Sayfa 205 / 578 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
6,121 ile 6,150 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gazetecilere saldırarak, polislere saldırarak, kamu mallarına zarar vererek, 16-17 yaşlarındaki kız çocuklarına saldırarak adalet arayanlar (ve bunu savunanlar) sağda solda hala adaletten söz ediyor ya söyleyecek söz bulamıyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    "Sen 16-17 yaşındaki kıza küfredip, saldıran adamın tarafındaysan Gökmen'in Gazetesi o zaman."
    -Mehmet Demirkol
    Bu adama fırsatçı diyorlar bunları söylediği için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten sahaya dalarak , koltukları sökerek , küfrederek , millete hakaret ederek , döverek , taşlayarak hak arıyorlar onu anlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Gazetecilere saldırarak, polislere saldırarak, kamu mallarına zarar vererek, 16-17 yaşlarındaki kız çocuklarına saldırarak adalet arayanlar (ve bunu savunanlar) sağda solda hala adaletten söz ediyor ya söyleyecek söz bulamıyorum...
    Konuyu çok güzel özetlemişsin bence. Tüm Fenerbahçeliler' e mal etmemek lazım bu mesajı. Onu da belirtelim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol bu ülkede doğruyu, renk ayırt etmeksizin söyleyen nadir spor yorumcularından biri.Dediği gibi Aziz Yıldırım için hak adalet aramak için yürüyüş yapanlar bu olayı gerçekleştiriyor.Ve halada savunanlar var.Yazık.İnsanın utanası geliyor.Bu işin rengi olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heh olay yalan, Mehmet Demirkol fırsatçı, Fenerliler kusursuz, oraya girenler Fener formalı diye takımlar dışarı çıkartıldı zaten, videoyu çeken kadın abartıyor, hepimiz ona inanıyoruz. Ohh rahatladım ülkemiz çok güzel, Çarşı'da dostumuz zaten gelsinler stadımıza rahat rahat küfretsinler kurucumuza. Pollyanna olsa utanır bu kadar da olmaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Malasef bu ülkede sadece Teröristler yok.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olay doğruysa yapanların Allah bealsını versin , değilse , bunu bu şekilde yansıtanların Allah belasını versin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol olayını uygun bir zamanda Taurasi olayı olsun, sporda şiddet yasasının değişmesi olayı olsun, Stoch'la ilgili düşünceleri gibi olaylarda açıklayarak anlatırım, şu an konumuz ilgisiz.

En güzel yakıştırma "olayları savunmak" olmuş. Bir kişi de olayları açıklamamış. O kadının "kızlara saldırıyorlar" lafından başka da bir şey yok. Benim koyduğum videoda millet son saniyelerinde sakinleşiyor ve ayrılıyor oradan. Ee çatal, bıçak, darp ?

Bir başka videoda bu :

http://youtu.be/TdEcjzM29KM Burada kendilerine "döner bıçaklarıyla" dalınan Galatasaray'lı sporcular masalarında karşılıklı küfürleşmeden korkmuşlar o kadar.

Şimdi çıkıp biri gelecek bu olayları savunan da var pff :s diyecek ona söyleyeyim bu olaylar dediğin karşılıklı tehdit, küfürden başka bir şey değil. He bunun neresini savunayım ? Orası ayrı.

Ben olayı Fenerbahçe - Galatasaray olayı haline getirmedim. Yalan,abartı - gerçek olayına getirdim şu anki derdim de odur.

Ayrıca oradaki insanlar gayet de Fenerbahçe'lidir. Bırakalım boş lafları. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'li voleybolcuların olduğu yerde sessizlik içinde duracak derseniz o zaman başka. Malesef örneğini de futbolcularla ilgili olayda gördük.

Umarım bu yazdıklarım okunur onlarca mesajın hepsi "Hep terörist bunlar ya, bak nasıl savunuyorlar, herkes Fener düşmanı zaten :s" özeti halinde olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Demirkol Fenerbahçeli diye biliyorum ?
    mehmet demirkol gs li diye biliyorum bende.. gs hayranidir kendisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    GS Lisesi mezunu, Fenerbahçelidir kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    GS Lisesi mezunu, Fenerbahçelidir kendisi.
    Aynen bu şekilde, kendisi açıklamıştı zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O videoda da saldırı olduğu belli oluyor. Kızların dibine gidip zaten akıl almaz küfürü ediyorlar adamlar saldırıyor bir kaç kişi tutmaya çalışıyor. Savunmanız da ise korkmuşlar o kadar o zaman niye korkutuyorsunuz ne gerek var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

MeMo bana kalırsa Mehmet Demirkol konusunda bakış açın yanlış Stoch konusunda bir şey diyemem bilmiyorum ne dediğini ama adam sporda şiddet yasası için bas bas bağırdı net değil, çok ağır, değiştirilmeli diye kimse dinlemedi ama şike olayı patlak verince herkes seferber oldu.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Galatasaray Lisesi mezunudur ama Fenerbahçeli'dir hatta bu konuda da Galatasaray dergisiyle ropörtajı vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O videoda da saldırı olduğu belli oluyor. Kızların dibine gidip zaten akıl almaz küfürü ediyorlar adamlar saldırıyor bir kaç kişi tutmaya çalışıyor. Savunmanız da ise korkmuşlar o kadar o zaman niye korkutuyorsunuz ne gerek var.
    Hala savunma diyorsun. Neyi savunmuşum ben ? Çatal, bıçak, darptansa işin sadece korkutmayla kalması iyi değil mi ?

