Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 188 sonuç

Konu: Feda Etmeyen Veda Etsin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sadece kupa kazanalım yerine finansı düzeltmek vs. amaçlı yapılan kariyerler çok zevkli oluyor, özellikle BJK'nin durumunu düşündüğümüzde, takip etmesi zevkli bir kariyer. Daha yeni görüyorum ama bundan sonra takip ederim Bu arada maaş olarak çok maaliyeti olmayan Quintero var, forvet oynadığı lig maçı kadar gol atabilen bir oyuncu poacher olarak, ayrıca Serdar Gürler sağ kanatta çok iyi şeyler yapıyor, ligde asist krallığında yer bulabiliyor, öneririm

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Sadece kupa kazanalım yerine finansı düzeltmek vs. amaçlı yapılan kariyerler çok zevkli oluyor, özellikle BJK'nin durumunu düşündüğümüzde, takip etmesi zevkli bir kariyer. Daha yeni görüyorum ama bundan sonra takip ederim Bu arada maaş olarak çok maaliyeti olmayan Quintero var, forvet oynadığı lig maçı kadar gol atabilen bir oyuncu poacher olarak, ayrıca Serdar Gürler sağ kanatta çok iyi şeyler yapıyor, ligde asist krallığında yer bulabiliyor, öneririm
    Poacher da sıkıntı yok gibi bize Target Man oynayacak güçlü bitiriciliği iyi bir forvet lazım.Quintero yu kısalisteye ekledim dursun.Serdar gürler fm 11 de Beşiktaş a almıştım pek katkı sağlayamamıştı ama bir bakacağım onunda maç raporlarını alayım.Takibin ve yorumun için teşekkürler

3. Default

Serdar Gürleri kirala verim alırsan satın al ki verim alacagına eminim hatta Serdar'a kefilim

Target man olarak Jackson Martinez
    uygun olabilir.Bir bak istersen.

Quote Originally Posted by Robeck View Post
    Target man olarak Jackson Martinez
    uygun olabilir.Bir bak istersen.
    Jacksonu kısalisteye ekledim tam bizim takıma göre devre arasında kulübüyle anlaşırsam neden olmasın?

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Serdar Gürleri kirala verim alırsan satın al ki verim alacagına eminim hatta Serdar'a kefilim
    Senin için Serdar'a bir şans daha vereceğim.Olcan da gitti 1 ay kanatlar yine eksis gerekli zaten

Default Karakartal Evinde Uçtu!

Müthiş bir maçtı.Denk bir oyun vardı ama galibiyeti alan taraf biz olduk.Takım Almeida sız kazanmaya başladı bizi sevindiren bu oldu.Bu galibiyetle White Hart Lane deki maçın rövanşını almakla kalmadık Dnipro nun evinde Lokomotif Moskova ya yenilmesiyle gruptan çıkmayı garantiledik.

Default Röportaj

Samsunspor ile oynayacakları maç öncesi yayıncı kuruluşa konuk olan Talha AYIK gündeme ilişkin soruları cevapladı.İşte genç teknik adamla yaptığımız röportaj:

Muhabir:Evet şu anda Beşiktaş'ın genç teknik direktörü Talha Ayık la birlikteyiz.Talha bey ligte iyi yoldasınız müthiş bir şampiyonluk yarışı var ve takımınız bu yarışın içinde.Avrupa da gruplardan takımı çıkardınız ne söylemek istersiniz?

Talha Ayık:Öncelikle hoşgeldiniz tesislerimize.Ligte işler gayet yolunda ezeli rakiplerimiz Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor u yendik ancak sezon başında tahmin edemeyeceğimiz bir takım ortaya çıktı İBB.Sezon öncesi iyi transferler yaptılar ve şu an bu konumdalar inşallah şampiyonluk hakedenin olur.Gerçi bunları konuşmak için erken ama güzel bir lig oluyor.Avrupa da bir üst tura çıktık.Evimizde muhteşem taraftarımız önünde Tottenham gibi güçlü bir ekibi yendik.Ayrıca taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.Maça çıkarken tribünlere baktım.Her zamanki gibi olağanüstü bir destek vardı.Buraya gelen hangi takım olursa olsun bu atmosferden etkilenmemesi imkansız.

