1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aygün bi kaç mesaj önceye git cevabını alırsın..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aygün bi kaç mesaj önceye git cevabını alırsın..
    Abi Beşiktaşlılar'dan daha çok istiyorsunuz stadı paylaşmamızı.Hayır yani sizi ilgilendiren ne tamam başka türlü kulübe laf atamıyorsunuz bir şekilde laf atmanız lazım bu yolu bulabiliyorsunuz da çok abartı ve saçma oluyor gerçekten.Beşiktaşlılar bir şey demiyorken sizin her şeye karışmanız çok yersiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi Beşiktaşlılar'dan daha çok istiyorsunuz stadı paylaşmamızı.Hayır yani sizi ilgilendiren ne tamam başka türlü kulübe laf atamıyorsunuz bir şekilde laf atmanız lazım bu yolu bulabiliyorsunuz da çok abartı ve saçma oluyor gerçekten.Beşiktaşlılar bir şey demiyorken sizin her şeye karışmanız çok yersiz.
    Konu nerden geldi buraya aygün, sen bana onun cevabını ver.. Burda İbrahim ve ben yazıyorum Fenerli olarak.. Bir de oğulcan haberi bırakıp gitmiş, haberin üzerine oynasınlar demişim ben, ibrahim bizim stadda oynasınlar demiş ve oltayı atmış.. 1 dakka sonra hepiniz üşüştünüz yemi kapmaya maşallah herkes de bu anı bekliyomuş, sonra da gelip diyosun sizi ne ilgilendiriyo.. Bırakın Allah aşkına.. Bizim için daha önemli gelişmeler varken bunlarla hiç uğraşamayacağım şahsen..

1-2 Saat içinde UEFA kararı açıklanacak..

Not: Ben bunları yazarken almışlar bile..

Mesaj Yetkileri