Sayfa 627 / 896 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
18,781 ile 18,810 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Lucio ile Ujfayı bir tutmak yanlış olur Lucio,Ujfa'dan daha fazla maaş alıyor sanırım o yaşta sıkıntı çıkarabilir 27-28 yaşında adam alıp 4-5 sene oynatılır daha iyi olur biz Nounkeu'yu aldık iyi oldu Ujfa bırakınca sıkıntımız olmayacak en azından...
    Dany üstdüzey bir stoper değil. Bekir zaten o işi yapıyor Fenerbahçe'de, ki Serdar da var.

Nasıl bir tutulmamalı? Hatta Lucio, Ujfalusi'den çok daha kaliteli bir stoperdir. 2 sene rahatlıkla oynar Lucio.

İkisi de 1978li, nasıl farklı oluyormuş açıklayabilir misiniz lütfen?

Geçen sezon Inter'de 42 maç oynamış bir stoperden bahsediyorsun. Dikkat lütfen.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lucio çok büyük oyuncu, ligimizin en iyi stoperi olur açık ara ve başarılı bir transfer olur.

Fenerbahçe bu sezon iyi transfer hamleleri yapıyor, Kuyt çok faydalı olur. Hasan Ali lig için yeterli ama Avrupa maçlarını kaldıracak seviyede mi soru işareti bence, yabancı sol bek alınacaksa Ziegler'den daha iyi bir isim olmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kim tutar sizi spor medyası

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dany üstdüzey bir stoper değil. Bekir zaten o işi yapıyor Fenerbahçe'de, ki Serdar da var.

Nasıl bir tutulmamalı? Hatta Lucio, Ujfalusi'den çok daha kaliteli bir stoperdir. 2 sene rahatlıkla oynar Lucio.

İkisi de 1978li, nasıl farklı oluyormuş açıklayabilir misiniz lütfen?

Geçen sezon Inter'de 42 maç oynamış bir stoperden bahsediyorsun. Dikkat lütfen.
    Sen ne diyon arkadaş ya ben Lucio'nun Ujfa'dan ne kötü olduğundan bahsettim ne iyi olduğundan sadece bir tutmak yanlış olur dedim birbirlerine...Lucio Ujfa'dan kat kat iyi üstelik 42 maç oynadı sağlam bir takımdan geliyor...Maaş yönünden birisi İnter'den gelecek biri Atletico'dan geldi sadece maaşı sıkıntı çıkarabilir dedim 27-28 yaşında maaşı düzgün bir adam alınırsa daha iyi olur dedim...Sonuçta alacağın adam İnter'den gelecek...Ayrıca Dany Süper Lig için gayette üst düzey bir stoper...ŞL'de izlemedik ona bir şey diyemeyiz...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sen ne diyon arkadaş ya ben Lucio'nun Ujfa'dan ne kötü olduğundan bahsettim ne iyi olduğundan sadece bir tutmak yanlış olur dedim birbirlerine...Lucio Ujfa'dan kat kat iyi üstelik 42 maç oynadı sağlam bir takımdan geliyor...Ne anlamda olduğundan bahsetmemişim maaş yönünden birisi İnter'den gelecek biri Atletico'dan geldi sadece maaşı sıkıntı çıkarabilir dedim 27-28 yaşında maaşı düzgün bir adam alınırsa daha iyi olur dedim...Sonuçta alacağın adam İnter'den gelecek...Ayrıca Dany Süper Lig için gayette üst düzey bir stoper...ŞL'de izlemedik ona bir şey diyemeyiz...
    Dany üst düzey bir stoper değil.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kim tutar sizi spor medyası

Stoch'u kesmek yürek ister
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hoca Cristiandan vazgeçmez böyle bir diziliş olursa Cristinla Topal oynar ki 2 li orta saha her ne kadar kağıt üstünde böyle güzel gözüksede sahada çok açık veririz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hoca Cristiandan vazgeçmez böyle bir diziliş olursa Cristinla Topal oynar ki 2 li orta saha her ne kadar kağıt üstünde böyle güzel gözüksede sahada çok açık veririz.
    Aurelio ve Selçuk Şahin'i hatırlatırım

Nesil
    2006
    Yer
    11

Lassana Diarra yıllık ücretini 3.5 Milyon olarak belirledi.Fenerbahce ise 3 Milyondan fazla vermiyor.Eger Lass 3 Milyonu kabul ederse transfer gerçekleşir.Fenerbahçe ise bu transferde başta PSG ve Milan olmak üzere ciddi rakiplerle yarışıyor.Milan da teklifini sundu fakat Lass için önerdiği para vergilerle net 2-2.25 M € civarı.

Fenerbahçe Mehmet Topal'la her konuda anlaştı.İmzalar Salı ya da en geç Çarşamba atılacak.