İşin ilginç yanı olayları kimin başlattığı tartışılmıyor bile. Size yansıtılan 15 yaşındaki bayan voleybolculardan başka orada bir çok erkek de varmış değil mi ? Onlarda mı terörist acaba olay çıkmış çünkü baksanıza ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

Galatasaray Lisesi mezunudur ama Fenerbahçeli'dir hatta bu konuda da Galatasaray dergisiyle ropörtajı vardır.
    cok ilginc gs lisesi mezunu ve gs dergisine fbliyim diye aciklama yapiyor ben kendisini gs li diye biliyordum yorumlarindan dolayi.. hani gs yi en kötü oynadigi maclarda bile oyununu övüyor felan hincal uluctan beter o adam benim gözümde..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hala savunma diyorsun. Neyi savunmuşum ben ? Çatal, bıçak, darptansa işin sadece korkutmayla kalması iyi değil mi ?

İşin ilginç yanı olayları kimin başlattığı tartışılmıyor bile. Size yansıtılan 15 yaşındaki bayan voleybolculardan başka orada bir çok erkek de varmış değil mi ? Onlarda mı terörist acaba olay çıkmış çünkü baksanıza ?
    Zaten kafilede sadece voleybolcu oyuncular var diyorduk yaralananların antrenörler ve Yeşilyurt kulübünden olunduğu biliniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birilerini kurtaracağım diye şiddet yasasını şekilden şekile sokarsan haliyle stadta, sokakta, şehirler arası yollarda bunların olması normaldir.

Etme bulma dünyası diyoruz ama bazıları ediyor sonuçlarını biz buluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Birilerini kurtaracağım diye şiddet yasasını şekilden şekile sokarsan haliyle stadta, sokakta, şehirler arası yollarda bunların olması normaldir.

Etme bulma dünyası diyoruz ama bazıları ediyor sonuçlarını biz buluyoruz.
    İyi de hiç alakası yok ? Kim kurtuldu ? Bu mesaj ironi falan mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    olay doğruysa yapanların Allah bealsını versin , değilse , bunu bu şekilde yansıtanların Allah belasını versin
    Sonuçta birilerinin Allah belasını versin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyi de hiç alakası yok ? Kim kurtuldu ? Bu mesaj ironi falan mı ?
    Bu mesajı okuyan herkes Aziz Yıldırım'ı kastettiğimi düşünebilir. Kastettiklerimden birisinin de o olduğunu inkar etmiyorum. Ben birilerini derken Aziz Yıldırım diyorum, Lig Tv diyorum, Sadri Şener diyorum, Türk futbolu diyorum, Beşiktaş diyorum, Göksel Gümüşdağ diyorum, Türk futbolunda nemalananları diyorum, oy kaygısı diyorum, diyorum da diyorum. Sen Fenerbahçeli olduğun için Aziz Yıldırım anlarsın, Lig Tv'de çalışan birisi Lig Tv anlar, Trabzonsporlu birisi Sadri Şener anlar, Akp'yi seven birisi Akp anlar. Algın neyse onu seçersin.

Sen koyduğun bir yasayı kullanamazsan, kullanamadığın yasayı da şekilden şekile sokarsan insanlara bu şiddet şansını doğurursun. Bugün konu mankeni Fenerbahçe'dir çünkü maşallah her platformda şiddet yaşatıyorlar. Yarın Galatasaray olduğunda da sıkıntı aynı olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya 5-6 Fenerbahçe formalı adamı tüm taraftara mal edenlere helal olsun diyorum.Yok adaleti böyle arıyorlar yok şöyle yok böyle.Geçen sene 16-17 yaşındaki çocukları Florya'da dövüyorken Gs formalı kişiler nerdeydiniz ? Bunlar takım meselesi degil şu olaylara şöyle yaklasmayın bir takımın tüm taraftarları harika olacak diye birşey yok.300-500 kişi deseniz tamam diyicemde 5-6 kişiyle taraftarımızın adını kirletemezsiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    3 Temmuzdan beri Fener aleyhinde yorum yapıp, yazı yazan şahsiyetlerden biri. Müthiş üçlünün ardından gelenler olsa gerek (Başbakan,Savcı,Eski TFF Başkanı) Bunlar Fenerliyse biz Menemensporluyuz herhalde : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by attirson View Post
    taraftarımızın adını kirletemezsiniz..
    Stadta olay çıkaran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, adliyede polise, medyaya saldıran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, sokaklarda petrol ofisinin yanında araba yakanları Fenerbahçeli saymıyoruz, genç sporculara saldıranları Fenerbahçeli saymıyoruz.

