Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
O sopa geçmedi mi ?
Şimdi CAS davası konusunda süreci gören bir yorum vardı. Fenerbahçe yöneticileri, avukatları istedikleri kadar söylesinler bu davayı geri çekecekler deniyordu. Nitekim dava geri çekilince ister istemez söylemiştik yaklaşımını gösterdik. Yani iki sonuçlu bir konuda bizim dediğimize gelmişlerdi.

Bugünde Uefa, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılacağını bildirdi. Yine ister istemez nerde nerde Uefa sopası nerde denecektir. Çünkü bu seferde Uefa bir şey yapmaz diyenlerin dediğine gelmiş olduk. Savunulan fikirler varken tersi durumlarını da kabullenmek lazım. Kabullenemiyorsak fikirlerimizi savunmamamız gerekir. Tabi sana kabullenemiyorsun demiyorum sadece sohbet anlamında yazıyorum.

İşin hakiki boyutuna gelirsek ülke olarak yeri geldiğinde bende istediğim gibi anlamak da ısrarcı oluyorum, belki işime bu geliyor belki hoşlanıyorum.

Uefa'nın hangi konuda karar verdiğini doğru anlamak lazım. Fenerbahçe takımı bu sezon Avrupa biletini hak eden bir sıralamada ligi bitirdi. Uefa'nın gecikmeli karar vermesi nasıl yanlış değerlendirildiyse turnuvalara katılabilir kağıdı da aynı şekilde yanlış değerlendiriliyor. Bakın, Fenerbahçe ceza alacak, alsın da rahatlayalım mantığında değilim. Uefa, Fenerbahçe'nin mevcut durumu ile ilgili bir karar vermedi. Zaten olması gereken bir konuyla ilgili karar verdi. İlerleyen günlerde yaptırım gelebilir/gelmeyebilir. O yüzden bence Uefa sopası ne oldu kim aldı da vermiyor sevinçleri için erkendir.

Bu konular önemsiz de hayatın ciddi noktalarında umarım olanı doğru algılarız.