Hay Allah belamı versin :/
Hay Allah belamı versin :/
Aygün bi kaç mesaj önceye git cevabını alırsın..
Abi Beşiktaşlılar'dan daha çok istiyorsunuz stadı paylaşmamızı.Hayır yani sizi ilgilendiren ne tamam başka türlü kulübe laf atamıyorsunuz bir şekilde laf atmanız lazım bu yolu bulabiliyorsunuz da çok abartı ve saçma oluyor gerçekten.Beşiktaşlılar bir şey demiyorken sizin her şeye karışmanız çok yersiz.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alındı NTVSPOR son dakika.
Konu nerden geldi buraya aygün, sen bana onun cevabını ver.. Burda İbrahim ve ben yazıyorum Fenerli olarak.. Bir de oğulcan haberi bırakıp gitmiş, haberin üzerine oynasınlar demişim ben, ibrahim bizim stadda oynasınlar demiş ve oltayı atmış.. 1 dakka sonra hepiniz üşüştünüz yemi kapmaya maşallah herkes de bu anı bekliyomuş, sonra da gelip diyosun sizi ne ilgilendiriyo.. Bırakın Allah aşkına.. Bizim için daha önemli gelişmeler varken bunlarla hiç uğraşamayacağım şahsen..
1-2 Saat içinde UEFA kararı açıklanacak..
Not: Ben bunları yazarken almışlar bile..
Adaletin bekçisi Uefa sopası![]()
Şimdi Erman Toroğlu elinde hiyarla çıksın bu UEFA'dan bi cacık olmaz desin.. Desin de gülecek bişiler bulalım..
Bugün enaz bir transfer açıklanır mı acaba.
UEFA'ya atılan mailler işe yaramamış.. Yazık oldu harcanan karara..
Şimdi birşey diyeceğim ve yine FB düşmanı ilan edileceğim ama Mehmet Ali Aydınlar döneminde alınan FB'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması kararının ne kadar doğru olduğunu gördük böylece. Hayırlı olsun, herşey normal şartlarda olması gerektiği gibi olacağı için açıkçası çok mutluyum. Önüne gelen ceza almıştı, bugün 2 güzel haber aldık. Darısı Beşiktaş'a ve diğer takımlarımıza.
Fenerium UEFA supası ürünü piyasaya sürsün. dostlara hediye edelim![]()
Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile yollar ayrılmış. Keşke kalsaydı takımda, duyduklarımıza göre işinde oldukça iyi birisiymiş.
Onu, sakatlık anında kenardan ekibi çağırdığında gelmediği için sinirlenip tepki gösterdikten sonra, 1 maç ceza almasıyla hatırlayacağım. Bunu da görmüştük geçen sezon.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Van Persie:Kuyt çok büyük bir klübe gitti.Umarım bende birgün Fenerbahçe forması giyerim.
Böyle bir haber dolasıyor internette.Ne diyelim başımızın üstünde yeri var.![]()
Okumaya üsendim valla.Yahu Ronaldo'da Bjk'de futbol oynamak isterim demisti yarın transfer olacak diye birşey yok ya.![]()
Şimdi CAS davası konusunda süreci gören bir yorum vardı. Fenerbahçe yöneticileri, avukatları istedikleri kadar söylesinler bu davayı geri çekecekler deniyordu. Nitekim dava geri çekilince ister istemez söylemiştik yaklaşımını gösterdik. Yani iki sonuçlu bir konuda bizim dediğimize gelmişlerdi.
Bugünde Uefa, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılacağını bildirdi. Yine ister istemez nerde nerde Uefa sopası nerde denecektir. Çünkü bu seferde Uefa bir şey yapmaz diyenlerin dediğine gelmiş olduk. Savunulan fikirler varken tersi durumlarını da kabullenmek lazım. Kabullenemiyorsak fikirlerimizi savunmamamız gerekir. Tabi sana kabullenemiyorsun demiyorum sadece sohbet anlamında yazıyorum.
İşin hakiki boyutuna gelirsek ülke olarak yeri geldiğinde bende istediğim gibi anlamak da ısrarcı oluyorum, belki işime bu geliyor belki hoşlanıyorum.
Uefa'nın hangi konuda karar verdiğini doğru anlamak lazım. Fenerbahçe takımı bu sezon Avrupa biletini hak eden bir sıralamada ligi bitirdi. Uefa'nın gecikmeli karar vermesi nasıl yanlış değerlendirildiyse turnuvalara katılabilir kağıdı da aynı şekilde yanlış değerlendiriliyor. Bakın, Fenerbahçe ceza alacak, alsın da rahatlayalım mantığında değilim. Uefa, Fenerbahçe'nin mevcut durumu ile ilgili bir karar vermedi. Zaten olması gereken bir konuyla ilgili karar verdi. İlerleyen günlerde yaptırım gelebilir/gelmeyebilir. O yüzden bence Uefa sopası ne oldu kim aldı da vermiyor sevinçleri için erkendir.
Bu konular önemsiz de hayatın ciddi noktalarında umarım olanı doğru algılarız.
uefanın kararı türkiyenin 4te3ünü üzdü ama yapacak bişey yok
Bu egoyu cidden anlayamıyorum. Fenerbahçe Yunan takımı ya da başka bir şey değildir, bu ülkenin en büyük 2-3 takımından biridir. Belli insanların yaptığı aşırı fanatikliği, takım tutmaktan çok Anti-Fenerbahçeliliği, tüm Fenerbahçeli olmayan insanlara kimse mâl edemez. İşi gücü olmayan tek derdi Fenerbahçe olan insanlar yok mu, var tabii; ama ülkenin 4'te 3'ü Fenerbahçe'den nefret ediyormuş da, Fenerbahçe'nin Avrupa'ya katılmasını istemiyormuş da... Hikaye bunlar. Ego tatmini. Ben de Fenerbahçeliyim, forumda denk geldiğin 2-3 fanatiğin yanında ben bir sürü "sevindim, mutlu oldum ligin kalitesi arttı, Avrupa'ya giden takımlarımızın ortalama kalitesi arttı" diyen kaç tane Galatasaraylı, Beşiktaşlı gördüm. Fenerbahçe ayrı bir ülke, bir ütopya değildir, bu toplumun futboldaki en büyük temsilcilerinden biridir. Ve Avrupa maçlarında bu ülkede fanatik olmayan, 7'den 70'e, onlarca milyon insan Fenerbahçe'yi destekliyor. Ülkeyi "Fenerbahçeliler ve diğerleri" olarak ikiye bölmenin, "siz zaten bizi sevmiyorsunuz, 1'e karşı 17!!" gibi nidaların anlamı yok.
Hem biz demiyormuyuz halkın takımıdır Fenerbahçe diye ? Böyle diyenler bunla ters düsüyor.
İnsanlık ... bunun rengi olmaz
Helal olsun.
Fenerbahçe Ülker, Boston Celtics’i ağırlayacak
THY Euroleague ve NBA ortaklığıyla gerçekleşen NBA EUROPE LIVE 2012 organizasyonu kapsamında, 17 kez NBA Şampiyonu olan Boston Celtics, 5 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Ülker’in konuğu olacak. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek olan bu organizasyon saha dışında taraftarlar için aktiviteler, basketbol geliştirme programları, oyuncularla tanışma fırsatı gibi birçok farklı etkinlik ve programla desteklenecek. Etkinlik programı ve biletlerle ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.