Türkiye'de ne kadar az Fenerbahçe taraftarı varmış. Bunı yapanlar, şu kulübe bağlanamaz, öbürü forma giyse bile bizden sayılmaz, diğerleri ekmek peynirdi diye diye bu olayları ben çıkarıyorum izlenimine kapılıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu saldıran gruptakiler ankarada protesto yürüyüşüne giden kişilermiş. Yarın onlar yürüyünce "Vay be helal olsun. Bizimkiler ne güzel protesto yaptı" demiyecek misiniz ? E bu saldırıyı yapanlarda aynı kişiler değil mi ? İyi taraflarını övüp kötü taraflarını görmemezlik olmaz. Saldıran kişileri "Fenerbahçeliğe yakışmadı. Saldıranların hepsini kınıyorum" diyeceğinize "Yok canım onlar saldırmamıştır, önce onlar başlatmıştır, onlar bizden değil zaten" diyorsunuz. Bunu yapan GS li olsa benim tepkim belirttiğim şekilde olurdu. Mesela gençler futbol maçında çıkan kavgaya katılanları eleştirdik hepimiz. Evet böyle tipler çıkıyor her takımda.

Bu söylediklerim herkes için geçerli değil. Olayı görmezden gelenler için geçerli.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadta olay çıkaran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, adliyede polise, medyaya saldıran binleri Fenerbahçeli saymıyoruz, sokaklarda petrol ofisinin yanında araba yakanları Fenerbahçeli saymıyoruz, genç sporculara saldıranları Fenerbahçeli saymıyoruz.

Türkiye'de ne kadar az Fenerbahçe taraftarı varmış. Bunı yapanlar, şu kulübe bağlanamaz, öbürü forma giyse bile bizden sayılmaz, diğerleri ekmek peynirdi diye diye bu olayları ben çıkarıyorum izlenimine kapılıyorum.
    u-15 takımına saldıranlara bunlar bizden değil diyenler diyor bunu değil mi ?

ben polise , medyaya saldıranları Fenerbahçeli sayıyorum , genç sporculara saldıranları , olayın doğruluğu bile muamma eğer doğruysa Allah belalarını versin , hangi renk olduğu önemli değil diyorum , çoğumuz da benim gibi düşünüyor , neyin tartışması ? kimse saldırmışlar oh iyi olmuş demiyor ki , gerçekse kötü , yalansa da yaptığınız ayıp çünkü senin tv'in veriyor haberi ... bu kadar olay.

medyaya , polise saldıran taraftarlarımıza helal olsun , etki tepki - nefsi müdafaa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu mevzuda top dönüp dolaşıp renklere geliyor ya gıcık oluyorum. Ortada bir saldırı var sözlü, sopalı vs. Genç kız sporcular yemek yerken dışarıdan gelen bi grup bunları rahatsız ediyor, kargaşada yaralananlar oluyor yok onlar böyle yok bunlar böyle. Yok biz yapmadık, yok aslında orada hiçbir şey olmamış sadece uğramışlar falan. Geçin bunları.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    medyaya , polise saldıran taraftarlarımıza helal olsun , etki tepki - nefsi müdafaa.
    Böyle bir yaklaşım bana iyiyi, kötüyü ayırt edemez. İşte, bunu anlatıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben bunları kesinlikle Fenerbahçe'li sayıyorum.Ve onlara tepki gösteren çok Fenerbahçe'li oldugunuda sanmıyorum.O olayların tartısması çok oldu konusu oldugunda polis çogunda taraftarı kıskırtıyor.Diger söyledigin ikisine gelince araba çevirenler de yine kücük bir topluluk 5-6 kisilik.Böyle küçük grupları koskoca bir taraftara mal ediyorsanız etmeye devam edin ne diyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir yaklaşım bana iyiyi, kötüyü ayırt edemez. İşte, bunu anlatıyoruz.
    valla ben polisi gördüm mü yönümü değiştiriyorum , adam önüme atlıyo(polis) suçlu olan , nezarethanede yatan ben oluyorum , medyadan birine bir laf dedin mi adını çıkaran onlar oluyor , başıma bin tane bela geldi , polise gitmeye korkuyorum suçlu ben çıkarım diye , en ufak suçlu olmadığım halde .

böyle bir yaklaşımın size nasıl hissettirdiği , zerre umrumda değil.

Mesaj Yetkileri