyor. Umarım buraya getirdikten sonra şampiyonluğu kaybetmeyiz...
TariboWest
ŞAMPİYON WOLFSBURG !
Şampiyonluk Sonrası Görüşler
Ligi şampiyon bitirmemiz sonucu 30.000.000 € ya yakın bir parayı kasamıza koyduk.
WOLFSBURG TARİHİNDE İLK DEFA ALMANYA KUPASI ŞAMPİYONU !
Kupa Şampiyonluğu Sonrası Görüşler
Sürpriz şekilde kazanılan 2 kupanın ardından ismimizi Wolfsburg'un favori kişiler listesine yazdırdık.
TariboWest
Tebrikler usta ilk yıl 2 kupa helal olsun
Lig sona erdi. Ve ödüller açıklandı !
Yönetim antreman ve genç tesislerinin geliştirileceğini duyurdu.
Stadyumun da genişletileceği duyuruldu.
TariboWest