Şeklinde haberler var.İnşallah doğrudur.Benim orta saha için ikilim bunlar.Bu ikiliyle Alex'li 11de 4-2-3-1 de oynarsınız, Cristian ile 4-3-3'de.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Lassana Diarra yıllık ücretini 3.5 Milyon olarak belirledi.Fenerbahce ise 3 Milyondan fazla vermiyor.Eger Lass 3 Milyonu kabul ederse transfer gerçekleşir.Fenerbahçe ise bu transferde başta PSG ve Milan olmak üzere ciddi rakiplerle yarışıyor.Milan da teklifini sundu fakat Lass için önerdiği para vergilerle net 2-2.25 M € civarı.
    Bu futbolcular ne paragöz oluyor arkadaş ya.Milyon eurolar kazanıyolar yine yetmiyo adamlara napıyolar acaba bu paraları.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yobo CL de beş para etmez bir oyuncu Evertonda barınamayan bizden başka talibi Liecster City olan bir futbolcudan ne bekliyorsunuz ki.Geçen sene çok kötüydü Yobo,sadece ilk geldiği yıl yanında Lugano olduğu için iyiydi,bu sene çok sırıttı Serdardan farkı yoktu inş alınmaz kesinlikle istemem,kadro zenginliği açısından alıncaksa olur.
    Aynı Yobo'yu mu izledik ya ? Yobo olmasaydı görürdüm defansınızı ben tamam yobo dan iyisi bulunsa alınabilir de zor bence

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu futbolcular ne paragöz oluyor arkadaş ya.Milyon eurolar kazanıyolar yine yetmiyo adamlara napıyolar acaba bu paraları.
    bu işlerde vefa olmaz aygün.ona kalırsa 1 milyon euro ya o kadar rahat yetmesi gerekirken kimse 1 milyon euro ya eyvallah demez.piyasa böyle parayı veren düdüğünü öttürüyor
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ronaldo'yada Yıllık 1 M € yeter artar bile ama o teklifle git yanına 50m yaklaştırmaz

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

zengin olunca giderinde bir o kadar fazla oluyor simdi anladiniz umarim niye bu kadar para göz olduklarini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman' Lass ile ilgilenmiyoruz demiş.Yobo ve Ziegleri'de çok istiyormuş.Ntvsporda dinledim.
    Lass'a herkes bitti gözüyle bakıyordu ancak ilgilenilmiyormuş bile.Bir rakip taraftar olarak sevindim.Lass bir gömlek üstün bizim ligimiz için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ronaldo'yada Yıllık 1 M € yeter artar bile ama o teklifle git yanına 50m yaklaştırmaz
    Irina Shayk gibi manitaya yılda 1 milyon yeter mi ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=384

edit: demba ba ile ilgileniyormuşuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Abdullah Kigili Lig TV'ye yaptigi aciklamalarda Mehmet Topal ve Tino Costa'yi istediklerini, ayrica Yobo'nun takimda kalacagini aciklad

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ozaman lucio ile mbiwa yalan oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Neyse bozmamıs oluruz defans hattını birbirini tanıyan oyuncular devam edecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben sahsen lucioyu yobonun yerine tercih ederim yobonun stilini begenmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yobo miladını tamamladı artık yeter onun için , bu sezon Bekir damgasını vurdu lige diye düşünüyorum onun yanına alınabilecek en iyi adam alınmalı , Aykut hoca 4-4-2 düşünüyormuş taktiği , bakalım Kuyt nerede oynayacak . Topal mecburi alınacak 4-4-2 de savaşçı adamlar lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yobo geçen sene işini yapan bikaç futbolcudan biriydi tartışması bile yersiz

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tino Costa gelmesin bilader ya Cristiandan farkı nedir bana açıklar mısınız ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit , Amrabat , Demba Ba bunlar menajerlerin oyunu Fenerbahçe ilgileniyor diyip Galatasaray'dan daha fazla para koparmaya çalışıyorlar. Zaten Fenerbahçe'nin Demba Ba'nın yerinde adamı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demba Ba'yı yazan Ertem Şener ondan pek oyun gibi gelmedi bana , Aykut Hoca'da açıklamalarında 4-4-2'yi sistemini övdü , olabilir diyorum ondan .

Esat Dergi de Lucio bitmiş yazdı , twitterdan bakalım çok istiyorum lucio olsun 2-3 sene oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

lucioyu bende çok istiyorumya inşallah gelir yoboyu pek sevmiyorum ben manita gibi oynuyo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tino Costa gelmesin bilader ya Cristiandan farkı nedir bana açıklar mısınız ?
    long shoots 20 denilebilcek kadar iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Uzun şutları Cristian'dan o kadar iyiyse her vurdugu gol olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bencede o adamin cristian dan bir artisi yok üstelik 6-7 milyon € edecek topcu hic degil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Uzun şutları Cristian'dan o kadar iyiyse her vurdugu gol olur.
    en basitinden
    http://www.youtube.com/watch?v=yqEsV-rswdw

ligde böyle bi çok golü var cristiandan 1-2 gömlek iyi oyuncudur benim gözümde

Mesaj Yetkileri