Gazetecilere saldırarak, polislere saldırarak, kamu mallarına zarar vererek, 16-17 yaşlarındaki kız çocuklarına saldırarak adalet arayanlar (ve bunu savunanlar) sağda solda hala adaletten söz ediyor ya söyleyecek söz bulamıyorum...
Gazetecilere saldırarak, polislere saldırarak, kamu mallarına zarar vererek, 16-17 yaşlarındaki kız çocuklarına saldırarak adalet arayanlar (ve bunu savunanlar) sağda solda hala adaletten söz ediyor ya söyleyecek söz bulamıyorum...
Zaten sahaya dalarak , koltukları sökerek , küfrederek , millete hakaret ederek , döverek , taşlayarak hak arıyorlar onu anlamıyorum.
Mehmet Demirkol bu ülkede doğruyu, renk ayırt etmeksizin söyleyen nadir spor yorumcularından biri.Dediği gibi Aziz Yıldırım için hak adalet aramak için yürüyüş yapanlar bu olayı gerçekleştiriyor.Ve halada savunanlar var.Yazık.İnsanın utanası geliyor.Bu işin rengi olmaz.
Heh olay yalan, Mehmet Demirkol fırsatçı, Fenerliler kusursuz, oraya girenler Fener formalı diye takımlar dışarı çıkartıldı zaten, videoyu çeken kadın abartıyor, hepimiz ona inanıyoruz. Ohh rahatladım ülkemiz çok güzel, Çarşı'da dostumuz zaten gelsinler stadımıza rahat rahat küfretsinler kurucumuza. Pollyanna olsa utanır bu kadar da olmaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Malasef bu ülkede sadece Teröristler yok.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
olay doğruysa yapanların Allah bealsını versin , değilse , bunu bu şekilde yansıtanların Allah belasını versin
Mehmet Demirkol olayını uygun bir zamanda Taurasi olayı olsun, sporda şiddet yasasının değişmesi olayı olsun, Stoch'la ilgili düşünceleri gibi olaylarda açıklayarak anlatırım, şu an konumuz ilgisiz.
En güzel yakıştırma "olayları savunmak" olmuş. Bir kişi de olayları açıklamamış. O kadının "kızlara saldırıyorlar" lafından başka da bir şey yok. Benim koyduğum videoda millet son saniyelerinde sakinleşiyor ve ayrılıyor oradan. Ee çatal, bıçak, darp ?
Bir başka videoda bu :
http://youtu.be/TdEcjzM29KM Burada kendilerine "döner bıçaklarıyla" dalınan Galatasaray'lı sporcular masalarında karşılıklı küfürleşmeden korkmuşlar o kadar.
Şimdi çıkıp biri gelecek bu olayları savunan da var pff :s diyecek ona söyleyeyim bu olaylar dediğin karşılıklı tehdit, küfürden başka bir şey değil. He bunun neresini savunayım ? Orası ayrı.
Ben olayı Fenerbahçe - Galatasaray olayı haline getirmedim. Yalan,abartı - gerçek olayına getirdim şu anki derdim de odur.
Ayrıca oradaki insanlar gayet de Fenerbahçe'lidir. Bırakalım boş lafları. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'li voleybolcuların olduğu yerde sessizlik içinde duracak derseniz o zaman başka. Malesef örneğini de futbolcularla ilgili olayda gördük.
Umarım bu yazdıklarım okunur onlarca mesajın hepsi "Hep terörist bunlar ya, bak nasıl savunuyorlar, herkes Fener düşmanı zaten :s" özeti halinde olmaz.
O videoda da saldırı olduğu belli oluyor. Kızların dibine gidip zaten akıl almaz küfürü ediyorlar adamlar saldırıyor bir kaç kişi tutmaya çalışıyor. Savunmanız da ise korkmuşlar o kadar o zaman niye korkutuyorsunuz ne gerek var.
MeMo bana kalırsa Mehmet Demirkol konusunda bakış açın yanlış Stoch konusunda bir şey diyemem bilmiyorum ne dediğini ama adam sporda şiddet yasası için bas bas bağırdı net değil, çok ağır, değiştirilmeli diye kimse dinlemedi ama şike olayı patlak verince herkes seferber oldu.
Galatasaray Lisesi mezunudur ama Fenerbahçeli'dir hatta bu konuda da Galatasaray dergisiyle ropörtajı vardır.
Hala savunma diyorsun. Neyi savunmuşum ben ? Çatal, bıçak, darptansa işin sadece korkutmayla kalması iyi değil mi ?
İşin ilginç yanı olayları kimin başlattığı tartışılmıyor bile. Size yansıtılan 15 yaşındaki bayan voleybolculardan başka orada bir çok erkek de varmış değil mi ? Onlarda mı terörist acaba olay çıkmış çünkü baksanıza ?
Birilerini kurtaracağım diye şiddet yasasını şekilden şekile sokarsan haliyle stadta, sokakta, şehirler arası yollarda bunların olması normaldir.
Etme bulma dünyası diyoruz ama bazıları ediyor sonuçlarını biz buluyoruz.
