Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Yalnız şöyle de bir durum var; antu'da o mesajı yazan bu haberin yapılacağını başka bir yerden (örn:twitter, örn:gazeteci bir arkadaş) duymuş/okumuş olabilir. Aşırı saçma çünkü "Bu bilgi şu an için haber değeri taşımamaktadır. Çünkü biraz önce masa başında kendim ürettim. Ama yarın QTM´de benzer bir haber görmemiz kaçınılmaz.. " yazmış, Nevzat Dindar da bunu görmesine rağmen yazdıklarını alıp haber yapmış? Bana pek gerçekçi gelmedi...

Habere gelince doğrudur yalandır bilemem. Ama yönetimin yalanlaması yetmez benim için çünkü Adnan Öztürk'ün ne yapacağı belli olmuyor bazen. Daha önceki bazı vukuatlar gibi Adnan Öztürk'ün birkaç yandaşıyla gündeme getirdiği ancak yönetimden veto yiyen (bu yüzden de resmi siteden yalanlanan) bir konu olabilir.

Haberi saçma buluyorsunuz ancak birkaç açıdan düşünmek lazım. Mesela belkide stadı Beşiktaş'la ortak kullanmak durumunda kalacağımız ihtimali güçlenmiştir ve bazı yöneticiler bu durumdan lehimize ne gibi sonuçlar çıkarabiliriz arayışına girmiş olabilir. Lütfü Arıboğan ve Ergin Ataman da Euroleague konusunun gündeme gelmesinde etkili olmuş olabilir. Sonuç olarak Beşiktaş'ın mali sorunları, sponsor durumu ve takımdan ayrılanlar/ayrılacaklar düşünüldüğünde Euroleague onlar için biraz lüks kaçıyor gibi zaten, Beşiktaş yönetiminin de -böyle birşey mümkünse- olumlu bakacağını düşünüyorum.
Abi bizim lisansı pazarlama gibi bir hakkımız yok.Biz en fazla katılmıyoruz deriz.Sonra yurolig yönetimi yeni bir aday bulur.

Ki yok öyle birşey.Yuroligden gelen paranın 10 milyon lirayı bulduğun okumuştum.