Sayfa 47 / 80 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

bende vogeli istemiyorum onun yerine boca daki gagoyu alsak daha iyi

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by hurmet
    Öncelikle Türkiye’ye Hoş geldin demek istiyorum…Türkiye ligini Takip edermiydin? Türkiye liginden çok Şampiyonlar liginden Galatasaray ı takip ederdim ve Arjantinde çok bilinen bir takım Galatasaray özellikle UEFA kupasını aldıktan sonra tüm Arjantinde sevilen bir takım pozisyonuna geldi Galatasaray
    ve tüm Arjantin halkı sempatiyle bakmaya başladı Galatasaray ‘a…
    Senin Galatasaray hakkında görüşlerin nasıldır? Nasıl bilirsin Galatasaray’ı
    Galatasaray’ a benimde hayranlığım var… UEFA zaferi tüm Arjantin’i olduğu gibi beni de etkiledi ve Galatasaray a büyük saygı duymaya başladım… Ayrıca Galatasaray’da çok kaliteli isimlerin olduğunuda biliyorum…
    Kimleri Tanıyorsun Galatasaray’dan…
    Geçen sezon takımın şampiyon olduğunu biliyorum…Kadrodan tanıdıklarım Hakan Şükür, Hasan Şaş, Okan Buruk, zaten bu kadro UEFA kupasını kazanan kadro Kolombiya milli takımından Mondragon u tanıyorum, Rigobert Song, Sasa Ilıc partizanın önemli yıldızlarından biridir… Ben Dünya futbolunu çok yakından takip ederim ve Tüm liglerdeki Galaktikos futbolcuları takip ederim…
    Biraz Kendi Özelliklerinden bahsedermisin?
    Sol kanat asıl yerimdir… Etkili ortalar yaparım,Frikiklerde çok etkiliyim duran top kullanmayı çok severim… rahat adam geçerim… Sert ortalar yapmayı çok severim… Gerek duyulursa Forvet arkası da oynarım… Eksi yönlerim ise Kazanmayı çok sevdiğim için hakemlerle aram fazla iyi değildir…
    Galatasaray taraftarları hırslı sert futbolcuları çok sever Taraftarlara bir mesajın var mı?
    Beni çok seveceklerini biliyorum… O büyülü atmosfere çıkacağım için çok heyecanlanıyorum… Galatasaray’ın stadının Atmosferini Şampiyonlar ligi sayesinde gördüm çok etkileyici karizmatik ve egzentirik bir atmosfere sahip bir
    stad…
    Şampiyonlar ligi ile ilgi Düşüncelerin nelerdir? Galatasaray Başarılı olabilecekmi?
    Arjantinde bir söz vardır bir kez başardıysan tekrar yaparsın ve hiçbir başarı tesadüf değildir…Bu kulüp bir kez başarmış ve inanırsak tekrar başarırız… Ben çok açıksözlü ve sempatik bir yapıya sahip bir futbolcuyum… Başarılı olcağız…
    En Sevdiğin Lig hangisi Hayalinde olan bir Ülke veya bir lig varmı?
    La liga’yı çok severim maçlar sert ve hızlı geçer… Aslında ben tüm ligleri takip ederim … Bu sene Avrupa da O liglerde oynayan takımları yenmek daha güzel olacak…

Cem Yavuz… Anadolu Ajans Arjantin Muhabiri
    Abi bu haber doğrumu yani adam Türkiye'ye geldimi? Ayrıca röportaj Carrusca ile mi yapılmış?
    Vogel hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum Türkiye'de çok sorun yaşar

türkiyeye gelmemiş arjantinde yapılan bir röportaj İHA'nın yalancısıymış

Nesil
    2005
    Yer
    ev

pardon ya aşağıda ki Arjantin Muhabiri yazısını görmemişim Heyecan yaptım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah bu oyuncular gelir ve bizim için hayırlısı olur
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by LaKe
    İnşallah bu oyuncular gelir ve bizim için hayırlısı olur
    galiba doğru...

G.Saray'ın Tangocusu imzaya geliyor
    24 Temmuz 2006 15:15

Arjantin'nin Diariohoy Gazetesi, Galatasaray’ın Carrusca ile anlaşmaya vardığını ve sözleşmenin 1-2 gün içinde İstanbul’da imzalanacağını yazdı...

Arjantin'nin Diariohoy Gazetesi, Galatasaray’ın Arjantin’li oyuncu Carrusca
    ile anlaşmaya vardığını ve sözleşmenin 1-2 gün içinde İstanbul’da
    imzalanacağını yazdı.

Habere göre, Galatasaray, Arjantin’in Estudientes kulübünde top oynayan Chelo lakablı Marcelo Carrusca için 1 milyon 800 bin dolar bonservis ödedi. Ayrıca Carrusca ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma yapılarak Galatasaray’ın bu oyuncuya yıllık 1 milyon dolar olmak üzere 3 yılda toplam 3 milyon dolar ödemesi karara bağlandı.