Muhabir:Peki Almeida nın sakatlığı takımı ne kadar etkiledi bildiğimiz kadarıyla Mart ayından önce dönmesi imkansız ek bir soru daha onun yerine forvet transferi gündemde mi?

Talha Ayık:Almeida çok iyi bir oyuncu sakatlanmadan önce çok formdaydı.Bony ile iyi ikili olmuşlardı ancak talihsiz bir sakatlık yaşadı umarım en kısa zamanda aramıza döner.Ülkesi Portekiz'e gitmek istediğini söyledi orada tedavi olmak istiyordu ama izin vermedim Türkiye de tedavisi başladı bir doktorumuzu görevlendirdik.Transfer konusuna gelince mutlaka iyi bir golcü alacağız en az Almeida kadar etkili olacak.Güçlü fiziği ve son vuruşlarda becerikli bir oyuncu arıyoruz.

Muhabir:Her maçtan önce mutlaka fikstür konusuna değiniyorsunuz.Bu konu hakkında konuşalım biraz.

Talha Ayık(Gülüyor)Ben her maçtan önce söylüyorum bazıları dalga geçmeye başlamış ama Dünya nın hangi ülkesinde var bu fikstür?2 günde bir maç yapmaktan oyuncular ufacık şeylerde sakatlanıyorlar.Rakiplerimizle eşit şartlarda yarışmıyoruz.Bizim suçumuz Avrupa da ülkemizi temsil etmek mi?TFF biraz aklını başına toplansın ve uyarılarımızı dikkate alsın yeter artık dilimizde tüy bitti.

Muhabir:Evet Beşiktaş Teknik Direktörü Sayın Talha Ayık ile birlikte güzel bir röportaj yaptık.Kendisine teşekkür ediyoruz bizi kırmadığı için ve Beşiktaş a da ligte ve Avrupa da başarılarının devamını diliyoruz.

Default Seri Galibiyetler!!

İlk 11 de oynatmaya söz verdiğim Mehmet Akyüz güzel bir oyun sergiledi ve kanat sorunu yaşadığımız şu dönemde bizim için adeta bir sürpriz oldu.

Manisaspor'u evimizde net bir skorla geçtik.

15.HAFTA SONUCU OLUŞAN PUAN DURUMU

10. Default

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post

Muhabir:Her maçtan önce mutlaka fikstür konusuna değiniyorsunuz.Bu konu hakkında konuşalım biraz.

Talha Ayık(Gülüyor)Ben her maçtan önce söylüyorum bazıları dalga geçmeye başlamış ama Dünya nın hangi ülkesinde var bu fikstür?2 günde bir maç yapmaktan oyuncular ufacık şeylerde sakatlanıyorlar.Rakiplerimizle eşit şartlarda yarışmıyoruz.Bizim suçumuz Avrupa da ülkemizi temsil etmek mi?TFF biraz aklını başına toplansın ve uyarılarımızı dikkate alsın yeter artık dilimizde tüy bitti.
    Tehdit var Tff'ye Güzel gidiyorsun

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Tehdit var Tff'ye Güzel gidiyorsun
    Yıldırım Demirören yeteeer Teşekkürler. Bu arada Caicedo yu gündemimize aldık

Default Uefa Avrupa Ligi

Son maçımızda Lokomotif Moskovaya son dakikada yediğimiz golle 2-1 mağlup olduk.

UEFA AVRUPA LİGİ 1.TUR EŞLEŞMELERİ VE 2.TURDAKİ MUHTEMEL RAKİBİMİZ

Zorlu bir kura çektiğimizi düşünüyorum daha ilk turdan Benfica geldi.Neyse,burası Avrupa ve bizde bu kupayı almak istiyorsak rakip önemli değil.Benfica yı elememiz halinde Atletico Bilbao-PSV eşleşmesinin galibiyle oynayacağız

13. Default

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    Yıldırım Demirören yeteeer Teşekkürler. Bu arada Caicedo yu gündemimize aldık
    ............... ................

Default Spor Toto Süper Lig

ES-ES İ DEPLASMANDA NET BİR SKORLA GEÇTİK BONY KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI!

KARABÜK E MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK SONUÇ ORTADA!