Bu mesajı okuyan herkes Aziz Yıldırım'ı kastettiğimi düşünebilir. Kastettiklerimden birisinin de o olduğunu inkar etmiyorum. Ben birilerini derken Aziz Yıldırım diyorum, Lig Tv diyorum, Sadri Şener diyorum, Türk futbolu diyorum, Beşiktaş diyorum, Göksel Gümüşdağ diyorum, Türk futbolunda nemalananları diyorum, oy kaygısı diyorum, diyorum da diyorum. Sen Fenerbahçeli olduğun için Aziz Yıldırım anlarsın, Lig Tv'de çalışan birisi Lig Tv anlar, Trabzonsporlu birisi Sadri Şener anlar, Akp'yi seven birisi Akp anlar. Algın neyse onu seçersin.
Sen koyduğun bir yasayı kullanamazsan, kullanamadığın yasayı da şekilden şekile sokarsan insanlara bu şiddet şansını doğurursun. Bugün konu mankeni Fenerbahçe'dir çünkü maşallah her platformda şiddet yaşatıyorlar. Yarın Galatasaray olduğunda da sıkıntı aynı olacaktır.
Ya 5-6 Fenerbahçe formalı adamı tüm taraftara mal edenlere helal olsun diyorum.Yok adaleti böyle arıyorlar yok şöyle yok böyle.Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ? Bunlar takım meselesi degil şu olaylara şöyle yaklasmayın bir takımın tüm taraftarları harika olacak diye birşey yok.300-500 kişi deseniz tamam diyicemde 5-6 kişiyle taraftarımızın adını kirletemezsiniz..
...
Stadta olay çıkaran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, adliyede polise, medyaya saldıran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, sokaklarda petrol ofisinin yanında araba yakanları Fenerbahçeli saymıyoruz, genç sporculara saldıranları Fenerbahçeli saymıyoruz.
Türkiye'de ne kadar az Fenerbahçe taraftarı varmış. Bunı yapanlar, şu kulübe bağlanamaz, öbürü forma giyse bile bizden sayılmaz, diğerleri ekmek peynirdi diye diye bu olayları ben çıkarıyorum izlenimine kapılıyorum.
Bu saldıran gruptakiler ankarada protesto yürüyüşüne giden kişilermiş. Yarın onlar yürüyünce "Vay be helal olsun. Bizimkiler ne güzel protesto yaptı" demiyecek misiniz ? E bu saldırıyı yapanlarda aynı kişiler değil mi ? İyi taraflarını övüp kötü taraflarını görmemezlik olmaz. Saldıran kişileri "Fenerbahçeliğe yakışmadı. Saldıranların hepsini kınıyorum" diyeceğinize "Yok canım onlar saldırmamıştır, önce onlar başlatmıştır, onlar bizden değil zaten" diyorsunuz. Bunu yapan GS li olsa benim tepkim belirttiğim şekilde olurdu. Mesela gençler futbol maçında çıkan kavgaya katılanları eleştirdik hepimiz. Evet böyle tipler çıkıyor her takımda.
Bu söylediklerim herkes için geçerli değil. Olayı görmezden gelenler için geçerli.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
u-15 takımına saldıranlara bunlar bizden değil diyenler diyor bunu değil mi ?
ben polise , medyaya saldıranları Fenerbahçeli sayıyorum , genç sporculara saldıranları , olayın doğruluğu bile muamma eğer doğruysa Allah belalarını versin , hangi renk olduğu önemli değil diyorum , çoğumuz da benim gibi düşünüyor , neyin tartışması ? kimse saldırmışlar oh iyi olmuş demiyor ki , gerçekse kötü , yalansa da yaptığınız ayıp çünkü senin tv'in veriyor haberi ... bu kadar olay.
medyaya , polise saldıran taraftarlarımıza helal olsun , etki tepki - nefsi müdafaa.
Şu mevzuda top dönüp dolaşıp renklere geliyor ya gıcık oluyorum. Ortada bir saldırı var sözlü, sopalı vs. Genç kız sporcular yemek yerken dışarıdan gelen bi grup bunları rahatsız ediyor, kargaşada yaralananlar oluyor yok onlar böyle yok bunlar böyle. Yok biz yapmadık, yok aslında orada hiçbir şey olmamış sadece uğramışlar falan. Geçin bunları.
Ben bunları kesinlikle Fenerbahçe'li sayıyorum.Ve onlara tepki gösteren çok Fenerbahçe'li oldugunuda sanmıyorum.O olayların tartısması çok oldu konusu oldugunda polis çogunda taraftarı kıskırtıyor.Diger söyledigin ikisine gelince araba çevirenler de yine kücük bir topluluk 5-6 kisilik.Böyle küçük grupları koskoca bir taraftara mal ediyorsanız etmeye devam edin ne diyeyim.
valla ben polisi gördüm mü yönümü değiştiriyorum , adam önüme atlıyo(polis) suçlu olan , nezarethanede yatan ben oluyorum , medyadan birine bir laf dedin mi adını çıkaran onlar oluyor , başıma bin tane bela geldi , polise gitmeye korkuyorum suçlu ben çıkarım diye , en ufak suçlu olmadığım halde .
böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.