1-2 gün içinde İstanbul’a geleceği belirtilen futbolcuya İspanya’nın ikinci ligi takımlarından Cadiz de talip oldu. Ancak Galatasaray daha fazla para vererek transferi gerçekleştirdi.

Haberde "Carrusca’nın hayali bir gün Avrupa da futbol oynamaktı. En
    iyi teklifi Galatasaray yaptı ve Carrusca’da İstanbul’a gidiyor. Estudientes’in 10 numarası Carrusca, Cadiz’i degil, Galatasaray’ı seçti" yorumu yapıldı.

Kaynak: Milliyet
    Haber: Mehmet Çiftci

carrusca bitti ya ama hala ön libero yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet. Bu transfer iyi ama tahminimce Gerets, yine sitem edecektir

Bu transfere çok seviniyorum. İşte bu ne güzel transfer diyorum. Fakat sonradan düşünüyorum. Ribery'de gençti böyle geldi ve gitti. Umarım bunda böyle sorunlar olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

formayı giyip antremana çıkmadığı sürece alnıdığı konusunda şüpheliyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazı hataları görerek öğrendiğinde o hataların tekrarlanma şansı çok düşüktür Bence böyle bir olayı bir daha yaşamayacağız.

Ribery kendi karaktersizliğine gitti. Bu adam öyle yapmaz umarım ama dediğim gibi hala ön libero yok

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yaşlı oyunculara verilen paraların değeri artık anlaşılmaya başlandı türk futbolunda görmek istediğimiz genç yetenekler artık gelmeye başladı carrusca da bunlardan birisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet. Türk futboluda yavaş yavaş gençlere yatırım yapmaya başlıyor...

valla vogel alınmazsa orda okan oynayacak ondan kimse alınmıcaksa vogel alınsın

Okan dünkü futbola göre daha alışamamış.. Daha doğrusu, Tomas, Tolga ve Okan üçlüsü birbirine alışamamış. Ön Libero kesinlikle şart. O yüzden Vogelse Vogel değilse başka transfer yapılmalı..

vogel in gelmesine şiddetle karşıyım....

ne sorununuz var vogel le onu anlamıyorum
    bırakın gelsin adam ya

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

abi etmeyin eylemeyin ya "ona karşıyım, Galatasaray'dan soğurum".. kimsenin Galatasaray'lılığını tartışacak değilim ama böyle bişey söylemek yakışmıyor bence..

Galatasaray'dan canaydın seçildikten sonra soğumadıysam bi daha asla soğumam ama vogel ide istemem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben isterim vogeli cimbomun tam aradıgı oyuncu mühim olan cimbomun yara saglaması

vogel kaliteli bi adam değil ama kimseyi almıcaklarsa napalım

yahu mılan maclarını ızlerdim ısvıcre maclarını baştan sona ızledım. Bu Vogelın oyuna zırnık kadar katkısı oldugunu görmedım. Saoidoyu arıyacaksak gecen Sene yolladıgımız Consesao arayacaksak neden gönderdık yaw. Kımdır Bu Vogel geldı bıze kufurler ettı bızım Turk futbolu olarak ceza almamızı sagladı şimdide adama ekmekmı yedırıcez? ayıptır gunahdır yaw. Lanet oLsun transfere o gelicekse hıc gelmesın Vogel ı ızleyecegıme Volkanın hatalarını ızlemeeyi tercih ederim...

bu adamın neyini beğendiler anlamıyorum zaten

yine Sırf transfer oLsun diye transfer yapıyorlar.. Başka birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Smile

Quote Originally Posted by hurmet
    bu adamın neyini beğendiler anlamıyorum zaten

Burakcım tahminimce fiyatını beğenmişlerdir
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Quote Originally Posted by physicist87
    Fıyatı o kadar ucuz degılkı? Mılandan gelen adam 1500 Mn € den asagı oynayacak halı yok

Quote Originally Posted by physicist87
    adam milandan geliyor ve milli bu adamı ucuza kapamak zor olur ama dediğin gibi tek beğenilecek özelliği o olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    yine Sırf transfer oLsun diye transfer yapıyorlar.. Başka birşey yok.
    maalesef öyle..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Thumbs up

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu

Fıyatı o kadar ucuz degılkı? Mılandan gelen adam 1500 Mn € den asagı oynayacak halı yok
    Zaten Galatasaray anca o kadar para verebilir,yani makul onlar için bu fiyat,bütçeleri yok adamların naapsınlar;o kadar çok taraftarları var onları memnun etmek için transfer yapmaları gerekiyordu...Hem Milan'dan futbolcu alıyorlar; onlara göre parası iyi adamın bence...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Sayfa 47 / 80 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Mesaj Yetkileri