İLK YARI BİTTİ 17.HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Transfer Harekatı başladı çok iyi bir forvetle anlaşmak üzereyiz.Takımdan uğurlayacağımız birkaç futbolcumuz olacak

Default Golcü Transferi!

Kolbeinn Sigþórsson BEŞİKTAŞ TA

Ajax'a bonservis bedeli olarak 48 ay da 5.5 milyon euro verilecek.Oyuncu yıllık 1.2 milyon euro alacak.(Bony Wilfried ve Promise Isaac Afrika Uluslar Kupasına gitti)

OYUNCUNUN PROFİLİ

bu adamı görünce aklıma başka bir izlandalı geldi senin taktik for atıma uyarmı bilemem ama gylfi sigurðsson u amc de oldukça verimli kullanabilirsin. duran toplarla da çok sayıda ekstra skor bulmanı sağlayacak bir oyuncu.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103570

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İsmini yazmakta zorlandığım şu forvet Benim GS kariyerimde fenerbahçe almıştı, yardırıyordu ve daha sonra çok da iyi bir paraya transfer olmuştu. İyi bir transfer olmuş tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi transfer. Wilfried ve Sigborsson'u beraber kullanırsan neler olacağını tahmin edemiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim, güzel bir kariyer oluyor.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Uzun zaman sonra ettiğim tek kariyer anlamlı ve güzel kariyer başarılar kardeşim

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    bu adamı görünce aklıma başka bir izlandalı geldi senin taktik for atıma uyarmı bilemem ama gylfi sigurðsson u amc de oldukça verimli kullanabilirsin. duran toplarla da çok sayıda ekstra skor bulmanı sağlayacak bir oyuncu.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103570
    Şu anda gündemimizde amc transferi yok belki sezon sonu olabilir teşekkürler öneri için takibe devam

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    İsmini yazmakta zorlandığım şu forvet Benim GS kariyerimde fenerbahçe almıştı, yardırıyordu ve daha sonra çok da iyi bir paraya transfer olmuştu. İyi bir transfer olmuş tebrik ederim.
    Teşekkür ederim bakalım inşallah bize de faydası olur.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar dilerim, güzel bir kariyer oluyor.
    Teşekkürler sayenizde ilerliyorum.Yorumlarınız kariyerin ilerlemesini sağlıyor

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Uzun zaman sonra ettiğim tek kariyer anlamlı ve güzel kariyer başarılar kardeşim
    Sağol varol.Anlamı benim için çok büyük sizede yansıtabildiysem ne mutlu bana

arkadaşlar Malum Lys Sınavından Dolayı Kariyere 2 Günlük Ara Vermek Zorundayım Pazartesi Günü Allah Nasip Ederse Kariyeri Güncelleyeceğim Anlayış Için Teşekkürler Takibe Devam

sınavda başarılar kardeşim. kariyer güzel ayrıca =)

Quote Originally Posted by caalar View Post
    sınavda başarılar kardeşim. kariyer güzel ayrıca =)

çok teşekkürler yarın sabah sınav var saat 12:30 da bitiyor saat 14:00 gibi güncelleme gelecek inşallah.Beğenilerinizi dile getirmeniz kariyerin hızlı ilerlemisini sağlıyor

Tema değişikliğine gittim yeni tema uefa-siam hayırlı olsun

Default Sivok Lokomotıv Moskova Ya

Tomas Sivok önerdiğim yeni sözleşmeyi kabul etmedi.Kulübümüzden yüksek maaş isteyince feda etmeyen veda etsin dedik. 5M Euro bonservis bedeli ile Lokomotiv Moskova ile anlaştı

Default Mehmet Topal Beşiktaş ta

MEHMET TOPAL IN TAKIMINA BONSERVİS BEDELİ OLARAK 1.9 MİLYON EURO KENDİSİNE YILLIK 2.3 MİLYON EURO VERDİK

Kayseri'yi net bir skorla geçtik 3-1.İnönü Stadında Süleyman Hurmaya büyük tepki vardı.

Türkiye Kupası nda eşleştiğimiz Altay'a karşı yedeklerle çıktık ve rahat bir galibiyet elde ettik

Default Derbi de gülen taraf BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ 2-0 TS

Yeni transferimiz Kolbeinn Sigurasson coştu 1 gol attı 1 tane penaltı yaptırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligde yardırmışsın

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri