1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    medyaya , polise saldıran taraftarlarımıza helal olsun , etki tepki - nefsi müdafaa.
    Böyle bir yaklaşım bana iyiyi, kötüyü ayırt edemez. İşte, bunu anlatıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Böyle bir yaklaşım bana iyiyi, kötüyü ayırt edemez. İşte, bunu anlatıyoruz.
    valla ben polisi gördüm mü yönümü değiştiriyorum , adam önüme atlıyo(polis) suçlu olan , nezarethanede yatan ben oluyorum , medyadan birine bir laf dedin mi adını çıkaran onlar oluyor , başıma bin tane bela geldi , polise gitmeye korkuyorum suçlu ben çıkarım diye , en ufak suçlu olmadığım halde .

böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.
    Benim söylediklerim umurunda olmasa alıntı (6145. mesaj) yapmazsın. Bu anlayışla bu olayları yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorsun. Yarın seni de Fenerbahçeliden saymayacaklar gün geçtikçe taraftar sayısı azalıyor.

titates1'den bağımsız olarak konuyla ilgili görüşlerime devam edersem, bir olay çok nadir görülürse onu bir yere bağlamayazsın. Sürekli oluyorsa o yerin içine işlemiş demektir. Tüm taraftar gruplarının eğitim seviyesi düşük, taraftarlık kültürü yerine şiddet kültürünü ortaya çıkaran bir yapısı var.

Her şiddet olayında bir taraf "mutlaka vardır bir sebebi", "yok bunu yapanlar bize mal edilemez", "uyarıcı - tepki bağı var" diyor; diğer taraf kahrolsun bunlar diyor.

Rolleri değişmekten bıkmadık mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Benim söylediklerim umurunda olmasa alıntı (6145. mesaj) yapmazsın. Bu anlayışla bu olayları yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorsun. Yarın seni de Fenerbahçeliden saymayacaklar gün geçtikçe taraftar sayısı azalıyor.

titates1'den bağımsız olarak konuyla ilgili görüşlerime devam edersem, bir olay çok nadir görülürse onu bir yere bağlamayazsın. Sürekli oluyorsa o yerin içine işlemiş demektir. Tüm taraftar gruplarının eğitim seviyesi düşük, taraftarlık kültürü yerine şiddet kültürünü ortaya çıkaran bir yapısı var.

Her şiddet olayında bir taraf "mutlaka vardır bir sebebi", "yok bunu yapanlar bize mal edilemez", "uyarıcı - tepki bağı var" diyor; diğer taraf kahrolsun bunlar diyor.

Rolleri değişmekten bıkmadık mı?

ben fikrimi söylerim , alıntı yapar sana karşı da fikrimi söylerim , senin bu konudaki fikrimi umursamıyorsam onu da söylerim yine çarpıtmaya başlama istersen mesajı ?

önceki mesajlarıma da bakın eğer böyle bir olay gerçekse , kahretsin onları ama yoksa da yapanları kahretsin diyorum kimse farklı birşey söylemiyor , bizden değiller tabiki de bizden değiller okumuş etmiş adamlarız kalkıp insanlara mı saldırıcam ama şöyle de bir gerçek var polisler okumuş etmiş değiller , karısının , kızının yanında insanlara hatta çocuklara saldırabiliyorlar onları cidden hiç umursamıyorum

ne olayı savunuyorum , ne oradaki insanları savunuyorum , Fenerbahçelilerden kimse de kalkıp helal olsun iyi ki yapmışlar demiyor , napalım gidip adamları bulup size mi getirelim , ne istiyorsunuz yani ? ne dememizi bekliyorsunuz ?

Mesaj Yetkileri