-
25.Haziran.2012, 19:39
Mehmet Demirkol olayını uygun bir zamanda Taurasi olayı olsun, sporda şiddet yasasının değişmesi olayı olsun, Stoch'la ilgili düşünceleri gibi olaylarda açıklayarak anlatırım, şu an konumuz ilgisiz.
En güzel yakıştırma "olayları savunmak" olmuş. Bir kişi de olayları açıklamamış. O kadının "kızlara saldırıyorlar" lafından başka da bir şey yok. Benim koyduğum videoda millet son saniyelerinde sakinleşiyor ve ayrılıyor oradan. Ee çatal, bıçak, darp ?
Bir başka videoda bu :
http://youtu.be/TdEcjzM29KM Burada kendilerine "döner bıçaklarıyla" dalınan Galatasaray'lı sporcular masalarında karşılıklı küfürleşmeden korkmuşlar o kadar.
Şimdi çıkıp biri gelecek bu olayları savunan da var pff :s diyecek ona söyleyeyim bu olaylar dediğin karşılıklı tehdit, küfürden başka bir şey değil. He bunun neresini savunayım ? Orası ayrı.
Ben olayı Fenerbahçe - Galatasaray olayı haline getirmedim. Yalan,abartı - gerçek olayına getirdim şu anki derdim de odur.
Ayrıca oradaki insanlar gayet de Fenerbahçe'lidir. Bırakalım boş lafları. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'li voleybolcuların olduğu yerde sessizlik içinde duracak derseniz o zaman başka. Malesef örneğini de futbolcularla ilgili olayda gördük.
Umarım bu yazdıklarım okunur onlarca mesajın hepsi "Hep terörist bunlar ya, bak nasıl savunuyorlar, herkes Fener düşmanı zaten :s" özeti halinde olmaz.
Mesaj Yetkileri